Annons

TV-Tablå för Premier League - TV-tider och kanaler

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

För att vara säker på att inte missa några matcher under Premier League säsongen 2024/25 borde du besöka våran TV-guide så ofta som möjligt. Heltäckande översikt av TV-tiderna kommer du att alltid att hitta här. Ett tips är att bokmärka sidan för att ständigt gå in och kolla så att du inte missar någon av de viktigaste matcherna. Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt under säsongen, så att du aldrig riskerar att missa favoritlagets matcher. Istället för att du ska hålla reda på alla matcher själv, så finns TV-guiden här för dig för att göra det enklare för dig. Förutom att du får reda på sändningstiderna har du alltid bästa oddsen på matchen tillgängligt i samma ruta.

Viasat sänder Premier League matcherna säsongen 2024/25 

Har du Viasat kommer du att kunna se Premier League hemifrån även nästkommande säsong. De har ett nytt avtal som sträcker sig framtill säsongen 2024/25. Positivt inför den här säsongen är att antalet livematcher kommer att bli ännu fler.

Vilken TV-kanal sänder Premier League 2024/2025?

Viasat Sport, Viasat Fotboll och Viaplay sänder årets säsong av Premier League. TV-kanalerna tillhör NENT, som är det TV-bolag med rättigheterna till den engelska ligan.

Vissa matcher kan komma att sändas i kanaler som TV3 och TV10.

Bokmärk vår TV-guide: All sport på TV

Feedback