Annons

Speltips & Betting Tips: Dagens bästa rekar

Letar du efter bra speltips från experter?  Då har du kommit till rätt ställe! Varje dag får du dagens bästa spel och rekar från våra experter på Betting i en mängd olika sporter.

Alla speltips läggs av personer som du kan se statistik för, så du vet exakt vem och varför du ska rygga dem. I alla betting tips får du dessutom automatiskt senaste odds från de bästa spelbolagen med svensk licens.

Klicka på ett speltips för att förstå vad som gör att vi tror att ett betting tips går in. Glöm inte att följa våra experter för att få en notifikation här på sajten eller på e-mail när deras nästa speltips publiceras.

Dagens bästa speltips på olika sporter

Det finns mängder av olika sporter att spela på och vi delar med oss av speltips på de flesta, även underhållning som Melodifestivalen och Eurovision. Vårt mål är kort och gott att du ska hitta det bästa speltipset på nätet här på Betting. Besök oss regelbundet för att läsa dagens bästa speltips.

Speltips

Fotboll Speltips

Eftersom att fotboll är världens största sport faller det sig naturligt att spelbolagen även har störst utbud av marknader inom sporten. Det återspeglar sig även på Betting.se där flest antal speltips som laddas upp av våra medlemmar främst handlar om fotboll. Här har vi generella speltips på fotboll.

 • Premier League Speltips - Vi täcker individuella speltips på enskilda matcher. Självklart förhandstitt inför varje ny säsong med genomgång av alla lag. Premier League är den ligan det postas mest speltips om i våran community. 
 • Champions League Speltips – Få komplett genomgång av alla grupper och lag i våran förhandstitt som uppdateras varje ny säsong. Speltips främst på de viktigaste matcherna, men vi försöker ha en jämn spridning på speltipsen för att kunna täcka så mycket som möjligt. 
 • Europa League - Förhandstitt komplett med alla lag och grupper som vi uppdaterar inför varje ny säsong. Speltips som postas från våra medlemmar på sidan.  
 • Serie A - Italiens högstaliga är mycket populär med svenska stjärnor som Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg. I och med att Zlatan spelar i ligan är det mycket fokus på Milans matcher i speltipsen.
 • La Liga - Spaniens liga är väldigt intressant för många svenskar och tillsammans med matcher från andra ligor i Europa utgör de kupongen för Europatipset vilket vi alltid rapporterar om. Dessutom täcker vi ligan med speltips från våra medlemmar. 
 • Allsvenskan Speltips - Vårt kära Allsvenskan är något vi på betting.se lägger extra mycket kärlek kring. Därför kan du se framemot massor av speltips även här och förhandstitt med komplett genomgång av alla lag inför varje ny säsong. 
 • Andra ligor - Det finns många andra ligor som tyska Bundesliga, franska Ligue 1 och många fler som vi täcker hos oss, främst genom speltips. 
 • Svenska Cupen Speltips
 • Fotbolls VM Speltips
 •  Fotbolls EM-Damer Speltips 

Ishockey Speltips 

Ishockey är en av de största och mest attraktiva sporterna i Sverige och inte minst då intresset kring NHL, SHL och Tre Kronor. Vi har därför lagt störst fokus kring dessa ligor/turneringar där du alltid kan se framemot uppdaterade förhandstittar och speltips på ishockey från skribenter och våra medlemmar.

 • NHL Speltips - NHL är världens bästa hockeyliga och intresset kring ligan är ofantligt stort på våra breddgrader. Vi har en tradition av flera framstående spelare genom åren i NHL. Inför varje ny säsong kan du läsa om genomgång av alla lagen där vi tippar vinnaren av Stanley Cup och andra utmärkelser. Speltips postas från våra medlemmar.  
 • SHL Speltips  (Svenska Hockeyligan) - Stort fokus på Sveriges största inhemska liga från oss på Betting.se. Läs förhandstitt inför varje ny säsong med tips på vinnare och speltips från vårat community under säsongen. 
 • Tre Kronor - Vårat mål är att täcka så mycket som möjligt från de turneringar(VM, OS och mindre turneringar)Tre Kronor spelar med förhandstittar och speltips från våra skribenter och våran community.
 • Junior-VM ishockey speltips.

 Vanliga marknader för tips på ishockey

  • 1X2 – Är precis som i fotboll även i ishockey den vanligaste marknaden att betta på. Skillnaden jämfört med fotboll är att du i varje match kommer att se att det står ordinarie matchtid. Det innebär att du spelar på vilka som vinner efter att tre perioder har spelats. Viktigt att tänka på eftersom att ligamatcher i ishockey går till övertid och straffar.
  • Över/Under ­– Till skillnad från fotboll spelar du i ishockey endast på över/under antal mål. Eftersom att hockey är en sport det oftast blir höga resultat i står genomsnittet på 6 mål. Du kan naturligtvis justera antal högre eller lägre mål i matchen beroende på vad du själv tippar.
  • Dubbelchans – Rent matematiskt har du 66.66% chans att vinna här. Du tippar på två av tre möjliga utfall hur matchen slutar. Liknar 1X2 med skillnaden att du istället för att välja ett alternativ väljer två.
  • Inklusive förlängning och straffar – Detta spel är liknande 1X2 bara att du tippar vinnaren efter att matchen gått till förlängning och straffar och du kan bara spela på en vinnare, därför försvinner alternativet att spela på oavgjort.
  • Kombospel – Här kan du kombinera två marknader i en. Alternativet kan vara att spela på vilka som vinner matchen plus om det blir över/under ett visst antal mål.
  • Match – ordinarie tid – Alla marknader som finns under detta alternativ gäller endast hur du tippar att det slutar efter matchens tre ordinarie perioder är slut.
  • Korrekt resultat – Här gäller det att försöka förutse vad slutresultatet blir i matchen. Om ditt tips är 5-4 till hemmalaget kan du spela på det.
  • Scorecast/Wincast – Här hittar du massa olika alternativ där du t ex kan välja en specifik spelare som du tippar gör mål vid ett visst resultat i matchen. Oftast väldigt höga odds, men såklart svårt att förutse.
  • Målgörare – Spela på en spelare med alternativet att han gör matchens första mål, sista mål eller mål i matchen.

  Speltips Tennis 

  Inom tennisens värld ligger det stora intresset kring de fyra stora Grand Slam-turneringarna. Du hittar artiklar med speltips på tennis inför Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open. Du hittar även speltips från våra medlemmar på dessa turneringar och andra matcher som spelas under året. T.ex. ATP-turneringar som Båstad ATP, Hamburg ATP och Newport ATP.

  Grand Slam - Det märks att tennis är en populär sport bland våra medlemmar då det alltid ligger speltips inne under de stora turneringarna. Vårat fokus ligger på att leverera förhandstittar med speltips inför alla de fyra stora turneringarna:

  Vanliga marknader för tips på tennis

  • Vinnare - Den absolut populäraste marknaden att spela på i tennis är vinnare. Liknar 1X2 men du kan bara spela på 1 eller 2 eftersom att en tennismatch inte kan sluta oavgjort. Marknaden kan ha lite olika namn hos olika spelbolag. Om du väljer att spela hos Betsson heter den Matchvinnare, hos Unibet och Casumo heter den Matchodds.
  • Set – Du spelar på hur många set en av spelarna i matchen vinner.
  • Över/Under – Här kan du spela på om du tippar att det blir över/under ett visst antal game i matchen. Oftast hittar du även alternativ att spela på över/under antal game i varje set.
  • Handikapp – Ett handikappbet i tennis kan innebära att du väljer att spela på -1.5. Det menas att den du lägger spelet på måste vinna med 2-0 i set.

  Speltips Fighting 

  Vad gäller speltips på olika fightingevenmang täcker vi de största boxningsevenemangen såsom Tyson Fury vs Deontay Wilder samt de största MMA/UFC eventen.

  • UFC – Här ser vi till att inför de stora galorna ha en artikel på de stora matcherna. UFC är extremt populärt vilket även märks i våran community där det postas speltips.
  • Boxning – Inom boxningen är vårat mål att inför alla de största matcherna ha artiklar med speltips från våra skribenter, men du hittar även speltips som postas från våra medlemmar på sidan.

  Vanliga marknader för tips på boxning och MMA/UFC

  • 1X2 - Precis som med fotboll är den vanligaste marknaden att spela på även i boxning, 1X2. 
  • Vinnare - På vinnare spelar du på den spelare du tippar kommer att vinna matchen, samma upplägg som 1X2 bara att du inte kan spela på oavgjort här.
  • Över/under antal ronder - Här går det ut på att förutse hur många ronder matchen kommer att pågå. Om du t ex tippar att den kommer att vara mer än fem ronder lägger du spelet på att matchen kommer vara över fem ronder.
  • Hur matchen avgörs - Alternativen här är att välja mellan Knockout(KO), teknisk knockout(TKO)eller poäng. Beroende på hur du tippar att matchen kommer att sluta väljer du något av de tre förslagen.
  • Vinnare och runda - Här gäller det att tippa på i vilken rond som matchen avgörs och vem som vinner.

  Dagens speltips

  Speltips Basket

  Basket är en av världens största sporter, även om basket inte är lika populärt i Sverige som i andra delar av världen så hittar vi ofta bra spelvärde i basket. Här täcker vi både amerikanska klubbmästerskap (NBA) och VM samt EM.

  Turneringar och ligor vi täcker inom basket

  • NBA - Inom basketens värld är det NBA som de flesta svenskar har koll på. Vi på Betting.se tycker även att det är den ligan som är mest spännande och har även lagt vårat fokus där. Du kan inför varje ny säsong läsa våran förhandstitt med genomgång av alla lag och vilka vi tippar som vinnare. Speltips under säsongens gång postas på sidan främst av våra medlemmar.
  • EM/VM i Basket - Sverige som nation har en stark generation basketspelare med spelare som Jonas Jerebko och Ludvig Håkansson. Självklart täcker vi varenda match som Sverige spelar både i kvalet och under hela Europa/världsmästerskapet.

  Vanliga marknader för tips på basket

  • Vinnare/matchspel – Det kan inte sluta oavgjort i en basketmatch och därför går det endast att spela på vilket av lagen som vinner. På detta spel inkluderas även övertiden i matchen.
  • Över/Under – I basket tippar du över/under ett visst antal poäng i matchen där övertiden inkluderas.
  • Kombospel – Kombinera två marknader i ett spel. Det finns flera alternativ på varje match, men ett av alternativen kan vara att spela på att hemmalaget vinner och att de gör över ett visst antal poäng.
  • Handikapp – Välj att spela på att det laget du anser har sämre chans att vinna extra poäng innan matchen startar genom att ge dem plus i handikapp. Även detta spel inkluderar övertid.

  Speltips Vintersport 

  Inom skidsporten täcker vi det mesta som sker under vinterhalvåret. I våran guide kan du läsa om backhoppning, längdskidor, skid-VM, Alpina världscupen, skidskytte och allt annat som innefattar skidsport relaterat till de stora mästerskapen där vi tippar vinnare inom alla olika skidsporter. Missa inte vår genomgång av odds på skidskytte-VM!

  Vanliga marknader för bettingtips på Vintersport

  • Vinnare – Inom alla vintersporter är det vinnare som är den största och populäraste marknaden oavsett om det handlar om spel på en nation eller individuella åkare.
  • Head 2 Head – Välj mellan 2 alternativ. Det kan handla om 2 åkare eller 2 nationer där det gäller att pricka in vem av dem som vinner.

  Mästerskap och event vi täcker inom vintersport

  • Världscupen i skidor – Du hittar en komplett förhandstitt inför varje ny säsong som drar igång. Med genomgång av alla olika sporter och speltips på vinnare från våra skribenter. Under de olika tävlingarna kan du hitta speltips från vårat community.
  • Skidskytte-VM – Sverige börjar klättra mot världstoppen i skidskytte igen efter några år i skuggan efter Magdalena Forsbergs stora framgångar inom sporten sent 90, tidigt 2000-tal. Det vill vi såklart vara så heltäckande som möjligt inom och därför hittar du förhandstitt med speltips inför mästerskapen. Ett och annat speltips postas även från våra medlemmar på sidan under mästerskapets gång.

  Speltips Bandy

  Bandy är en av de folkligaste sporterna vi har i vårat avlånga land och naturligtvis gör vi vårat bästa för att hålla våra besökare uppdaterade på vad som händer i Svenska Elitserien i Bandy. Här hittar du genomgång av alla lagen med odds om vinnare inför varje ny säsong.  

  Vanliga marknader för bettingtips på bandy

  • 1X2 – Precis som i ishockey och fotboll är den absolut populäraste marknaden 1X2. Här bettar du på hur det slutar efter fulltid.
  • Totalt antal mål – Finns olika alternativ på denna marknad där den allra vanligaste är att spela på över/under ett redan från början satt antal mål i matchen. Här hittar du oftast även spel på totalt antal mål av hemma respektive bortalaget.
  • Halvtid/fulltid – Betta på hur du tippar att första halvlek och matchen slutar.
  • Korrekt resultat – Spela på vad du tippar blir matchens slutresultat.
  • Dubbelchans – Spela på två utfall av matchen istället för i som 1X2 spela på ett. Här kan du t ex välja 12 eller X2.

  Ligor vi täcker med bettingtips på bandy

  • Svenska Elitserien i bandy - Förhandstitt inför säsongen med komplett genomgång av alla lagen som spelar i elitserien med tips på vilka vi tippar som vinnare. Speltips postas även under säsongen från våra medlemmar.

  Speltips Handboll

  Är du intresserad av handboll kan du på Betting.se hitta förhandstittar inför de stora mästerskapen som VM, med speltips genom hela turneringen. Efter Sveriges senaste framgångar kommer det vara mer fokus på svenska landslaget även i framtiden. 

  Vanliga marknader för betting tips på handboll

  • 1X2 – I handboll tippar du på hur matchen slutar efter fulltid genom att välja 1 för hemmaseger, X för oavgjort eller 2 för bortaseger.
  • Handicap – Spela på att favoriterna i matchen startar matchen med t ex -5.5 i målskillnad.
  • Över/Under – Vanligaste marknaden att spela på är totalt antal mål och i handboll brukar matcherna bli målrika, så det kan vara ett värde på Över eller under 59.5 mål som standard i en match.

  Mästerskap vi täcker inom handboll

  • Svenska landslaget – Här är vårat mål att täcka Svenska landslaget i alla de mästerskap/turneringar de ställer upp i och då tänker vi främst på VM, EM och OS. Du kommer att inför alla dessa turneringar hitta odds på vinnare från våra skribenter med förhandstittar. Vårat community lägger speltips under turneringarnas gång.

  Speltips Underhållning och specialer 

  Ett av våra mest populära evenemang är underhållning och specialer där vi går igenom och uppdaterar våra läsare om odds på Eurovision, odds på MelodifestivalenLet’s Dance, Vem blir nästa James Bond, Big Brother och allt annat som innefattar nöjesvärlden. Här hittar du odds och speltips på vilka vi tippar kommer att vinna olika deltävlingar och allt vad det kan innefatta.  

  Vanliga marknader för betting tips på underhållning och specialer

  Nedan går vi igenom marknaderna för våra bettingtips på underhållning och specialer.

  Melodifestivalen

  • Marknader – Här kan du spela på vinnare inför varje deltävling som hålls, men om du är snabbt ute innan festivalen tar sin början kan du få ett riktigt fint odds på ett långspel den du tippar vinna hela Melodifestivalen. Långspelet ligger även kvar under hela tiden tävlingarna pågår, så du kan spela på det när du vill.

  Eurovision

  • Marknader – Spela på den du tippar kommer att vinna årets Eurovision Song Contest.

  Big Brother

  • Marknader – Populäraste spelet på Big Brother är långspel där du tippar vem som kommer att vinna årets tävling. Men under programmets gång är det alltid en veckofinal och där hittar du odds på de olika deltagarna om deras chanser att stanna kvar eller bli utröstade från programmet.

  Let’s Dance

  • Marknader – Här får du chansen att varje vecka placera spel på vem du tippar kommer att stanna kvar eller åka ut. Inför att varje ny säsong drar igång hittar du även långspel på vilket par du tippar kommer att vinna hela tävlingen.

  Golden Globe Awards

  • Marknader – Golden Globe Awards är mer heltäckande inom filmmediet jämfört med Oscarsgalan eftersom att det även delas ut priser för TVserier. Då i kategorierna, ”Bästa TV-serie – musikal eller komedi”, ”Bästa TV-serie – drama” och ”Bästa miniserie eller TV-film”. Du hittar även odds på ”bästa kvinnliga/manliga huvudroll” inom de nämnda kategorierna. Inom film hittar du odds på ”Bästa film – drama”, ”Bästa film – musikal eller komedi” och ”Bästa utländska film”. Inom kategorin film finns även spel på ”Bästa manliga/kvinnliga huvud/biroll” och ”Bästa regi”. Inom alla dessa kategorier kan du spela på den du tippar kommer att vinna.

  Nästa James Bond

  • Marknader – Här gäller det att tippa vem som axlar manteln efter Daniel Craig som världens bästa superspion. Den enda marknaden du kan spela på är vem som vinner rollen helt enkelt.

  Oscarsgalan

  • Marknader – Spela på den film du tippar kommer ta hem statyetten inom kategorin ”Bästa film”, ”Bästa kvinnliga/manliga huvudroll”, ”Bästa internationella film” eller ”Bästa regissör” för att nämna några av de kategorier det delas ut priser på världens största filmgala.

  Grammy Awards

  • Marknader – Betta på de artister du gissar kommer att vinna priser för ”Årets album”, ”Bästa nya artist”, ”Bästa rockalbum” för att nämna några enstaka priser som ska delas ut inom alla de kategorier som avverkas på galan.

  Emmy Awards

  • Marknader – Denna gala är endast tillägnad TV-produktioner. Emmy Awards är en motsvarighet till Oscarsgalan. Här kan du spela på ”Bästa kostym för en serie”, ”Bästa dokumentär- eller faktaserie”, ”Bästa dramaserie”. Dessa är bara några av alla de kategorier det delas ut priser inom.

  Hur vet du att våra speltips har spelvärde?

  Det finns några sätt för att kvalitetssäkra att du ryggar en seriös spelexpert och rekare. Många ger speltips på nätet, men håll dig till de som motiverar sina spel, lägger spel i tid, spelar till högsta odds och för statistik på sina odds tips.

  1. Speltips med motivering

  Självklart ska ett bra speltips ha en rimlig motivering. Allra helst ska spelexperten beskriva förutsättningarna på ett neutralt sätt, så att motiveringen inte är vinklad till att bara prata till enbart speltipsets fördel.

  Motiveringen på speltipset ska också innehålla den senaste informationen inför matchen, till exempel laguppställningar eller fakta gällande skador eller avstängningar. Gäller speltipset en utomhusidrott kan även väder och andra yttre faktorer vara bra att ha med i tipset.

  2. Bettingtips i god tid

  En seriös spelexpert lägger sina speltips i god tid innan matchen börjar. Det här gör att du som spelare hinner ta rygg innan det är för sent. Innehåller speltipset unik information är det också viktigt att spelexperten delar med sig av sitt bettingtips innan oddset sjunker allt för mycket.

  När vi har avstämning med våra experter är en stående punkt att alltid försöka hitta spelvärde som finns hos flera spelbolag. Att ett enda spelbolag sticker ut med ett för högt odds räcker oftast inte, då är det inte säkert att du som följare hinner rygga innan sänkningen är ett faktum.

  3. Speltips med bäst odds

  Att ett speltips ska vara rekat till bästa möjliga odds borde vara en självklarhet. Tyvärr finns det många rekare på nätet som nöjer sig med ett "okej" odds, istället för att rekommendera det högsta. För oss på Betting.se sker det här automatiskt, tack vare att vår hemsida hämtar odds från i alla stora spelbolag med svensk licens. Vill du själv jämföra odds kan du göra detta i vårt matchcenter i de flesta sporter.

  Huvudskälet för att speltipset ska motiveras och anges med bäst odds är för att de sista hundradelarna i odds gör stor skillnad när resultaten ackumuleras. Varje tiondel och hundradel av högt odds är viktigt och när det numera är enkelt att byta spelbolag och sätta in och ta ut pengar med mobil-ID så är inte transaktionerna något större hinder.

  Viktigt är dock att när man jämför spelbolag inför ett speltips så måste man vara beredd på att kunna lägga spelet från olika spelbolags konton. Det är med andra ord bra att ha någon hundralapp redo på flera olika bettingkonton för att kunna "hugga" när man hittar det högsta oddset.

  Vill det sig riktigt bra kan man spela med arbitrage, det vill säga spela på "båda sidor" av ett alternativ, och då vara helt säker på vinst.

  4. Statistik över odds tips

  Det allra viktigaste för att veta om ett speltips kommer från en duktig spelexpert är att titta på statistiken. Alla som lägger speltips här på Betting.se får automatiskt statistik på sina speltips. Vi är helt transparenta med resultaten och rättningen av speltips sker helt automatiskt.

  Allt för att ge dig bra och seriösa speltips!

  Bettingtips

  Använd speltipset och andra odds tips som inspiration

  Alla som skriver spel tips på Betting.se är självklart spelare själva, och som spelare vet vi att det bästa för att hitta bra spel är att läsa och se vad andra tycker för att på så sätt få igång tankarna.

  Och vi tycker att du bör tänka likadant.

  Se våra rekar som ett förslag på vad du skulle kunna spela. Gör alltid din egen analys och jämför alltid det som står i motiveringen med vad du själv tror om matchen eller evenemanget.

  Vi strävar hela tiden efter att göra dagens bästa spel och dagens bästa speltips så bra som möjligt, men vissa dagar är det större spelvärde än andra. Ta därför för vana att besöka Betting.se varje dag för att inspireras med speltips som passar just dig!

  Här kan du bli spelexpert och föra statistik över dina egna speltips!

  Är du duktig på speltips? Då kan vi berätta för dig att Betting.se inte bara är för de spelexperter som vi värvat, utan att vem som helst kan lägga sina egna odds tips.

  Och vem vet, om du är riktigt duktig kanske vi anlitar dig? Då kan du helt enkelt få betalt för att lägga speltips hos oss!

  Jämför spelbolag och ha flera konton innan du ryggar speltips

  Det är lätt att tro att det skiljer mycket mellan olika spelbolag, men faktum är att många av dem erbjuder väldigt lika odds.

  Unibet, LeoVegas och William Hill är några spelbolag som har samma leverantör av odds. Gillar du något spelbolag av dem kan du alltså med fördel testa något av de andra, vi lovar att du kommer känna igen dig!

  Samma sak gäller med spelbolagen Betsson, Betsafe och NordicBet. Tycker du att en av deras hemsidor ser bra ut kan du passa på att bli medlem hos någon av de andra och nyttja den oddsbonus som de erbjuder.

  Vilket spel du väljer att rygga är helt upp till dig såklart men en sak vi rekommenderar starkt är att kolla upp vart du får de högsta oddsen genom att följa våra betting tips. Som vi tidigare nämnt så varierar oddsen kraftigt mellan spelbolagen beroende på vilken sport och liga det rör sig om.

  Vilket spelbolag ska jag välja? Ta hjälp av Spelbolagsväljaren!

  Spelbolagsväljaren ger dig förslag på bra spelbolag utifrån vad som är viktigt för dig. Den tar hänsyn till följande parametrar:

  • Marknader – Har spelbolaget ett stort varierat utbud eller bara de mest populära ligorna och tävlingarna? Vissa föredrar spel på lägre lokala divisioner medan andra bara vill spela på Champions League eller Allsvenskan.
  • Typ av marknader – Vilka olika spelformer finns? Är det klassiska 1X2 som gäller, eller finns det spel på moneyline och handikappspel också? Hur viktigt utbudet av spelmarknader är för dig är det du ska ha i åtanke här.
  • Odds – Har spelbolaget höga eller låga odds jämfört med de andra spelbolagen? Här går du enbart på vilka odds spelbolaget erbjuder på olika matcher och turneringar.
  • Livespel – Att spela live på matcher och evenemang är väldigt populärt. Om utbudet av livespel är fundamentalt för dig bör du ha höga krav i den här kategorin.
  • Hemsida – Hur är designen och användarvänligheten? Hur spelbolagets hemsida är uppbyggd och vad det finns för innehåll är viktigt eftersom det ju är där du lägger dina spel.
  • Mobil – De allra största spelbolagen har en app som du kan ladda ner och spelar via, medan andra låter dig spela i webbläsaren. Oavsett hur du vill spela i mobilen är det viktigt att det är snabbt och enkelt.
  • Insättningsalternativ – Vilka olika insättningsmöjligheter vill du ha? Några av de mest etablerade betalningsförmedlarna är VISA, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller och Trustly (som låter dig spela utan konto).
  • Support – När du behöver hjälp är det viktigt att du får det på ett trevligt och sympatiskt vis. Hur snabb svarstid har kundtjänsten och är supporten öppen dygnet runt? Det är två av många frågor att ta ställa sig.
  • Limiteringspolicy – Vissa spelbolag väljer att blockera spelare som de anser vinner för mycket. Om du är en storspelare bör du i Spelbolagsväljaren prioritera den här kategorin högt.

  I den här texten förklarar vi hur enkelt, roligt och givande det kan vara att lägga ut sina egna speltips. Häng med och visa vad du går för! När du besöker Betting framöver kommer du märka att många av oddsen till dagens bästa spel är hämtade från något av följande bettingsidor.

  100% gratisspel upp till 1500 kr

  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs recension
  Support dygnet runt
  Bra utbud på inhemska ligor
  Generös välkomstbonus
  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

  Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
  Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

  100% upp till 500 kr

  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs recension
  Upp till 500 kr i välkomstbonus!
  Bra utbud och odds
  Smidiga utbetalningar
  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

  Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
  Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.

  100% upp till 1000 kr

  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs recension
  Betting med enkel registrering
  Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  Helt skattefria vinster
  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

  Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

  100 SEK freebet

  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs recension
  100 kr freebet i välkomstbonus!
  Bäst i mobilen
  Hög trovärdighet
  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

  Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
  Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Inget omsättningskrav på vinster. Min insättning 100 kr. Ev. vinster är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. Ev. vinster är riktiga pengar. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2020-12-22. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

  100% upp till 1000 kr!

  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs recension
  100% upp till 1000 kr
  Höga odds
  Snabba insättningar
  Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
  Läs fullständiga regler och villkor här.
  Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

  Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
  Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

  Dina egna speltips

  Speltipsen hittar du till höger om det aktuella eventet, så om du klickar in på eventet ser du experttipset till höger. Klicka på läs analys för att se tipset i sin helhet. Du kan även följa med i diskussionen och kommentera matcherna. Om du inte redan blivit medlem hos oss är det hög tid att bli det nu. Förutom att skriva i forumen har du även möjlighet att skriva dina egna speltips, få pushnotiser med de senaste experttipsen och mycket mer. Dessutom har du chans att få exklusiva bonusar och erbjudanden. Ibland anordnas även tävlingar där du har chans att vinna fina priser. Så det finns ingen anledning att inte bli medlem.

  FAQ Speltips

  Är Betting.se speltips gratis?

  Ja, alla speltips hos betting.se är gratis.

  Var hittar jag de bästa speltipsen idag?

  På Betting.se hittar du dagens bästa speltips. Varje dag ser du tips på matchspelen, långtidsspelen och livespelen.

  Vill du skriva ditt eget tips?

  Då är chansen mycket god att man kan bli en tipsexpert här på Betting.se.

  Feedback