Reklam

Campobet imponerar med sitt spelutbud!

Campobet SE recension

Campobet recension

Campobet är ett relativt nystartat spelbolag med svensk spellicens. Campobet utgår från Cypern vilket medför helt skattefria vinster för dig som spelare. Med Campobet får du en fantastisk spelupplevelse hos ett mycket professionellt spelbolag. Skapa ett konto hos Campobet redan idag så du inte går miste om några exklusiva bonusar!

100% upp till 100kr i välkomstbonus hos Campobet

Campobet erbjuder en väldigt förmånlig välkomstbonus för alla nya medlemmar. 100% upp till 100 kr är en mycket bra bonus då Campobet har valt att erbjuda hela 100kr. Insättningen och bonusen ska omsättas fem gånger till ett odds på minst 1.50 inom 60 dagar innan uttag blir tillgängligt. Du måste sätta in minst 100kr för att bonusen ska bli tillgänglig. 

Typ av marknader

Campobet erbjuder marknader på alla möjliga sporter och andra evenemang, allt från basket till fotboll till snooker. Campobet har som väldigt många andra spelbolag valt att satsa på fotboll. Campobet har ett mycket brett utbud av marknader på fotboll, både live och pregame. Du kan betta på allt från vilket lag som gör nästa mål till hur många hörnor det blir i matchen, alternativen är otaliga hos Campobet. Förutom marknader på sport erbjuder Campobet också marknader på exempelvis val och andra stora evenemang. Hos Campobet blir ingen besviken över utbudet.

Campobet SE Odds

Campobet erbjuder väldigt höga odds och det är något de valt att satsa på. Campobets höga odds medför att du som spelare kan maximera dina vinster. Campobets höga odds kombinerat med sitt breda utbud av marknader gör det svårt för dig som spelare att inte tycka om Campobet. 

Campobet SE Livebetting

Campobet erbjuder ett brett utbud av livebetting, vilket verkligen medför en ökad spelupplevelse. Genom Campobets välutvecklade liveoddssida kan du betta medan du exempelvis kollar på Manchester City mot Liverpool i Premier League. Vilket lag gör nästa mål? Testa dina analyskunskaper hos Campobet!

Hemsida

Campobet har en stilren och lättnavigerad hemsida. Detta gör det enkelt för dig att snabbt hitta vad du söker efter. Campobet har istället för att satsa på en extravagant design satsat på en enkel hemsida där du som spelare inte ska ha några som helst problem med att hitta det du vill spela på. Detta underlättar verkligen för dig som spelare i jakten på det bästa spelet!

Campobet SE Mobil

Campobet har just nu ingen app för mobilen, de har däremot en välfungerande mobiloptimerad hemsida. Campobets mobiloptimerade hemsida är lika lättnavigerad som deras vanliga hemsida. Möjligheten att kunna betta i mobilen gör att du kan spela hos Campobet var du än är, på bussen, i soffan eller på arenan. Möjligheterna är många! 

Support

Om du stöter på något problem eller har några frågor när du använder Campobet så finns deras professionella support där för dig. Campobet har ett väldigt bra support team som alltid ger dig snabb och proffsig hjälp. Ingen fråga är för enkel för Campobets support, vad det än är du behöver hjälp med så ställer Campobets support upp till 100%.

Campobet SE kommentarer

Feedback