Reklam

Om Betting.se

Betting.se är Sveriges största spelportal, en plats där du får all information du behöver för att veta vad du ska spela på - och vad du inte ska spela på.

Betting.se är inget spelbolag. Hos oss kan du inte lägga dina spel eller sätta in pengar. Vi finns där för att hitta de bästa spelen åt dig. Med jämna mellanrum anordnas däremot tävlingar där du kan vinna fina priser helt utan insättningskrav, faktum är att all information på betting.se är helt kostnadsfri!

Spetskompetens - Oavsett sport

Fördelarna med betting.se är många. Våran främsta styrka är såklart speltipsen, en annan är vårat forum. Båda sektionerna bjuder på tips och information ifrån våra mycket kompetenta experter och medlemmar. Väl där kan du diskutera de senaste speltipsen, största sport-eventen och allmänna tips rörande sportsbetting.

Betting online

Speltipsen sträcker sig över i stort sett alla möjliga sporter och tävlinger samtidigt som vi plockar fram de bästa oddsen åt dig. Vi strävar alltid efter att ge dig speltipsen med det största spelvärdet och en vinst i det långa loppet. Är du ute efter ett hållbart spelande så är betting.se det rätta stället för dig.

Betting.se levererar även sportartiklar utav högsta klass där vi granskar och analyserar våra källor noggrant innan publicering. Under sektionen med nyheter kan du läsa om de senaste kampanjerna, de största sportnyheterna eller den mest häpnadsväkande statistiken. Våra skribenter arbetar heltid för att du ska få de bästa nyheterna till dig dagligen!

Hos oss hittar du mängder av recensioner för i stort sett alla spelbolag som finns tillgängliga. Innan du väljer att öppna ett konto hos något utav bolagen rekommonderar vi dig att gå igenom våra guider för att hitta bolaget som passar dig och ditt spelande bäst. Du kan enkelt se vilka fördelar respektive nackdelar där finns med varje spelbolag.

Vilka erbjuder avgiftsfria uttag, vilket bolag har Cash Out och vilket erbjuder de högsta oddsen på svenska division 2? Hos betting.se hittar du svaren på alla dessa frågor!

Sist men inte minst, betting.se ger dig även tillgång till livescore, statistik och mängder av andra hjälpbara oddsverktyg. Allt för att bygga på våran stämpel om att vara Sveriges främsta spelportal!

För att få ut det mesta av betting.se så krävs det att du blir medlem. Det är helt gratis och tar bara några få minuter. Fördelarna med att vara medlem hos betting.se är många, interagera på forumet, delta i kostnadsfria tävlingar, ta del utav de senaste nyheterna och speltipsen.

Vart finns betting.se?

Betting.se är baserat på Malta där all verksamhet bedrivs. På Malta jobbar betting.se nära med flera utav de största spelbolagen på marknaden och får således den senaste informationen direkt till sig.

Flera utav medarbetarna till betting.se arbetar ifrån andra delar utav världen, främst Sverige.

Du kan alltid komma i kontakt med oss på betting.se via mail, 

Affärsmodell

Som en oberoende sida, så är betting.se fortfarande beroende utav inkomster för att kunna verka på en hög nivå med de bästa rekarna på marknaden. Den primära inkomstkällan är affiliation, vilket i grunden innebär att betting.se belönas varje gång en spelare går via sidan till ett spelbolag.

Genom fördelaktiga avtal så kan betting.se fortsätta att verka som Sveriges största spelportal och leverera de hetaste speltipsen till sina medlemmar. 

Med detta sagt, om du är nöjd med informationen och tjänsterna som betting.se erbjuder så ber vi dig använda länkarna på våran sida som ett sätt att visa din uppskattning.

Trovärdighet är A och O

Vi är en seriös sida som hela tiden strävar efter att ge dig så relevant information som möjligt. Även om vi förlitar oss på affiliation och att sända traffik till olika spelbolag så tillåter vi aldrig att kvaliteten på artiklarna vi levererar sänks. Genom att ta del utav våra speltips och recensioner så kan du bli en bättre spelare i längden vilket också är vårat mål med sidan.

Informationen om varje bolag ges ut med målet om att ge dig en så rättvis bild som möjligt där du ska bli uppmärksammad om eventuella svagheter och styrkor. Sidan är helt gratis och trovärdig till tusen då våra rekare själva sittar inne med en djup kunskap om sportsbetting. Spelbolagen som visas och uppmärksamma på betting.se är alla seriösa och professionella bolag som håller vad de lovar.

Till betting.se kan du vända dig då du vill spela på ett ansvarsfullt och seriöst sätt! Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor.

Kontakta oss

Skulle du ha några som helst frågor rörande sportsbetting och allt vad det innebär så är du varmt välkommen att kontakta oss på betting.se. Använd dig utav kontaktformuläret längst ner på sidan för att få svar på din fråga.

Vi önskar dig en trevlig vistelse på betting.se och hoppas se dig snart igen!

Feedback