Annons

Speltips på Ishockey

I följande artikel så diskuterar vi mer ingående adekvata speltips gällande hockey, vilket även innefattar de olika typer av odds som du kan välja att placera dina spel med. Vidare så tittar vi även närmare på de hockeyligor där du hittar de mest lukrativa och fördelaktiga speltipsen, inklusive vad du behöver ha i åtanke när du studerar de speltips som tillhandahålls.

Dock så är inte det allt utan vi kommer även att beskåda närmare de olika verktyg vilka tillhandahålls hos betting.se för att göra dig uppmärksam om hur du spelar enklare samtidigt som du får möjligheten att fatta mer adekvata sparbeslut.

Marknader för speltips på Hockey

Sverige är i grund och botten en hockeynation där sporten dyrkas och följs av en stor skara. När det kommer till spel så föredrar man att satsa på antingen den inhemska hockeyligan i form av SHL eller den nordamerikanska, d.v.s. NHL.
På senare tid så har även den ryska ligan - KHL - växt i popularitet och utgör idag en given alternativ vid spel på hockey. Det ska dock tillägga att även mindre hockeyligor och turneringar tenderar att återfinnas flitigt bland spelmöjligheterna.

  Hockeyligor med speltips på hockey

  I detta kapitel så belyser vi de vanligaste hockeyligorna som du kan välja att spela på. Vi ska fokusera både på den inhemska men även på de exponentiell populära internationella hockeyligorna som många av de svenska spelarna tenderar att fokusera på:

  • Speltips på SHL (Sverige) - Den svenska hockeyligan använder sig av abbreviationen SHL, vilket helt enkelt står för “Svenska Hockeyligan”).
  • KHL (Ryssland) - Använder sig av abbreviationen KHL, som i grund och botten är en förkortning för Kontinental Hockey League och är således den inhemska ishockeyligan för de ryska lagen.
  • Speltips på NHL (Nordamerika - NHL, eller National Hockey League är utan tvekan världens största hockeyliga och utgörs av lagen vilka återfinns både i USA och Kanada.
  • Speltips på Junior-VM - (JVM) - JVM är en juniorlandslag, uppdelade i två grupper.

  Hitta bra tips för hockey

  När du väljer att spela på hockey så finns det ett antal aspekter vilka du måste vara underförstådd med innan du väljer att spela dina surt förvärvade pengar. Här nedan så kommer vi i punktform att redogöra för de absolut vanligaste...

  1. Gör din hemläxa - Du har förmodligen hört det förut men att göra din hemläxa genom att läsa på om lagen i fråga är guld värt och kommer även att återspegla huruvida du går vinnande eller förlorande ur det hela.
  2. Investera tid i en proper analys - En analys kan utföras på otaliga sätt men det som är viktigt i sammanhanget är att faktiskt investera en del av sin tid åt att analysera den data som du har framför dig.
  3. Ta aldrig ut en vinst i förskott - Även om ett visst lag är på pappret en given favorit så kan du aldrig med säkerhet veta huruvida laget i fråga står kvar som segrande eller om det hela blir en nagelbitare av sällan skådat slag.
  4. Kontrollera ditt spelande - Du har säkert hört det hela förut men du ska aldrig spendera pengar som du inte har råd att förlora. Genom att satsa pengar som du behöver till annat så påverkas både ditt omdöme och självfallet utkomsten av dina spel på ett negativt sätt!
  5. Satsa på det hela långsiktigt - Försök ej att några genvägar eftersom dessa existerar ej (garanterat) när det kommer till spel på hockey. Utarbeta istället en långsiktig strategi för att veta hur du ska förhålla dig till dina satsningar.
  6. Var disciplinerad - Den spelare som lyckas kombinera disciplin med ovanstående element kommer att avnjuta många härliga spelsessioner. Just därför så måste du fokusera på att ha en disciplin som du ej avviker ifrån under några omständigheter!

  Ishockey speltips med bäst odds

  Hos oss så hittar du ett brett utbud av statistik samt odds på hockey. Vi tillhandahåller också analyser vilka du helt kostnadsfritt kan anamma och använda dig av för att placera spel vilka i slutändan mynnar ut i ett positivt resultat!

  Typer av odds tips som man kan använda sig på hockey

  • Matchvinnare - Är i särklass den vanligaste typen av satsning när det kommer till en ishockeymatch. Det hela bygger på en ganska enkel logik där man spelar antingen på att hemmalaget kammar hem segern, men där man självfallet kan även välja att spela på att bortalaget i fråga vinner matchen.
  • Moneyline - även om 1X2 finns tillgänglig som en adekvat spelform så tenderar de flesta av de svenska spelarna att välja att placera sina satsningar i form av moneyline. Konkret så innebär det hela att matchresultatet utvärderas först efter att en potentiell förlängningen, inklusive straffläggning avgjorts. Om du väljer att satsa på ett oavgjort matchresultat, alternativt matchvinnare i form av 1X2 så satsar du specifikt på resultatet vid ordinarie speltid (ej förlängning).
  • Assistpoäng - Det hela bygger på att man (föga förvånande) satsar på en spelare som man tror kommer (sannolikt) under matchens gång mäkta med att hitta nätet först eller sist, alternativt hitta nätet endast en gång under matchens gång.
  • Över/under-mål - Innebär helt enkelt att man spelar på hur många mål som görs under en specifik hockeymatch. En vanlig hockeymatch varar ju som vi vet under 3 perioder, något som innebär att man även kan spela på över/under-mål för en specifik period. Några andra populära spelalternativ ter sig i form av att båda hockeylagen mäktar med att göra minst två mål.
  • Antalet utvisningsminuter - Som spelare så kan du även välja att spela på antalet utvisningsminuter för en specifik hockeymatch. Vanligast är att du spelar på en eller flera spelare, men även laget för den delen vilka du anser kommer straffas med högst antalet utvisningsminuter.
  • Minst två mål - Du kan även välja att satsa på huruvida båda lagen lyckas hitta nätet minst två gånger (eller mer för den delen) under matchen ordinarie gång.

  De bästa svenska spelbolagen för odds på hockey

  I topplistan nedan hittar du de svenska spelbolag som oftast har högst odds på ishockey.

  100% upp till 1000 kr i bonus!
  För sportälskare!
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: 6.00x bonus till minsta oddset 1,80. Du måste omsätta 6000 för att frigöra hela bonusbeloppet.

  Ytterligare villkor: Endast nya spelare, min. insättning 100 kr
  Villkor och krav:  Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

  100kr gratisspel i välkomstbonus!
  Stort utbud med bra odds
  Användarvänlig sajt
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: Vinsten från gratisspelet måste omsättas 1 gång till min. odds 1.50 inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

  Ytterligare villkor: Endast nya spelare, Min. insättning: 100 kr
  Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

  100 kr freebet i välkomstbonus!
  Bäst i mobilen
  Hög trovärdighet
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

  Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
  Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

  Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  Världens största spelbörs
  Även poker & casino
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Omsättningskrav: 1.00x bonus till minsta oddset 1,50. Du måste omsätta 100 för att frigöra hela bonusbeloppet.

  Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller enbart för nya kunder registrerade i Sverige.
  Villkor och krav:  Referera till Betfair Sportsbook för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande
  Feedback