Annons

Om Betting.se

Betting.se är en community om spel där både experter och användare delar med sig av speltips, nyheter och recensioner av bästa oddsbonusar. Här får du de senaste bettingnyheterna och dagliga rekar!

Allt du läser på hemsidan är skapat av riktiga spelare med passion för betting. Vi äter, sover och andas odds och spel.

Gratis speltips från experter

Flera av våra rekare tillhör de bästa i Sverige och varje dag får du unika oddstips på alla möjliga sporter och ligor. Tennis, fotboll och basket är utan tvekan de idrotter vi är allra bäst på, men vi nöjer oss inte där.

Under vintern sätter vi stort fokus på längdskidor, skidskytte och alpint. Besöker du oss frekvent ser du också att snooker, politik och musik är sådant som kan ge riktigt bra spelvärde.

Varje dag uppdaterar vi denna sida med speltips & rekar, vill du följa oss i sociala medier finns vi på både Facebook och Twitter.

Vi är som dig – vi älskar betting!

Något som skiljer Betting från många andra spelsidor är att vi själva faktiskt spelar. Bland våra spelexperter och användare finns både rutinerade rävar och personer som aspirerar på att få bli spelexpert.

Emanuel Andersson är matematikstudenten som räknar fotboll om dagarna. Hans hjärta klappar för West Ham och Emanuel är en av få spelare som över tid har lyckats hitta värde i Premier League.

Sverige är ett hockeyfolk och självklar behövde vi rekrytera en hockeyexpert, tänkte vi. Resultatet? Henrik Hedenskog förstås. Med ett brett register från NHL till Hockeyettan har Henrik under flera säsonger delat med sig av vinnande tips här på sajten.

Du kan gå med i communityn!

Är du duktig på spel? Förutom att rygga våra spelexperter kan du även bli medlem själv här på Betting.

Läs mer här om hur du skapar ett gratis användarkonto och delar med dig av speltips, precis som ett proffs.

Statistik på dina spel och Return-On-Investment räknas ut automatiskt. Vi är noga med att allting ska vara helt transparent, både för dig som användare och för våra experter.

Bli en bättre spelare – jämför odds och spelbolag

Betting innehåller mängder av inbyggda funktioner. Du hittar allt från automatiskt uppdaterade matchprogram och en lättläst och snabb sport-TV-tablå till startuppställningar och senaste nytt om skador och avstängningar.

Vi i redaktionen recenserar regelbundet spelbolagens sajter och utbud för att kunna ge dig bäst rekommendation. Sajtens ”motor” jämför odds i realtid från de bästa spelbolagen, så att du alltid kan spela till högsta möjliga spelvärde.

Våra skribenter bevakar allt från Champions League och US Open till odds på presidentvalet i USA och Melodifestivalen.

Reklam och annonsering

Som en oberoende sida är vi beroende av inkomster för att hela tiden kunna utveckla innehållet och knyta till oss de bästa spelexperterna.

På sidan finns så kallad affiliation och reklam genom annonslänkar, vilket betyder att om du klickar på till exempel en banner så får vi en mindre ersättning för det.

Det här betyder också att du kan hjälpa oss om du tycker om sidan och de inbyggda tjänsterna. Om du vill bli medlem hos ett nytt spelbolag kan du helt enkelt klicka dig vidare dit från Betting.

Vill du annonsera, sponsra en tipstävling eller på annat sätt samarbeta med oss är du välkommen att höra av dig via uppgifterna nedan.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill aspirera på att bli spelexpert hos oss är du välkommen att ta kontakt via det här kontaktformuläret. Vi finns även på Twitter, där du förstås gärna får följa med i snacket!

Feedback