advert

Speltips - Översikt

Här hittar du våra speltips från våra proffsrekare. Varje dag ger vi dig dagens bästa spel vare sig det rör sig om fotboll, hockey, tennis eller någon annan typ av sport. Du kan alltid räkna med att hitta det senaste, bästa och mest spelvärda hos Betting.se. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi skapat en överblick där du direkt kan se vad det är för speltips. Självklart så ser du vilken match speltipset handlar om men också statistiken för rekaren som skrivit tipset. Vårat tips är synligt från början och även oddset samt på vilket spelbolag. Filtrera vilka dagar du vill visa för att få en bättre överblick över samtliga rekar på sajten.

Dagens bästa speltips

Vi har speltips på rubbet!

Det spelar ingen roll om du vill hitta bettingtips på hockey, fotboll, handboll eller ens e-sport: Vi försöker täcka så mycket som möjligt. När det är stora evenemang som till exempel Champions League eller EM 2020 så försöker vi såklart ha ett extra fokus på just det evenemanget.

Vi har olika proffsrekare som täcker olika typer av event och sporter. Framförallt har vi ett par killar som har hög fokus på fotboll och ishockey då det trots allt är de två populäraste sporterna i Sverige. Letar du helt enkelt efter de senaste rekarna för Allsvenskan, Premier League eller SHL och NHL så har du helt enkelt kommit rätt!

Speltips fotboll

Självklart är fotboll den sport som drar mest uppmärksamhet till sig när det kommer till speltips och odds. Vi kan stoltsera med några utav de vassaste rekarna för världens största och mest utövade sport. Fotbollssäsongen pågår i stort sett året runt tack vare att svenska ligorna kör vår-höst och de internationella spelar höst-vår. Det gör att vi alltid kan leverera vassa expertanalyser, ja nästan varje dag under hela året.

Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A är de ligor som det läggs mest krut på. Om inte varje dag, så varje helg kan du hämta hem de bästa speltipsen. Spelmarknader varierar självklart efter hur våra experter rekar och vart spelvärde finns. 1X2, Över/under och Asian Handicap är tre marknader som ofta dyker upp i listan med speltips. Vilket spel du väljer att rygga är helt upp till dig såklart men en smart sak kan vara att kika på graderingen av spelvärde, högre spelvärde betyder att du tar en mindre risk när du ryggar speltipset.

Speltips ishockey

Under vintersäsongen läggs alltmer fokus på vintersporterna, och då främst ishockey som är enormt framför allt i Sverige. Dagens bästa spel på både SHL, NHL och lägre divisioner i Sverige plockas fram utav våra eminenta hockeyrekare. Med grundläggande speltips innehållande spelvärde, sannolikhetsbedömning, analys och slutsats så kan även den mest ointresserade personen följa med i tankarna kring en hockeymatch.

Våra rekare blandar högoddsare med mer lågriskbet. Gång efter annan har våra experter visat vilken kunskap de besitter genom att ligga ett steg före spel bolagen. Ett utgångsodds som legat på nästan 10.00 gånger insatsen kan vid spelstopp sjunkit flera punkter efter att våra skribenter varit rätt ute i sina analyser.

Se till att vara med direkt när spelen går live på sajten för att undvika droppande odds. Speltipsen som gäller lägre divisioner i Sverige har en tendens att sjunka snabbt efter att tipsen publicerats på sajten så var vaksam. Ett bra sätt att hålla koll är att ställa in notifieringar vid varje speltips ifrån en viss rekare.

Speltips tennis

Sveriges i särklass bästa tennis tips hittar du här hos Betting.se! Vad sägs om att få tips av grundaren bakom den största och mest följda tennisbloggen i landet? VamosRafa är namnet på bloggen som fullkomligt överöser oss med speltips och analyser om tennistävlingar runtom i världen. Det spelar ingen roll om det rör någon halvt obskyr Challanger-turnering eller Wimbledon, speltipsen med tillhörande analyser håller högsta klass.

Då vi kan skryta med de bästa tennis rekarna i landet så gäller det också att vara med när speltipsen släpps för att kunna ta del utav bästa oddsen. Sociala medier är något som våra rekare använder sig utav flitigt, ett sätt att nå ut till alla er som gillar sportsbetting på ett snabbt och smidigt sätt. När det kommer till tennis tips så är detta än viktigare då oddsen svänger snabbt.

Eftersom utbudet av tennismatcher kan variera kraftigt hos de olika bolagen så är det värt att skaffa ett konto på samtliga utav de största spelbolagen. Expekt, Bet365, William Hill och Bethard är oftast bra bookies när det kommer till spel på tennis då de täcker även de minsta turneringarna. När det gäller större tävlingar som Wimbledon med flera så går det att finna spel hos samtliga bolag, med varierande odds såklart.

Långtidsspel

I tillägg till alla spel på olika matcher så erbjuder vi även långtidsspel. Fördelen med långtidsspel är att oddsen vanligtvis är betydligt högre och spelbolagen har svårare att sätta rätt odds då det är omöjligt att förutspå vad som kommer hända under säsongens gång. Exempel på långtidsspel är ligavinnare och skytteligavinnare. Man kan även spela H2H-spel på till exempel vem utav två spelare som kommer göra flest mål under en säsong. Säg att du ställer Cristiano Ronaldo och Messi mot varann, sedan är det upp till dig att tippa vem utav dessa två världsstjärnor som kommer att göra flest mål under säsongen.

För den som har tålamod att vänta på sin eventuella vinst så är långtidsspel det perfekta alternativet. Se det lite som en långsiktig investering, men se till att lägga spelet innan säsongen drar igång för att undvika kraftiga oddssvängnigar.

Övriga spel

Självklart finns där fler spel än de vi listat här ovan. Vem älskar inte tipsextra-lördagar när man plitat ner sina 13 matcher i kupongen och slår på tv:n vid 16.00. Stryktipset, Europatipset, Oddset och flera andra spel går att diskutera i vårt forum. Ett forum där allt som rör sport, betting och speltips får utrymme. I forumet kan du enkelt tagga andra vänner eller komma i kontakt med våra expertrekare.

Kika även in vår spelskola där vi går igenom grunderna för att bli en bra spelare. Vad ska man tänka på och vilka vanliga misstag begår nybörjare. Det är inte alltid bara till att följa speltipsen på sajten utan det gäller att ha en sund och vettig inställning till spel överlag.

Information om våra speltips

Speltipsen sorteras efter vilket datum som matchen går av stapeln. Du kan enkelt och smidigt hitta det du söker med hjälp utav en mycket användarvänlig layout på sidan. Match, odds, spelbolag och vilken rekare som plockat fram speltipset är information som du ser med en gång.

Under varje tips hittar du ett spelvärde, en sak som du verkligen ska hålla koll på om du vill bli en vinnare i kampen mot spelbolagen. Spelvärdet ger dig en fingervisning om hur mycket värde det är att rygga sett till oddset och sannolikheten att ditt spel går in. Ett högre spelvärde visas i form av ett högre procentuellt värde, medans ett lågt spelvärde oftast ligger strax över 100%. Notera att ett spelvärde aldrig kan vara under 100% då det betyder att speltipset inte är värt att riskera någon insats på. Dagens bästa spel väljs alltid ut efter det högsta värdet, så vill du vara riktigt säker när du lägger dina insatser ska du alltid kika efter den hetaste reken för dagen.

Klicka in på valfritt spel tips för att komma till motiveringen eller klicka direkt på oddset för att komma till valt spelbolag. Vill du se resultaten för redan avgjorda spel tips så kan du gå in under Rekare och Arkiv för att se en fullständig lista över avgjorda rekar.

Vi hoppas att ni gillar den överblick som vi har skapat så att du så enkelt som möjligt direkt får en bra överblick över tillgängliga spel. Och hur vår form ser ut för tillfället. 

För er som vill få en inblick i hur experterna gjort ifrån sig tidigare så finns där såklart ett arkiv med alla gamla spel tips sparade. Grönmarkerat och de har slutat med en vinst, är tipset gråmarkerat så är det push och är det rödmarkerat betyder det att tipset inte hittat hela vägen hem.

Självklart förs statistik över alla som spelar hos Betting.se, medlem som expert. På statistiksidan kan du se hur det gått för alla rekare månad för månad. En tydlig och utförlig graf visar vilken otrolig träffsäkerhet och skicklighet våra experter besitter. Vill man finstudera det hela lite extra så finns en detaljerad statistik för varje månad. Här visas allt ifrån utdelning, vinst i units, balans till träffprocent och snitt-spelvärde.

Då det är en hel del tips som presenteras varje månad så kan det vara en god ide att bege sig in på varje enskild experts statistiksida istället för att se en mer rättvis bild av hur denna gjort ifrån sig. På Betting.se är vi noga med att leverera kvalitet och träffsäkra tips, därför kan ni också räkna med mycket gröna siffror i boksluten. Utan att kunna ge någon typ av garanti så kan vi ändå starkt rekommendera er att ständigt hålla ett vakande öga över våra experters tips!

Hur rekommenderar ni mig att använda era speltips?

Alla vi som skriver spel tips på Betting.se är självklart spelare själva, och som spelare vet vi att det bästa för att hitta bra spel är att läsa och se vad andra tycker för att på så sätt få igång tankemaskinen. Ni bör helt enkelt se våra speltips som rekommendationer på hur vi spelar och på så sätt hitta egna fördelar och nackdelar med vårt tänk.

Dela gärna med dig av våra speltips för att få ut dem till så många följare som möjligt. Vårt mål är att alla ska kunna ta del utav expertrekar av högsta klass. Dagens bästa speltips ska finna tillgängligt för den som vill. Genom att sprida våra rekare på sociala kanaler och andra ställen så hjälper du till att skapa Sveriges största och bästa speltips-community!

Det är såklart också bara kul om du öppnar en diskussion i kommentarsfältet som finns längst ner på speltipsen för vi alla skall hjälpa varandra till en så stor kassa som möjligt, samt plocka fram dagens bästa spel.

Feedback