Annons

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Uppdaterad
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Campobet recension

Campobet är ett relativt nystartat spelbolag med svensk spellicens. Campobet utgår från Cypern vilket medför helt skattefria vinster för dig som spelare. Med Campobet får du en fantastisk spelupplevelse hos ett mycket professionellt spelbolag. Skapa ett konto hos Campobet redan idag så du inte går miste om några exklusiva bonusar!

Gratisspel på 120 kr i välkomstbonus hos Campobet

Campobet erbjuder en väldigt förmånlig välkomstbonus för alla nya medlemmar. Gör en insättning på minst 100 kr och få ett gratisspel värt 120 kr.Vid vinst på gratisspelet kommer endast vinsterna krediteras på kontot. Gratisspelsinsatser återbetalas inte med vinster och gratisspelet kommer vara tillgängligt i 60 dagar från kundens första insättning. 

Kommentar om Campobet bonus från spelexpert, Pontus Blom:

Det finns två saker som är bra med Campobet bonus. Det första är att vinster från gratisspelet är fria från omsättning, det andra är att minsta oddset är så pass lågt som 1,50. Det negativa är dock att bonussumman är låg och att endast vinsten från gratisspelet betalas ut. Det skadar så klart inte att gå inte och hämta Campobets bonus, men är det en saftig bonus du är ute efter finns det bättre alternativ.

Vårt snabbtest av Campobet

Typ av test Tid
Logga in och hitta den största Champions League-matchen en tisdagskväll klockan 18.00 14 sekunder
Logga in och hitta den största Champions League-matchen i liveklienten en tisdagskväll klockan 21.30 15 sekunder
Gå till spelhistorik och hitta avgjorda spel 18 sekunder
Få ett vinnande livespel på Champions League rättat 55 sekunder
Tid att öppna konto 4 minuter
Välkomstbonus i jämförelse med genomsnittet Sämre

Hur man skapar ett konto hos Campobet, steg-för-steg

  1. Klicka på 'Snabbinsättning'
  2. Välj summa att sätta in
  3. Välj din bank, denna måste vara kopplad till Trustly
  4. Verifiera din identitet och insättning med BankID eller säkerhetsdosa
  5. Du är nu klar för att börja spela

Campobet lobby

Typ av marknader

Campobet erbjuder marknader på alla möjliga sporter och andra evenemang, allt från basket till fotboll till snooker. Campobet har som väldigt många andra spelbolag valt att satsa på fotboll. Campobet har ett mycket brett utbud av marknader på fotboll, både live och pregame. Du kan betta på allt från vilket lag som gör nästa mål till hur många hörnor det blir i matchen, alternativen är otaliga hos Campobet. Förutom marknader på sport erbjuder Campobet också marknader på exempelvis val och andra stora evenemang. Hos Campobet blir ingen besviken över utbudet.

Campobet SE Odds

Campobet erbjuder väldigt höga odds och det är något de valt att satsa på. Campobets höga odds medför att du som spelare kan maximera dina vinster. Campobets höga odds kombinerat med sitt breda utbud av marknader gör det svårt för dig som spelare att inte tycka om Campobet. 

Campobet SE Livebetting

Campobet erbjuder ett brett utbud av livebetting, vilket verkligen medför en ökad spelupplevelse. Genom Campobets välutvecklade liveoddssida kan du betta medan du exempelvis kollar på Manchester City mot Liverpool i Premier League. Vilket lag gör nästa mål? Testa dina analyskunskaper hos Campobet!

Hemsida

Campobet har en stilren och lättnavigerad hemsida. Detta gör det enkelt för dig att snabbt hitta vad du söker efter. Campobet har istället för att satsa på en extravagant design satsat på en enkel hemsida där du som spelare inte ska ha några som helst problem med att hitta det du vill spela på. Detta underlättar verkligen för dig som spelare i jakten på det bästa spelet!

Campobet SE Mobil

Campobet har just nu ingen app för mobilen, de har däremot en välfungerande mobiloptimerad hemsida. Campobets mobiloptimerade hemsida är lika lättnavigerad som deras vanliga hemsida. Möjligheten att kunna betta i mobilen gör att du kan spela hos Campobet var du än är, på bussen, i soffan eller på arenan. Möjligheterna är många! 

Support

Om du stöter på något problem eller har några frågor när du använder Campobet så finns deras professionella support där för dig. Campobet har ett väldigt bra support team som alltid ger dig snabb och proffsig hjälp. Ingen fråga är för enkel för Campobets support, vad det än är du behöver hjälp med så ställer Campobets support upp till 100%.

Campobet FAQ

Nedan listar vi de vanligaste frågorna vi på Betting får kring CampoBet.

Är Campobet en bra bettingsida?

Vi rankar bettingsidor främst utefter hur höga odds de ger oss spelare. CampoBet tillhandahåller höga odds på många marknader och därav rankar vi Campobet som en bra bettingsida. Utöver detta är sajten väldigt lättnavigerad och superenkel att öppna ett konto på.

Vilken oddsleverantör använder CampoBet?

CampoBet använder sig utav SBTech för odds.

Får man en välkomstbonus hos CampoBet?

Ja, i dagsläget får alla nya spelare en oddsbonus hos Campobet.

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Vårt betyg

Som ny spelare hos Campobet kan du se framemot en välkomstbonus på 120 kr i gratisspel!

  1. Klicka på länken för att skapa ett konto hos Campobet.
  2. Sätt in minst 100 kr.
  3. Du får ett gratisspel värt 120 kr i välkomstbonus.

Hämta Gratisspel på 120 kr från Campobet SE här
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Omsättningskrav: 0.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 0 SEK kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Minsta insättning 100 kr, endast nya insättande kunder
Villkor och krav:  Referera till Campobet SE för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 120 kr. Min insättning 100 kr.

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Detta spelbolag har inga kampanjer listade för tillfället Om du inte har ett konto hos Campobet SE, så rekommenderar vi dig att göra det för att ta del utav Campobet SE bonus.

Om du vill läsa mer om Campobet SE, var vänlig se Campobet SE nyheter eller läs vad våra besökare har att säga om Campobet SE .

Feedback