Reklam

NordicBet har fullt fokus på sport. Se betyg och få bonus här!

NordicBet recension

NordicBet är ett spelbolag som älskar alla sporter, oavsett om det handlar om division 2-fotboll eller spanska La Liga. De har valt att ha en lite annorlunda inriktning än vad andra spelbolag har, nämligen att erbjuda odds och betting på de lokala sporterna i Norden, utöver världens toppligor.

2002 grundades NordicBet i Norge med idén att erbjuda ett bredare spelutbud på de lokala sporterna som finns i Norden. Eftersom inga andra spelbolag gjorde detta var NordicBet unika i sitt slag. Det här gav i sin tur mycket god respons och har gjort NordicBet till ett av de ledande spelbolagen i Norden.

Spelinspektionen godkände NordicBets svenska spellicens 2018-11-29.

Marknader

För att locka till sig kunder har NordicBet som sagt valt att erbjuda spel på den lokala marknaden. Detta visade sig vara väldigt attraktivt hos kunderna i Norden och har i sin tur utvecklat sig genom åren.

Idag är utbudet mycket stort och du kan spela på sporter och ligor från alla världens hörn.

2017 arrangerade NordicBet nordiska mästerskapen i livebetting

Med NordicBet har du tillgång till livebetting som fungerar väldigt bra. Hemsidan ger dig snabba uppdateringar och möjlighet att följa matcherna direkt vid liveoddsen.

Det breda utbudet av olika liveodds gör att NordicBet är med och konkurrerar på toppen.

Utöver betting finns det även möjlighet att spela de klassiska casinospelen som black jack och roulette. Spelautomater är även något som NordicBet har ett brett utbud utav.

Hemsida

Det första du kommer att lägga märke till hos NordicBet är deras stilrena, enkla och iögonfallande design. Enkelt är bra, du slipper att försöka lokalisera det som för dig är väsentligt och kan snabbt ta dig till den sporten eller ligan du är intresserad av.

NordicBet har en bra hemsida för alla plattformar

Hela sajten, vare sig du använder dig av en mobil enhet eller dator, flyter på väldigt bra och du kommer inte störas av långa laddningstider eller liknande. Skulle det uppstå problem eller frågetecken är det bara att höra av sig till supporten där du får effektiv hjälp omedelbart.

Hos NordicBet kan du förvänta dig betting och spel i toppklass.

NordicBet Mobil

Föredrar du att spela på en mer mobil enhet kan du ta del av allt datoranvändare får tillgång till via din smartphone eller surfplatta. Du går alltså inte miste av något och kan smidigt, snabbt och enkelt spela på språng.

Fördelen med detta är att om du skulle befinna dig på en plats där en dator inte finns tillgänglig och helt plötsligt får en uppenbarelse om hur matchen mellan AIK och Kalmar kommer att sluta.

Istället för att i en desperat jakt på dator stå förtvivlad utan att kunna lägga spelet kan du bara ta upp mobilen och lägga ditt odds. Du kanske befinner dig på just den matchen och vill höja spänningen med lite liveodds. Möjligheterna är många och det är du som själv sätter gränserna.

Insättningsalternativ

Du kan göra en insättning med ditt vanliga bankkort eller kreditkort. Det går även lika bra att använda sig av e-plånböcker som Skrill, NETELLER och Trustly. Allting hanteras snabbt och med högsta sekretess så du behöver aldrig vara orolig över att något ska hända med dina personliga uppgifter. Insättningarna sker direkt och du kommer att ha pengarna till ditt förfogande inom några sekunder.

När du begär ett uttag kan du använda dig av samma metoder som finns tillgängliga vid insättning förutom MasterCard. Uttaget tar 3-5 dagar om du använder dig av ett bankkort och använder du dig av Skrill eller NETELLER har du pengarna på ditt konto inom 24 timmar. Använder du dig av Trustly sker uttag direkt på bara några sekunder! Uttagen är givetvis avgiftsfria så det beloppet du tar ut kommer vara samma som visas på ditt bankkonto.

Alla insättningar och uttag sker väldigt smidigt och professionellt hos NordicBet.

Support

Uppstår det komplikationer eller frågor under tiden som kund hos NordicBet så behöver du inte tveka till att vända dig till supporten. Du kan välja mellan att chatta, mejla eller ringa. Alla metoder fungerar lika bra och snabbast svarstid är via deras chatt. Supporten är väldigt trevlig och välutbildad, precis som en support skall vara.

NordicBets support är givetvis svensktalande och har öppet dygnet runt till sina kunders förfogande.

Slutsats

Ett spelbolag som är grundat i grannlandet Norge ger givetvis en trygghet. Man vet att man kan lita på spelbolaget och känner sig tryggare med att lämna ut sina personuppgifter. De har ett brett utbud av olika sporter, ligor och andra spel. Så sannolikheten att du tröttnar är väldigt liten. Underhållning som bloggar gör att du kommer hitta nya saker vid varje besök.

Uttagen sker kostnadsfritt och effektivt med snabba insättningar som gör att du kan spela direkt du överfört dina pengar.

Gillar du att spela på sporter i de lite lägre divisionerna eller högsta ligorna i Europa och världen? Då har du allt samlat på ett ställe och kan snabbt och smidigt söka dig dit du behagar. Sidan är mycket lätt att använda vare sig du använder dig av datorn eller mobilen. Allting flyter på och användandet går mycket effektivt.

Skapa ett konto och ta del av välkomstbonusen och se ifall NordicBet är något för dig. Lycka till!

NordicBet kommentarer

Vårt betyg

Få spelbolag är lika grymma på sport som NordicBet. Just nu får du 100 kronor extra att spela för med det här erbjudandet!

  1. Öppna ett konto hos Nordicbet genom Betting.se
  2. Gör en insättning på minst 100 kr.
  3. Gå till ditt nya spelkonto och ''Tillgängliga bonusar'' där du aktiverar bonusen

Hämta 100 % upp till 100 kr från NordicBet här
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Omsättningskrav: 1.00x bonus till minsta oddset 1,50.Du måste omsätta 1000 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: 18+ | Endast nya spelare | Min. insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 1x inom 60 dagar | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
Villkor och krav:  Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande 18+ | Endast nya spelare | Min. insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 1x inom 60 dagar | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

NordicBet Kampanjer

Detta spelbolag har inga kampanjer listade för tillfället Om du inte har ett konto hos NordicBet, så rekommenderar vi dig att göra det för att ta del utav NordicBet bonus.

Om du vill läsa mer om NordicBet, var vänlig se NordicBet nyheter eller läs vad våra besökare har att säga om NordicBet .

Feedback