Annons

Manchester United - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Manchester United

Hela spelschemat

 Ten Hag styrde till slut Manchester United till en ganska komfortabel tredjeplats i Premier League under sin första säsong som chef på Old Trafford. Rashford blommade ut igen under den nya tränarens vingar. De Gea har lämnat efter lång och trogen tjänst, han ersätts av Onana från Inter. Mount har plockats in från Chelsea, och kan nog hitta formen igen i Man United. Annars har man skeppat iväg dökött under sommaren inklusive Elanga till Nottingham. Frågan är hur redo ten Hags lagbygge är för att konkurrera med de bästa lagen i Champions League 2023/24? 

Odds på Manchester United i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds champions league vinnare i tabellen på Manchester United i Champions League 2023/24,  grupp A.

Odds: Manchester United Champions League 23/24 Högsta odds Spelbolag
Manchester United vinner Champions League 21,00

Styrkor 

Det sprakade inte alltid om laget under den förra säsongen men det såg ändå ut som om ten Hag lyckades få spelarna att bli mer samspelt och stabila tillsammans ju längre säsongen gick. Varane och Martinez är ett fint mittlås så länge de är skadefria och kan spela samtidigt, Shaw hittade tillbaka till sin bättre form, på mitten är Bruno och Casemiro otroligt viktiga. Framåt var Rashford fenomenal och det finns sparkapital i Anthony och Sancho.  

Svagheter 

Trots Rashford fina form och målfacit under den förra säsongen så haltade laget ganska mycket offensivt. I PL gjorde man avsevärt färre mål än sina toppkonkurrenter. Här gäller det nog att fler spelare kliver fram och börjar leverera, annars riskerar man att bli för beroende av Rashford. I såna fall kommer de bästa lagens försvarare klara av att hantera just Rashford om det inte finns några andra riktigt bra offensiva hot i lagets offensiv.  

Fakta och historik 

Klubben har en lång och framgångsrik historia i Europacupen och Champions League. Europacupen vann med 1968, och CL tog man hem både 1999 och 2008. Manchester United förlorade även två Champions League-finaler i relativ nutid: 2009 och 2011.  

Spelschema, Manchester United

Spelschema, Champions League 2024/25

Kommentarer

Feedback