Annons

Användarvillkor

Följande användarvillkor gäller vid bruk av vår hemsida Betting.se. 

Betting.se ägs och drivs av Raketech Group plc. Vi är en oberoende informationskälla som tillhandahåller guider och recensioner till spelbolag och speloperatörer i Sverige. Vi tjänar pengar genom så kallad affiliatemarknadsföring, vilket innebär att vi får en ersättning när någon av våra besökare väljer att använda några av dem noggrant utvalda partners vi samarbetar med. 

Vänligen läs följande information noggrant. Genom att använda vår hemsida så samtycker du till våra användarvillkor. Om du ej samtycker till våra användarvillkor ber vi dig vänligast att inte bruka vår tjänst. Vänligen läs också vår Privacy Policy för mer information om hur vi hanterar din data och vår Cookie Policy för mer information om hur vi använder Cookies. 

Innehåll 

Innehållet på vår hemsida är menat för informativt bruk och det är helt kostnadsfritt att använda vår hemsida. Innehållet skall aldrig användas i illegalt syfte och användare ansvarar själv för att avgöra om man är tillräckligt gammal för att spela i det land man befinner sig i. 

Vi ämnar att alltid leverera korrekt information på vår hemsida men ansvarar ej för eventuella risker som tillkommer om du förlitar dig på vår information. Tredjepart kan när som helst ändra sina erbjudanden och kampanjer, villkor och regler vilket ligger utanför vår kontroll.

Vi uppdaterar vår hemsida regelbundet med information och design men kan inte garantera att den alltid fungerar felfritt.

Betting.se avsäger sig allt ansvar för all form av skada eller förlorad data som uppstått genom användande av vår hemsida och kommer ej att ansvara för skada som uppstått från följande:

  • Ej möjligt att nå vår hemsida
  • Förlitande av information på vår hemsida
  • Förlorade pengar, försäljning, affärer eller inkomst 
  • Förlorad affärsmöjlighet, rykte 

Immateriella rättigheter 

Betting.se är upphovsmannen av alla immateriella rättigheter på vår hemsida och allt innehåll publicerat här. Innehållet skyddas av upphovsrätten och övriga lagar i det land du befinner dig i. Det är förbjudet att använda vår hemsida i kommersiellt syfte.

Vi tillåter enbart användande av vår hemsida för privat bruk. Du samtycker till att aldrig använda vår hemsida i kommersiellt eller affärsmässigt syfte och vi erbjuder ingen ersättning för någon som helst förlorad inkomst eller förlorad förtjänst.

Vi reserverar oss rätten att neka borttagande av innehåll såvida det inte kan anses vara oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt anspelande, kränkande, inkräktande på någons privatliv eller ett brott mot internationell lag. 

Virus

Vi kan inte garantera att vår hemsida är säker eller fri från virus. Användare ansvarar själv för att skydda sin enhet från virus och skadlig programvara. Vi kommer ej ansvara för någon som helst skada orsakad av virus, DDOS-attack eller något annat tekniskt skadligt som kan skada din dator eller data genom användande av vår hemsida eller genom att ladda ner något från hemsidan, eller via någon annan hemsida vi länkar till. 

Vi kommer ej acceptera något försök att använda vår hemsida i fel syfte och med vilje utsätta den för skadlig programvara eller övriga attacker. Relevanta myndigheter kommer informeras och din rätt att använda hemsidan upphör omedelbart. 

Externa länkar och källor

Denna webbplats kan innehålla länkar från samarbetspartners. När vi rekommenderar eller recenserar ett casino eller annan tredje part, kan vi använda annonslänkar som omdirigerar dig till deras sida. Vi får provision när du registrerar dig på vår webbplats genom tredje part, genom nämnda länkar. Notera att detta inte innebär någon extra kostnad för dig. Vi säljer även annonsplatser på olika positioner på vår sida. Vi strävar alltid efter att vara så informativa och oberoende som möjligt och publicerar endast opartiskt innehåll baserat på vår forskning och vårt omdöme.

De flesta länkar leder direkt till våra affärspartners som tillhandahåller iGaming-tjänster. Vi har ingen kontroll över innehållet på dessa webbplatser och tar inget ansvar för innehållet på webbplatser som är länkade på vår webbplats. Vi är inte ansvariga för förlust eller skada som kan uppstå på grund av din användning av dem. Vi rekommenderar våra användare att alltid spela ansvarsfullt gällande spelrelaterade aktiviteter.

Användare får länka till vår hemsida, förutsatt att detta sker på ett rättvist och juridiskt korrekt sätt, som inte missbrukar eller skadar vårt rykte. Du får inte skapa en länk till vår webbplats på någon webbplats som inte ägs av dig eller olagligen associera denna webbplats till dig utan vårt godkännande. Vi förbehåller oss rätten att återkalla rätten att länka utan att i förhand informera om det.
Vi kan ändra våra användarvillkor när som helst genom att ändra denna sida. Vänligen kontrollera denna sida regelbundet för att hålla dig informerad.

För att kontakta oss, använd kontaktformuläret.

Senast uppdaterad: 2022-08-26

Feedback