Som sig bör så avrundas en vecka av Champions League med Europa League på torsdagen. VI har flera heta matcher att se fram emot där bland annat mötena Manchester United – St. Etienne och Villareal – Roma sticker ut. Redan klockan 17.00 drar första matchen igång, se till att hänga med genom hela kvällen tillsammans med Expekt*!

 

Pogba vs Pogba

Intressant möte på Old Trafford när Manchester United tar emot St. Etienne. Paul Pogba på ena sidan, brodern Florentin Pogba på den andra. Vem som går vinnande ur kvällens strid återstår att se men klart är att hemmalaget gäller som klara favoriter.

I skrivande stund står bortalaget i 12.00 gånger pengarna medans en hemmaseger skulle ge dig runt 1.28 gånger insatsen. Klar fördel José Mourinho med andra ord men man samtidigt se till att göra jobbet mot den franska ligafemman. Efter en mindre övertygande höst så har laget ifrån Manchester verkligen hittat formen under den senaste tiden. En stark elva förväntas komma till start i kvällens möte då man kan lufta truppen i helgens FA-cupmatch då man möter Blackburn.

St. Etienne har gjort en bra säsong såhär långt och det är framför allt på hemmaplan som man imponerar med endast en förlust i ligaspelet. Bortaspelet har under flera säsonger varit lagets svaghet och det ska krävas något alldeles extra för att man ska vinna kvällens minst sagt tuffa möte.

Kvaliteten lagen emellan behöver inte vara så stor som marknaden visar utan vi kan mycket väl få se en jämn match. Franska lag är kända för att vara taktiskt disciplinerade och fysiska i sitt spel, något som Manchester United kommer att få erfara i kvällens möte. En uddamålsvinst ligger inte alltför långt bort och då känns handicap-spelet på St. Etienne klart lockande.

 

Kvällens spel:

Manchester United vs St. Etienne – St. Etienne +2 Handicap 1.92@Expekt*