Annons

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Uppdaterad
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Campobet recension

Campobet är ett relativt nystartat spelbolag med svensk spellicens. Campobet utgår från Cypern vilket medför helt skattefria vinster för dig som spelare. Med Campobet får du en fantastisk spelupplevelse hos ett mycket professionellt spelbolag. Skapa ett konto hos Campobet redan idag så du inte går miste om några exklusiva bonusar!

Gratisspel på 100% upp till 1500 kr hos Campobet

Campobet erbjuder en väldigt förmånlig välkomstbonus för alla nya medlemmar. Gör en insättning på minst 100 kr. Lägg ett spel till minsta oddset 1.80 och få ett gratisspel som matchar insatsen.Vid vinst på gratisspelet kommer endast eventuella vinster från gratispelet krediteras på kontot. Gratisspelet kommer vara tillgängligt i 60 dagar från kundens första insättning. 

Kommentar om Campobet bonus från spelexpert, Pontus Blom:

Det som är bra med Campobet bonus är att vinster från gratisspelet är fria från omsättning, minsta oddset är så pass lågt som 1,80 plus att om ditt spel inte går in får du insatsen tillbaka, så du spelar utan att riskerar något. Kan vara värt att testa för att se mer om Campobets utbud inom odds.

Vårt snabbtest av Campobet

Typ av test Tid
Logga in och hitta den största Champions League-matchen en tisdagskväll klockan 18.00 14 sekunder
Logga in och hitta den största Champions League-matchen i liveklienten en tisdagskväll klockan 21.30 15 sekunder
Gå till spelhistorik och hitta avgjorda spel 18 sekunder
Få ett vinnande livespel på Champions League rättat 55 sekunder
Tid att öppna konto 4 minuter
Välkomstbonus i jämförelse med genomsnittet Sämre

Hur man skapar ett konto hos Campobet, steg-för-steg

  1. Klicka på 'Snabbinsättning'
  2. Välj summa att sätta in
  3. Välj din bank, denna måste vara kopplad till Trustly
  4. Verifiera din identitet och insättning med BankID eller säkerhetsdosa
  5. Du är nu klar för att börja spela

Campobet lobby

Typ av marknader

Campobet erbjuder marknader på alla möjliga sporter och andra evenemang, allt från basket till fotboll till snooker. Campobet har som väldigt många andra spelbolag valt att satsa på fotboll. Campobet har ett mycket brett utbud av marknader på fotboll, både live och pregame. Du kan betta på allt från vilket lag som gör nästa mål till hur många hörnor det blir i matchen, alternativen är otaliga hos Campobet. Förutom marknader på sport erbjuder Campobet också marknader på exempelvis val och andra stora evenemang. Hos Campobet blir ingen besviken över utbudet.

Campobet SE Odds

Campobet erbjuder väldigt höga odds och det är något de valt att satsa på. Campobets höga odds medför att du som spelare kan maximera dina vinster. Campobets höga odds kombinerat med sitt breda utbud av marknader gör det svårt för dig som spelare att inte tycka om Campobet. 

Campobet SE Livebetting

Campobet erbjuder ett brett utbud av livebetting, vilket verkligen medför en ökad spelupplevelse. Genom Campobets välutvecklade liveoddssida kan du betta medan du exempelvis kollar på Manchester City mot Liverpool i Premier League. Vilket lag gör nästa mål? Testa dina analyskunskaper hos Campobet!

Hemsida

Campobet har en stilren och lättnavigerad hemsida. Detta gör det enkelt för dig att snabbt hitta vad du söker efter. Campobet har istället för att satsa på en extravagant design satsat på en enkel hemsida där du som spelare inte ska ha några som helst problem med att hitta det du vill spela på. Detta underlättar verkligen för dig som spelare i jakten på det bästa spelet!

Campobet SE Mobil

Campobet har just nu ingen app för mobilen, de har däremot en välfungerande mobiloptimerad hemsida. Campobets mobiloptimerade hemsida är lika lättnavigerad som deras vanliga hemsida. Möjligheten att kunna betta i mobilen gör att du kan spela hos Campobet var du än är, på bussen, i soffan eller på arenan. Möjligheterna är många! 

Support

Om du stöter på något problem eller har några frågor när du använder Campobet så finns deras professionella support där för dig. Campobet har ett väldigt bra support team som alltid ger dig snabb och proffsig hjälp. Ingen fråga är för enkel för Campobets support, vad det än är du behöver hjälp med så ställer Campobets support upp till 100%.

Campobet FAQ

Nedan listar vi de vanligaste frågorna vi på Betting får kring CampoBet.

Är Campobet en bra bettingsida?

Vi rankar bettingsidor främst utefter hur höga odds de ger oss spelare. CampoBet tillhandahåller höga odds på många marknader och därav rankar vi Campobet som en bra bettingsida. Utöver detta är sajten väldigt lättnavigerad och superenkel att öppna ett konto på.

Vilken oddsleverantör använder CampoBet?

CampoBet använder sig utav SBTech för odds.

Får man en välkomstbonus hos CampoBet?

Ja, i dagsläget får alla nya spelare en oddsbonus hos Campobet.

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Vårt betyg

Hos Campobet har du som ny spelare chansen att få ett gratisspel värt hela 1500 kr på din första insättning.

  1. Klicka på länken via Betting.se för att skapa ett konto hos Campobet.
  2. Klicka på "registrera" och sätt in minst 100 kr.
  3. Få ett gratisspel upp till 1500 kr när du gjort din första insättning.

Hämta 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr från Campobet SE här
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Ytterligare villkor:

Gäller nya kunder. 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr när du gör din första insättning, gäller 60 dgr, vinster från gratisspel betalas ut minus insatsen. Spela ansvarsfullt: 18+, Stödlinjen för spelare och anhöriga , Välkommen till Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller. Erbjudandet gäller endast en gång vid första insättningen.


Villkor och krav:  Referera till Campobet SE för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1500 kr. Min insättning 100 kr.

Lägg ett spel med minsta odds 1.80 med fulla värdet av din insättning för att aktivera gratisspelet.

Hämta 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr från Campobet SE här
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.

Campobet: Betting Odds, Bonus & Recension

Detta spelbolag har inga kampanjer listade för tillfället Om du inte har ett konto hos Campobet SE, så rekommenderar vi dig att göra det för att ta del utav Campobet SE bonus.

Om du vill läsa mer om Campobet SE, var vänlig se Campobet SE nyheter eller läs vad våra besökare har att säga om Campobet SE .

Feedback