Det blev inget fortsatt spel för Östersund i Europa League. Trots en mycket bra insats borta på Emirates Stadium så fick man se sig slagna med total 5-1 till Arsenals fördel. Under lunchtid idag lottades matcherna för åttondelsfinalerna och visst kan man inte låta bli att tänka att det kunde vart just Östersund som åkte till San Siro för ett möte med AC Milan, nu blir det istället Arsenal!

Åttondelsfinaler Europa League

Lazio - Dynamo Kiev

RB Leipzig - Zenit

Atletico Madrid - Lokomotiv Moskva

CSKA Moskva - Lyon

Marseille - Athletic Bilbao

Sporting CP - Plzen

Dortmund - Salzburg

Milan - Arsenal

Matcherna spelas den 8:e mars, returmöten den 15:e mars. Bland matcherna som sticker ut så har vi givetvis Milan mot Arsenal, två lag som båda satsar på att vinna turneringen. Dortmund mot Salzburg har alla förutsättningar för att bli ett mycket sevärt möte. 

Redan nu kan ni spela på matcherna hos Betfair. Kan vara värt att plocka ut era spel redan nu innan oddsen hinner justeras alltför mycket. Skaffar du ett konto via Betting.se så får du upp till 1000 kronor extra att spela för när du genomfört din första insättning. 

Europa League sänds som vanligt på Discovery Networks kanaler vilket betyder att du kan se de kommande slutspelsmatcherna på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och DPlay! Kika gärna in vår TV-tablå för att inte missa någon fotboll som sänds live.