Östersunds FK ställs inför ytterligare ett stort test när den spanska jätten Athletic Bilbao kommer på besök. Bortalaget är väl medvetna om ÖFK:s kapacitet och tränaren José Angel Ziganda pekar framför allt ut ett potentiellt hot: Ken Sema.

 

Tränaren hyllar Östersund

Det råder ingen tvekan om att Athletic Bilbao har gjort läxan inför matchen. Och konstigt vore annat med tanke på hur bra Östersund har gått - och hur dåligt Bilbao har gått. I en intervju med Östersunds-Posten berömmer tränaren José Angel Ziganda det svenska skrällaget och yttermittfältaren Ken Sema.

– Personligen tycker jag att Sema är en mycket bra spelare, men de har två andra bra spelare på topp som vi måste vara försiktiga med.

Lagbygget får sig också en välförtjänt hyllning.

– De gör det på rätt sätt och har kul. Fotbollen är som den är, ibland vinner man och ibland förlorar man, men de gör saker på rätt sätt.

Svag inledning i Europa League av Bilbao

Athletic Bilbao har inte imponerat i gruppspelet så här långt. Efter två matcher är de fortfarande mållösa och har bara skrapat ihop en poäng (0-0 borta mot Hertha Berlin). Det är en klar missräkning sett till förväntningarna. De flesta trodde att det skulle bli en tämligen enkel resa för Bilbao och Hertha, men i stället är det Östersund och Zorya som sitter i förarsätet.

Betta för 250 kr - få 50 kr bonus

Om du spelar på ett odds över 1.80 för minst 250 kronor hos Expekt* så får du 50 kronor i bonus nästa måndag. Logga in på ditt konto, anmäl dig till kampanjen och betta på någon av kvällens matcher. Besök Expekt* nu!