Reklam

Expert speltips och betting tips

Här hittar du alla rekar ifrån våra expertrekare. Dagligen ger vi dig dagens bästa spel, vare sig det rör sig om fotboll, hockey, tennis eller någon annan sport. Du kan alltid räkna med att hitta det senaste, bästa och mest spelvärda odds tipset hos oss.

I listan nedan visas samtliga rekar med all tillhörande information som du behöver. Vi ger dig bästa oddsen som finns tillgängliga för respektive oddstips och även statistik för hur experten i fråga gör ifrån sig.

Speltips för dig att rygga!

Lördag 24 Augusti 2019
- Användare
- Expert
14:15 Luca Margaroli/Andrea Vavassori-Andre Begemann/Florin Mergea: 2
1,73
16:00 Sirius - Örebro: Draw no bet: 2
2,05
Söndag 25 Augusti 2019
- Användare
- Expert
17:30 Malmö FF - Djurgården: Under 2,5 Mål
1,78
17:30 Malmö FF - Djurgården: 1
2,15
17:30 Malmö FF - Djurgården: Målgörare i matchen: Rasmus Bengtsson
9,50
Måndag 26 Augusti 2019
- Användare
- Expert
17:00 Vinnare US Open: Novak Djokovic
2,35
18:30 Fabio Fognini - Reilly Opelka: 2
1,77
18:30 Prajnesh Gunneswaran - Daniil Medvedev: (AH: -8,5 Games) 2
2,06
19:00 IFK Göteborg - Kalmar: 1
1,95
19:30 Novak Djokovic - Roberto Carballés: (AH: -9,5 Games) 1
1,86
20:00 Laslo Djere - Miomir Kecmanovic: (AH: -5,5 Games) 2
1,83
20:30 Zachary Svajda - Kevin Anderson: (AH: -8,5 Games) 2
1,89
Tisdag 27 Augusti 2019
- Användare
- Expert
17:00 Steve Johnson - Nick Kyrgios: (AH: +4,5 Games) 1
1,85
17:00 Ivo Karlović - Francis Tiafoe: (AH: -1,5 Sets) 2
1,72
17:00 Alexei Popyrin - Federico Delbonis: 1
1,67
17:00 Denis Shapovalov - Felix Auger Aliassime: 1
1,83
17:00 Henri Laaksonen - Marco Cecchinato: 2
1,85
17:00 John Millman - Rafael Nadal: (AH: -8,5 Games) 2
1,76
Fredag 1 November 2019
- Användare
- Expert
19:00 Årets person: Greta Thunberg
3,50
19:00 Årets person: Donald Trump
7,50
Måndag 2 November 2020
- Användare
- Expert
23:00 Att bli vald till president: Donald Trump
2,10

Odds- och Betting tips för alla!

Om du letar betting tips har vi på betting.se något för alla sporter. Vi erbjuder analyserade hockey speltips, bettingtips i fotboll, handboll eller e-sport, vi försöker vara heltäckande med spel tips inom så mycket som möjligt. Vi guidar dig så gott vi kan till rätt spelsida beroende på vilken sport du föredrar att betta på. Olika bettingbolag är bra på olika sporter och det kan variera stort i odds från olika spelsidor. Ett hett tips är att skapa ett konto hos det spelbolaget som erbjuder högst odds, alltid. Det gör du enklast genom att antingen kolla Liveoddslistan eller klicka på Betting.se länken i speltipset som tar dig till spelbolaget för att vara säker på att du får det högsta oddset.

Vårt mål är att ge dig de bästa betting tipsen. Vi håller oss uppdaterade om de största sporthändelserna för att kunna leverera de hetaste spel tipsen, kolla in Evenemang. Vårt smarta system underlättar för dig som användare då du kan se viktig statistik från våra experter: Hur mycket ROI har man?

Hur många av speltipsen har gått in tidigare?  Allt för att underlätta för dig. Om vi istället går över till vad vi erbjuder i form av oddstips så är det inte undra på att spelare använder sig av Betting.se för att hitta de bästa oddsen genom att läsa speltipsen på betting.se. Vi kan stoltsera med några av Sveriges bästa expertrekare på sajten vilket också ger oss den högst ROI-procenten av samtliga oddstipssajter.


"En proffsig hemsida med skickliga rekare!"

Hans Wågegård - Expertrekare på Betting.se


Om vi istället går över till vad vi erbjuder i form utav oddstips så är det inte undra på att spelare använder sig utav Betting.se för att hitta bra speltips. Vi kan stoltsera med några utav Sveriges bästa expertrekare på sajten vilket också ger oss den högst ROI-procenten utav samtliga oddstipssajter.

Varje dag utlovar vi rekar, träffsäkra och välanalyserade, ifrån våra experter som täcker allt ifrån Division 1 i hockey till engelska Premier League. Odds tips är något som ska hjälpa dig att välja rätt spelobjekt. Spelbolagen erbjuder idag hundratals oddsmarknader per match, vilket gör det otroligt svårt för dig som spelare att hitta rätt spel.

Med våra odds tips kan du luta dig tillbaka och lägga din tilltro i våra experters händer, de har en lång erfarenhet ifrån betting.
 

Expertpanelen

Våra rekare är kända som Sveriges hetaste på att leverera träffsäkra spel tips. Våran  expertpanel har som regel betydligt fler gröna än röda siffror. Du hittar statistik om varje individuell rekare och kan själv bestämma vilka du vill följa. De tar fram de bästa oddstipsen och analyserar matcherna noggrant. Vi försöker att ha ett så brett utbud av speltips på flertalet olika sporter, ligor och turneringar.

Därför anlitar vi rekare som både har specialkompetens men även vissa som har en bred kunskap. Vi lägger stor fokus på fotboll, tennis och ishockey speltips eftersom det är det våra läsare hittills har varit intresserade av. Men efter stora påtryckningar om Esport erbjuder vi nu även betting tips för CS:GO.

Vi löser nya rekar varje dag och du kan alltid ta för givet att du hittar de hetaste och bästa speltipsen hos oss på betting.se. Om du slår upp spelvärde i ordboken kommer en bild på våra rekare upp. För att hålla det enkelt för din skull har vi en överblick där du tydligt blir informerad vad det är för betting tips.

När du klickat in på ett speltips får du även information om rekaren och tidigare statistik tillsammans med det bästa oddset som finns på just det spelet. Följ våra rekare för betting tips från de hetaste experterna. Våra experter laddar upp flera speltips per dag så det är viktigt att du återkommer till sidan för att inte missa våra senaste bettingtips med mest spelvärde!

Förutom våra experter så erbjuder vi även möjligheten för den som vill att skapa ett konto och lägga upp sina egna speltips.  Det är fritt fram att dela med sig av sina egna bettingtips som en medlem på sidan. Du kan enkelt följa andra medlemmar på sidan som du tycker lägger ut intressanta speltips. Om du är intresserad av en medlems statistik så kan du enkelt gå in och kolla på spelarens statistik och se de senaste speltipsen. Vi är i ständigt behov av fler experter som delar med sig av sina experttips inom sina sporter och känner du att du skulle kunna tillföra din expertis till vår expertpanel så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Speltips fotboll

Självklart är fotboll den sport som drar mest uppmärksamhet till sig när det kommer till rekar och oddstips. Vi kan stoltsera med några av de vassaste rekarna för världens största och mest utövade sport. Fotbollssäsongen pågår i stort sett året runt tack vare att svenska ligorna kör vår-höst och de internationella spelar höst-vår. Det gör att vi alltid kan leverera vassa expertanalyser nästan varje dag under hela året.


Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A är de ligor som det läggs mest krut på. Förutom de inhemska ligorna så läggs det även stor fokus på att leverera Champions League speltips till  den största turneringen för klubblag i Europa, Champions League. Vi fokuserar såklart även på Europa League och håller våra läsare ständigt uppdaterade med spelvärda Europa League betting tips. Om inte varje dag, så varje helg kan du hämta hem de bästa speltipsen. Spelmarknaderna varierar självklart efter hur våra experter rekar och vart spelvärdena finns. 1X2, Över/under och Asian Handicap är tre marknader som ofta dyker upp i listan med speltips.


Vilket spel du väljer att rygga är helt upp till dig såklart men en sak vi rekommenderar starkt är att kolla upp vart du får de högsta oddsen genom att följa våra bettingtips. Som vi tidigare nämnt så varierar oddsen kraftigt mellan spelbolagen beroende på vilken sport och liga det rör sig om.
 

Speltips NHL

Under vintersäsongen läggs alltmer fokus på vintersporterna, då främst på ishockey som är enormt stort framför allt i Sverige. Dagens bästa spel och bettingtips på både SHL, NHL och lägre divisioner i Sverige plockas fram av våra eminenta hockeyrekare. Alla våra spel tips innehåller information om spelvärde och sannolikhet, men även en vass analys och slutsats vilket gör att även den mest ointresserade personen kan följa med i tankarna kring en hockeymatch.


"Rekarna på betting.se har en sund tanke bakom varje spelidé"

Henrik Hedenskog - Hockeyrekare på Betting.se


Våra rekare blandar högoddsare med mindre riskfyllda NHL speltips och andra hockeyligor. Gång efter annan har våra experter visat vilken kunskap de besitter genom att ligga ett steg före spel bolagen. Ett utgångsodds som legat på nästan 10.00 gånger insatsen kan vid spelstopp sjunkit flera punkter efter att våra skribenter varit rätt ute i sina analyser.


Se till att vara med direkt när spelen går live på sajten för att undvika sjunkande odds. Speltipsen som gäller lägre divisioner i Sverige har en tendens att sjunka snabbt efter att bettingtipsen publicerats på sajten så var vaksam. Ett bra sätt att hålla koll är att ställa in notifieringar vid varje speltips från en viss rekare.

Speltips tennis

Sveriges i särklass bästa tennis tips hittar du här hos Betting.se! Vad sägs om att få odds tips av grundaren bakom den största och mest följda tennisbloggen i landet? VamosRafa är namnet på bloggen som fullkomligt överöser oss med tennis speltips och analyser om tennistävlingar runtom i världen. Det spelar ingen roll om det rör sig om någon halvt obskyr Challenger-turnering eller Wimbledon, tennisbettingtipsen med tillhörande analyser håller högsta klass. Alla speltips på tennis tillbedes från David Thorstenson.


Då vi kan skryta med de bästa tennis rekarna i landet så gäller det också att vara med när betting tipsen släpps för att kunna ta del av de bästa oddsen. Sociala medier är något som våra rekare använder sig av flitigt, ett sätt att nå ut till alla er som gillar sportsbetting på ett snabbt och smidigt sätt. När det kommer till tennis spel tips så är detta än viktigare då oddsen svänger snabbt.


Eftersom utbudet av tennismatcher varierar hos de olika bolagen så är det klokt att skaffa ett konto på samtliga av de största spelbolagen. Betsafe, Bet365, Unibet och Bethard är bra bookmakers när det kommer till spel på tennis då de täcker även de minsta turneringarna. När det gäller större tävlingar som Wimbledon med flera så går det att finna spel hos samtliga bolag, med varierande odds såklart.
 

Speltips NBA

Är du intresserad av basket och gillar att komma upp med speltips för just basket, då kan du mycket möjligt vara vår nästa stjärnrekare. För tillfället saknar vi en självklar skribent för speltips på basket men vi har långt ifrån stängt dörren för dig som känner dig manad. Du kommer att få en full genomgång i hur du skriver speltips på sajten innan du sätter igång.

Oavsett om det är betting på NBA eller kanske svensk basket som lockar, så finns här plats och utrymme för dig att visa dina kvaliteter. Basket växer alltmer och är idag en stor sport inom betting, klart då att Sveriges bästa bettingportal ska erbjuda denna möjlighet. Kom in i värmen med en gång och bli en i teamet, skriv NBA speltips eller andra betting tips relaterade till basket!

Långtidsspel

I tillägg till dagens alla oddsspel på olika matcher så erbjuder vi även långtidsspel. Fördelen med ett långtidsspel är att oddsen vanligtvis är betydligt högre och spelbolagen har svårare att sätta rätt odds då det är omöjligt att förutspå vad som kommer hända under säsongens gång. Exempel på ett långtidsspel är ligavinnare och skytteligavinnare.

Man kan även spela H2H-spel på till exempel vem av två spelare som kommer göra flest mål under en säsong. Säg att du ställer Karim Benzema och Messi mot varann, sedan är det upp till dig att tippa vem av dessa två världsstjärnor som kommer att göra flest mål under säsongen. En liga där det är svårare att förutse vinnaren i som Premier League ger oftast ett högre odds eftersom det är i princip sex lag som kan vinna ligan. Ett tips är att alltid läsa experternas Premier League speltips inför säsongen.

För den som har tålamod att vänta på sin eventuella vinst så är långtidsspel det perfekta alternativet. Se det lite som en långsiktig investering, men se till att lägga spelet innan säsongen drar igång för att undvika kraftiga oddssvängnigar.
 

Övriga spel

Kika även in vår spelskola där vi går igenom grunderna för att bli en bra spelare. Vad ska man tänka på och vilka vanliga misstag begår nybörjare. Det är inte alltid bara till att följa speltipsen på sajten utan det gäller att ha en sund och vettig inställning till spel överlag. Tänk på att aldrig spela för mer än vad plånboken tillåter.

Information om våra speltips

Speltipsen sorteras efter vilket datum som matchen går av stapeln. Du kan enkelt och smidigt hitta det du söker med hjälp utav en mycket användarvänlig layout på sidan. Match, odds, betting tips och vilken rekare som plockat fram speltipset är information som du ser med en gång.

Under varje odds tips hittar du ett spelvärde, en sak som du verkligen ska hålla koll på om du vill bli en vinnare i kampen mot spelbolagen. Spelvärdet ger dig en fingervisning om hur stort värde det är att rygga sett till oddset och sannolikheten att ditt spel går in. Ett högre spelvärde visas i form av ett högre procentuellt värde, medans ett lågt spelvärde oftast ligger strax över 100%. Notera att ett spelvärde aldrig kan vara under 100% då det betyder att spelet inte är värt att riskera någon insats på.

Dagens bästa spel väljs alltid ut efter det högsta värdet, så vill du vara riktigt säker när du lägger dina insatser ska du alltid kika efter den hetaste bettingtipsen för dagen. När du lagt ditt bet kan du enkelt och smidigt hålla koll på hur det går i dina matcher genom att använda dig av våran Live Score funktion. Det spelar ingen roll om du spelat på fotboll, ishockey, tennis eller basket – flashscore täcker alla sporterna.
Klicka in på valfritt spel tips för att komma till motiveringen eller klicka direkt på oddset för att komma till valt spelbolag. Vill du se resultaten för redan avgjorda spel tips så kan du gå in under Rekare och Arkiv för att se en fullständig lista över avgjorda rekar.

För er som vill få en inblick i hur experterna gjort ifrån sig tidigare så finns där såklart ett arkiv med alla gamla spel tips sparade. Grönmarkerat betyder att speltipset har slutat med en vinst, är tipset gråmarkerat så är det push och är det rödmarkerat betyder det att bettingtipset inte hittat hela vägen hem.
Självklart förs statistik över alla som spelar hos Betting.se, medlem som expert.

statistiksidan kan du se hur det gått för alla rekare månad för månad. En tydlig och utförlig graf visar vilken otrolig träffsäkerhet och skicklighet våra experter besitter. Vill man finstudera bettingtipsen lite extra så finns detaljerad statistik för varje månad. Här visas allt ifrån utdelning, vinst i units, balans till träffprocent och snitt-spelvärde.

För er som vill få en inblick i hur experterna gjort ifrån sig tidigare så finns där såklart ett arkiv med alla gamla spel tips sparade. Grönmarkerat och de har slutat med en vinst, är tipset gråmarkerat så är det push och är det rödmarkerat betyder det att tipset inte hittat hela vägen hem.

Självklart förs statistik över alla som spelar hos Betting.se, medlem som expert. På statistiksidan kan du se hur det gått för alla rekare månad för månad. En tydlig och utförlig graf visar vilken otrolig träffsäkerhet och skicklighet våra experter besitter. Vill man finstudera det hela lite extra så finns detaljerad statistik för varje månad. Här visas allt ifrån utdelning, vinst i units, balans till träffprocent och snitt-spelvärde.

Då det är en hel del spel tips som presenteras varje månad så kan det vara en god idé att bege sig in på varje enskild experts statistiksida istället för att se en mer rättvis bild av hur denna gjort ifrån sig. På Betting.se är vi noga med att leverera kvalitet och träffsäkra oddstips, därför kan ni också räkna med mycket gröna siffror i boksluten. Utan att kunna ge någon typ av garanti så kan vi ändå starkt rekommendera er att ständigt hålla ett vakande öga över våra experters bettingtips!

Hur rekommenderar ni mig att använda era speltips?

Alla som skriver spel tips på Betting.se är självklart spelare själva, och som spelare vet vi att det bästa för att hitta bra spel är att läsa och se vad andra tycker för att på så sätt få igång tankemaskinen. Ni bör helt enkelt se våra speltips som rekommendationer på hur vi spelar och på så sätt hitta egna fördelar och nackdelar med vårt tänk.

Dela gärna med dig av våra speltips för att få ut dem till så många följare som möjligt. Vårt mål är att alla ska kunna ta del utav expertrekar av högsta klass. Dagens bästa speltips ska finna tillgängligt för den som vill. Genom att sprida våra rekar på sociala kanaler och andra ställen så hjälper du till att skapa Sveriges största och bästa speltips-community!

Det är såklart bara kul om du öppnar en diskussion i kommentarsfältet som finns längst ner på speltipsen för vi alla skall hjälpa varandra till en så stor kassa som möjligt, samt plocka fram de bästa oddstipsrekommendationerna!

Feedback