Annons

Speltips på Ishockey

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

På denna sida så diskuterar vi mer ingående adekvata speltips gällande hockey, vilket även innefattar de olika typer av odds som du kan välja att placera dina spel med. Vidare så tittar vi även närmare på de hockeyligor där du hittar de mest lukrativa och fördelaktiga speltipsen, inklusive vad du behöver ha i åtanke när du studerar de speltips som tillhandahålls.

Dock så är inte det allt utan vi kommer även att beskåda närmare de olika verktyg vilka tillhandahålls hos betting.se för att göra dig uppmärksam om hur du spelar enklare samtidigt som du får möjligheten att fatta mer adekvata sparbeslut.

De bästa svenska spelbolagen för odds på hockey

I topplistan nedan hittar du de svenska spelbolag som oftast har högst odds på ishockey.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.

100% upp till 500 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 12x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

Marknader för speltips på Hockey

Sverige är i grund och botten en hockeynation där sporten dyrkas och följs av en stor skara. När det kommer till spel så föredrar man att satsa på antingen den inhemska hockeyligan i form av SHL eller den nordamerikanska, d.v.s. NHL.
På senare tid så har även den ryska ligan - KHL - växt i popularitet och utgör idag en given alternativ vid spel på hockey. Det ska dock tillägga att även mindre hockeyligor och turneringar tenderar att återfinnas flitigt bland spelmöjligheterna.

  Hockeyligor med speltips på hockey

  I detta kapitel så belyser vi de vanligaste hockeyligorna som du kan välja att spela på. Vi ska fokusera både på den inhemska men även på de exponentiell populära internationella hockeyligorna som många av de svenska spelarna tenderar att fokusera på:

  • Speltips på SHL (Sverige) - Den svenska hockeyligan använder sig av abbreviationen SHL, vilket helt enkelt står för “Svenska Hockeyligan”).
  • KHL (Ryssland) - Använder sig av abbreviationen KHL, som i grund och botten är en förkortning för Kontinental Hockey League och är således den inhemska ishockeyligan för de ryska lagen.
  • Speltips på NHL (Nordamerika - NHL, eller National Hockey League är utan tvekan världens största hockeyliga och utgörs av lagen vilka återfinns både i USA och Kanada.
  • Speltips på Junior-VM - (JVM) - JVM är en juniorlandslag, uppdelade i två grupper.

  Hitta bra tips för hockey

  När du väljer att spela på hockey så finns det ett antal aspekter vilka du måste vara underförstådd med innan du väljer att spela dina surt förvärvade pengar. Här nedan så kommer vi i punktform att redogöra för de absolut vanligaste...

  1. Gör din hemläxa - Du har förmodligen hört det förut men att göra din hemläxa genom att läsa på om lagen i fråga är guld värt och kommer även att återspegla huruvida du går vinnande eller förlorande ur det hela.
  2. Investera tid i en proper analys - En analys kan utföras på otaliga sätt men det som är viktigt i sammanhanget är att faktiskt investera en del av sin tid åt att analysera den data som du har framför dig.
  3. Ta aldrig ut en vinst i förskott - Även om ett visst lag är på pappret en given favorit så kan du aldrig med säkerhet veta huruvida laget i fråga står kvar som segrande eller om det hela blir en nagelbitare av sällan skådat slag.
  4. Kontrollera ditt spelande - Du har säkert hört det hela förut men du ska aldrig spendera pengar som du inte har råd att förlora. Genom att satsa pengar som du behöver till annat så påverkas både ditt omdöme och självfallet utkomsten av dina spel på ett negativt sätt!
  5. Satsa på det hela långsiktigt - Försök ej att några genvägar eftersom dessa existerar ej (garanterat) när det kommer till spel på hockey. Utarbeta istället en långsiktig strategi för att veta hur du ska förhålla dig till dina satsningar.
  6. Var disciplinerad - Den spelare som lyckas kombinera disciplin med ovanstående element kommer att avnjuta många härliga spelsessioner. Just därför så måste du fokusera på att ha en disciplin som du ej avviker ifrån under några omständigheter!

  Ishockey speltips med bäst odds

  Hos oss så hittar du ett brett utbud av statistik samt odds på hockey. Vi tillhandahåller också analyser vilka du helt kostnadsfritt kan anamma och använda dig av för att placera spel vilka i slutändan mynnar ut i ett positivt resultat!

  Typer av odds tips som man kan använda sig på hockey

  • Matchvinnare - Är i särklass den vanligaste typen av satsning när det kommer till en ishockeymatch. Det hela bygger på en ganska enkel logik där man spelar antingen på att hemmalaget kammar hem segern, men där man självfallet kan även välja att spela på att bortalaget i fråga vinner matchen.
  • Moneyline - även om 1X2 finns tillgänglig som en adekvat spelform så tenderar de flesta av de svenska spelarna att välja att placera sina satsningar i form av moneyline. Konkret så innebär det hela att matchresultatet utvärderas först efter att en potentiell förlängningen, inklusive straffläggning avgjorts. Om du väljer att satsa på ett oavgjort matchresultat, alternativt matchvinnare i form av 1X2 så satsar du specifikt på resultatet vid ordinarie speltid (ej förlängning).
  • Assistpoäng - Det hela bygger på att man (föga förvånande) satsar på en spelare som man tror kommer (sannolikt) under matchens gång mäkta med att hitta nätet först eller sist, alternativt hitta nätet endast en gång under matchens gång.
  • Över/under-mål - Innebär helt enkelt att man spelar på hur många mål som görs under en specifik hockeymatch. En vanlig hockeymatch varar ju som vi vet under 3 perioder, något som innebär att man även kan spela på över/under-mål för en specifik period. Några andra populära spelalternativ ter sig i form av att båda hockeylagen mäktar med att göra minst två mål.
  • Antalet utvisningsminuter - Som spelare så kan du även välja att spela på antalet utvisningsminuter för en specifik hockeymatch. Vanligast är att du spelar på en eller flera spelare, men även laget för den delen vilka du anser kommer straffas med högst antalet utvisningsminuter.
  • Minst två mål - Du kan även välja att satsa på huruvida båda lagen lyckas hitta nätet minst två gånger (eller mer för den delen) under matchen ordinarie gång.

  Speltips på Ishockey

  Kunde ej hitta några speltips
  Feedback