Reklam

Dagens bästa spel

Speltips idag

Här hittar du alla rekar ifrån våra expertrekare. Dagligen ger vi dig dagens bästa spel, vare sig det rör sig om fotboll, hockey, tennis eller någon annan sport. Du kan alltid räkna med att hitta det senaste, bästa och mest spelvärda odds tipset hos oss.

I listan nedan visas samtliga rekar med all tillhörande information som du behöver. Vi ger dig bästa oddsen som finns tillgängliga för respektive oddstips och även statistik för hur experten i fråga gör ifrån sig.

Speltips för dig att rygga!

Odds- och bettingtips för alla!

Det spelar ingen roll om du vill hitta betting tips för hockey, fotboll, handboll eller e-sport, vi försöker täcka så mycket som möjligt. Vi guidar dig så gott vi kan till rätt spelbolag beroende på vilken sport du föredrar att betta på. Olika bettingbolag är bra för olika sporter, så är det.

Vi ger dig de bästa betting tipsen. Vi har koll på de största händelserna och för att hålla koll på det senaste, kolla in Evenemang. Vårt smarta system underlättar för dig som användare då du kan se viktig statistik från våra experter: Hur mycket ROI har man? Hur många av speltipsen har gått in tidigare?  Allt för att underlätta för dig.


"En proffsig hemsida med skickliga rekare!"

Hans Wågegård - Expertrekare på Betting.se


Om vi istället går över till vad vi erbjuder i form utav oddstips så är det inte undra på att spelare använder sig utav Betting.se för att hitta bra speltips. Vi kan stoltsera med några utav Sveriges bästa expertrekare på sajten vilket också ger oss den högst ROI-procenten utav samtliga oddstipssajter.

Varje dag utlovar vi rekar, träffsäkra och välanalyserade, ifrån våra experter som täcker allt ifrån Division 1 i hockey till engelska Premier League. Odds tips är något som ska hjälpa dig att välja rätt spelobjekt. Spelbolagen erbjuder idag hundratals oddsmarknader per match, vilket gör det otroligt svårt för dig som spelare att hitta rätt spel.

Med våra odds tips kan du luta dig tillbaka och lägga din tilltro i våra experters händer, de har en lång erfarenhet ifrån betting.

Expertpanelen

Våra rekare är kända som Sveriges hetaste och expertpanelen har som regel betydligt fler gröna än röda siffror. Du hittar statistik om varje individuell rekare och kan själv bestämma vilka du vill följa. De tar fram de bästa oddsen och analyserar matcherna noggrant. Vi försöker att ha ett så brett utbud av speltips på flertalet olika sporter, ligor och turneringar.

Därför anlitar vi rekare som både har specialkompetens men även vissa som har en bred kunskap. Fokus ligger på större sporter som fotboll, tennis och ishockey eftersom det är det våra läsare hittills har varit intresserade av. Men efter stora påtryckningar om Esport erbjuder vi nu även tips för CS:GO.

Vi löser nya rekar varje dag och du kan alltid ta för givet att du hittar de hetaste och bästa speltipsen hos oss på betting.se. Om du slår upp spelvärde i ordboken kommer en bild på våra rekare upp. För att hålla det enkelt för din skull har vi en överblick där du tydligt blir informerad vad det är för betting tips.

När du klickat in på ett speltips får du även information om rekaren och tidigare statistik tillsammans med det bästa oddset som finns på just det spelet. Följ våra rekare för tips från de hetaste experterna. Våra experter laddar upp flera speltips per dag så det är viktigt att du återkommer till sidan för att inte missa våra senaste spel!

Förutom våra experter så har vi även vanliga medlemmar som delar med sig av sina tips. Eftersom att du kan följa folks statistik så finns det goda möjligheter till att hitta medlemmar värda att följa också. Vi är i ständigt behov av fler experter som delar med sig av sin expertis inom sina sporter och känner du att du skulle kunna tillföra din expertis till vår expertpanel så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Speltips fotboll

Självklart är fotboll den sport som drar mest uppmärksamhet till sig när det kommer till rekar och oddstips. Vi kan stoltsera med några utav de vassaste rekarna för världens största och mest utövade sport. Fotbollssäsongen pågår i stort sett året runt tack vare att svenska ligorna kör vår-höst och de internationella spelar höst-vår. Det gör att vi alltid kan leverera vassa expertanalyser nästan varje dag under hela året.


"Rekarna på betting.se har en sund tanke bakom varje spelidé"

Henrik Hedenskog - Hockeyrekare på Betting.se


Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A är de ligor som det läggs mest krut på. Om inte varje dag, så varje helg kan du hämta hem de bästa speltipsen. Spelmarknaderna varierar självklart efter hur våra experter rekar och vart spelvärdena finns. 1X2, Över/under och Asian Handicap är tre marknader som ofta dyker upp i listan med speltips.

Vilket spel du väljer att rygga är helt upp till dig såklart men en sak vi rekommenderar starkt är att kolla upp vart du får de bästa oddsen genom att följa våra bettingtips. Som vi tidigare nämnt så varierar oddsen kraftigt från bolag till bolag beroende på vilken sport och liga det rör sig om.

Speltips NHL

Under vintersäsongen läggs alltmer fokus på vintersporterna, då främst på ishockey som är enormt stort framför allt i Sverige. Dagens bästa spel på både SHL, NHL och lägre divisioner i Sverige plockas fram utav våra eminenta hockeyrekare. Alla våra speltips innehåller information om spelvärde och sannolikhet, men även en vass analys och slutsats vilket gör att även den mest ointresserade personen kan följa med i tankarna kring en hockeymatch.

Våra rekare blandar högoddsare med mindre riskfyllda speltips i nhl och andra hockeyligor. Gång efter annan har våra experter visat vilken kunskap de besitter genom att ligga ett steg före spel bolagen. Ett utgångsodds som legat på nästan 10.00 gånger insatsen kan vid spelstopp sjunkit flera punkter efter att våra skribenter varit rätt ute i sina analyser.

Se till att vara med direkt när spelen går live på sajten för att undvika sjunkande odds. Speltipsen som gäller lägre divisioner i Sverige har en tendens att sjunka snabbt efter att tipsen publicerats på sajten så var vaksam. Ett bra sätt att hålla koll är att ställa in notifieringar vid varje speltips ifrån en viss rekare.

Speltips tennis

Sveriges i särklass bästa tennis tips hittar du här hos Betting.se! Vad sägs om att få odds tips av grundaren bakom den största och mest följda tennisbloggen i landet? VamosRafa är namnet på bloggen som fullkomligt överöser oss med speltips och analyser om tennistävlingar runtom i världen. Det spelar ingen roll om det rör sig om någon halvt obskyr Challanger-turnering eller Wimbledon, speltipsen med tillhörande analyser håller högsta klass.

Då vi kan skryta med de bästa tennis rekarna i landet så gäller det också att vara med när betting tipsen släpps för att kunna ta del utav de bästa oddsen. Sociala medier är något som våra rekare använder sig utav flitigt, ett sätt att nå ut till alla er som gillar sportsbetting på ett snabbt och smidigt sätt. När det kommer till tennistips så är detta än viktigare då oddsen svänger snabbt.

Eftersom utbudet av tennismatcher varierar hos de olika bolagen så är det klokt att skaffa ett konto på samtliga utav de största spelbolagen. Expekt, Bet365, William Hill och Bethard är bra bookmakers när det kommer till spel på tennis då de täcker även de minsta turneringarna. När det gäller större tävlingar som Wimbledon med flera så går det att finna spel hos samtliga bolag, med varierande odds såklart.

Speltips basket

Är du intresserad av basket och gillar att komma upp med speltips för just basket, då kan du mycket möjligt vara vår nästa stjärnrekare. För tillfället saknar vi en självklar skribent för speltips på basket men vi har långt ifrån stängt dörren för dig som känner dig manad. Du kommer att få en full genomgång i hur du skriver speltips på sajten innan du sätter igång.

Oavsett om det är betting på NBA eller kanske svensk basket som lockar, så finns här plats och utrymme för dig att visa dina kvaliteter. Basket växer alltmer och är idag en stor sport inom betting, klart då att Sveriges bästa bettingportal ska erbjuda denna möjlighet. Kom in i värmen med en gång och bli en i teamet, skriv NBA speltips eller andra betting tips relaterade till basket!

Långtidsspel

I tillägg till dagens alla oddsspel på olika matcher så erbjuder vi även långtidsspel. Fördelen med ett långtidsspel är att oddsen vanligtvis är betydligt högre och spelbolagen har svårare att sätta rätt odds då det är omöjligt att förutspå vad som kommer hända under säsongens gång. Exempel på ett långtidsspel är ligavinnare och skytteligavinnare.

Man kan även spela H2H-spel på till exempel vem utav två spelare som kommer göra flest mål under en säsong. Säg att du ställer Cristiano Ronaldo och Messi mot varann, sedan är det upp till dig att tippa vem utav dessa två världsstjärnor som kommer att göra flest mål under säsongen.

För den som har tålamod att vänta på sin eventuella vinst så är långtidsspel det perfekta alternativet. Se det lite som en långsiktig investering, men se till att lägga spelet innan säsongen drar igång för att undvika kraftiga oddssvängnigar.

Övriga spel

Kika även in vår spelskola där vi går igenom grunderna för att bli en bra spelare. Vad ska man tänka på och vilka vanliga misstag begår nybörjare. Det är inte alltid bara till att följa speltipsen på sajten utan det gäller att ha en sund och vettig inställning till spel överlag.

Information om våra speltips

Speltipsen sorteras efter vilket datum som matchen går av stapeln. Du kan enkelt och smidigt hitta det du söker med hjälp utav en mycket användarvänlig layout på sidan. Match, odds, betting tips och vilken rekare som plockat fram speltipset är information som du ser med en gång.

Under varje odds tips hittar du ett spelvärde, en sak som du verkligen ska hålla koll på om du vill bli en vinnare i kampen mot spelbolagen. Spelvärdet ger dig en fingervisning om hur stort värde det är att rygga sett till oddset och sannolikheten att ditt spel går in. Ett högre spelvärde visas i form av ett högre procentuellt värde, medans ett lågt spelvärde oftast ligger strax över 100%. Notera att ett spelvärde aldrig kan vara under 100% då det betyder att spelet inte är värt att riskera någon insats på.

Dagens bästa spel väljs alltid ut efter det högsta värdet, så vill du vara riktigt säker när du lägger dina insatser ska du alltid kika efter den hetaste bettingtipsen för dagen. När du lagt ditt bet kan du enkelt och smidigt hålla koll på hur det går i dina matcher genom att använda dig utav flashscore. Det spelar ingen roll om du spelat på fotboll, ishockey, tennis eller basket – flashscore täcker alla sporterna.

Klicka in på valfritt spel tips för att komma till motiveringen eller klicka direkt på oddset för att komma till valt spelbolag. Vill du se resultaten för redan avgjorda spel tips så kan du gå in under Rekare och Arkiv för att se en fullständig lista över avgjorda rekar.

För er som vill få en inblick i hur experterna gjort ifrån sig tidigare så finns där såklart ett arkiv med alla gamla spel tips sparade. Grönmarkerat och de har slutat med en vinst, är tipset gråmarkerat så är det push och är det rödmarkerat betyder det att tipset inte hittat hela vägen hem.

Självklart förs statistik över alla som spelar hos Betting.se, medlem som expert. På statistiksidan kan du se hur det gått för alla rekare månad för månad. En tydlig och utförlig graf visar vilken otrolig träffsäkerhet och skicklighet våra experter besitter. Vill man finstudera det hela lite extra så finns detaljerad statistik för varje månad. Här visas allt ifrån utdelning, vinst i units, balans till träffprocent och snitt-spelvärde.

Då det är en hel del tips som presenteras varje månad så kan det vara en god idé att bege sig in på varje enskild experts statistiksida istället för att se en mer rättvis bild av hur denna gjort ifrån sig. På Betting.se är vi noga med att leverera kvalitet och träffsäkra tips, därför kan ni också räkna med mycket gröna siffror i boksluten. Utan att kunna ge någon typ av garanti så kan vi ändå starkt rekommendera er att ständigt hålla ett vakande öga över våra experters tips!

Hur rekommenderar ni mig att använda era speltips?

Alla som skriver spel tips på Betting.se är självklart spelare själva, och som spelare vet vi att det bästa för att hitta bra spel är att läsa och se vad andra tycker för att på så sätt få igång tankemaskinen. Ni bör helt enkelt se våra speltips som rekommendationer på hur vi spelar och på så sätt hitta egna fördelar och nackdelar med vårt tänk.

Dela gärna med dig av våra speltips för att få ut dem till så många följare som möjligt. Vårt mål är att alla ska kunna ta del utav expertrekar av högsta klass. Dagens bästa speltips ska finna tillgängligt för den som vill. Genom att sprida våra rekar på sociala kanaler och andra ställen så hjälper du till att skapa Sveriges största och bästa speltips-community!

Det är såklart bara kul om du öppnar en diskussion i kommentarsfältet som finns längst ner på speltipsen för vi alla skall hjälpa varandra till en så stor kassa som möjligt, samt plocka fram de bästa oddstipsrekommendationerna!

Feedback