Två dagar av Champions League fotboll och några riktigt intressanta resultat är inte att klaga på men nu vänder vi istället blicken mot Europa League. Omgång tre av gruppspelet ska spelas ikväll och i vanlig ordning finner vi 24 matcher på spelschemat!

Manchester United – Fenerbahce | Avspark 21.05


Tisdagen och onsdagens fotbollsmatcher i Champions League hade allt och lite till men saknades gjorde Zlatan Ibrahimovic. Istället finner vi honom i Europa League där han och hans United jagar andra raka segern mot turkiska storklubben Fenerbahce!

Det är just turkarna som toppar grupp A där vi utöver United även finner Feyenoord och Zorya. Fenerbahce placerar sig på en förstaplats med 4 inspelade poäng, ett fler än tvåan Feyenoord följt av United med lika många poäng. Sist i tabellen är inte helt otippat Zorya som endast kammat en poäng inledningsvis.

Hur ser formen då ut hos Mourinho och de övriga i Red Devils? Två raka kryss i Premier League och dessförinnan en knapp 1 – 0 seger mot Zorya, ja, här finns det lite att jobba på men redan ikväll kommer chansen!Fenerbahces form är i stort sett identisk med Uniteds med en 1 – 0 seger mot Feyenoord i EL följt av  två raka kryss i turkiska Super lig. Hur slutar det då ikväll?

Ser vi till trupp, bredd, status och erfarenhet så ska United vinna matchen enkelt och är givetvis favoriter till att göra det. Dock är det inte helt säkert att det går Uniteds väg även om det är det troligaste scenariot. Frågan är var United lägger fokus, Premier League eller Europa League? Av Mourinhos tidigare uttalanden står det ganska klart att den inhemska ligan är viktigare än Europa League och kanske kan turkarna skrälla till sig en poäng!

Folkeautomaten ger dig fina odds på matchen!

Manchester United – 1.52 | Oavgjort – 4.20 | Fenerbahce – 6.40

Andra intressanta odds från Europa League19.00Celta VigovsAjax(1) 2.05 (X) 3.35 (2) 3.60
19.00IntervsSouthampton(1) 2.35 (X) 3.25 (2) 3.00
19.00SalzburgvsOGC Nice(1) 2.15 (X) 3.40 (2) 3.25
21.05GenkvsAthletic Bilbao(1) 3.95 (X) 3.45 (2) 1.90

Folkeautomaten ger dig en schysst sportsbook med massor av fina odds! Kika in redan till kvällens Europa League matcher!

Spela hos Folkeautomaten!