Reklam

Massor av sport på TV – automatisk tablå med alla matcher!

Med vår TV-tablå sport får du varje dag all information du behöver om sport på tv idag och vilken sport som sänds imorgon.

Under tablån hittar du mer information om hur du ser sport på tv och hur du kan streama sport gratis.

Streama Serie A och La Liga hos Bet365!

TV-tablå med sport på TV idag och imorgon

© TVmatchen.nu - Sport på TV

Sport i TV – fotboll, hockey, tennis och mycket mer!

I TV-tablå sport ser du när matchen sänds och på vilken TV-kanal.

Uppdatering av sport-TV-tablån sker automatiskt och samtliga svenska TV-kanaler som sänder sport är anslutna. Med det sagt så är du i stort sett garanterad att se sport på tv idag – och varje dag om du så vill!

En stor del av all sport visas i traditionella TV-kanaler, men mycket går också att se via streamingtjänster, som till exempel C More och Viaplay. Det blir även allt mer vanligt att spelbolag sänder matcherna. Då kan du titta på sport varje dag utan att betala för något abonnemang.

Oavsett om det rör sig om ett kommande  derby i Allsvenskan eller en golfturnering i Dubai så får du med andra ord reda på vart du ser den via vår Sport på TV-tablå. 

Fotboll på TV

Svensk fotboll, som Allsvenskan och Superettan, visas av TV4-gruppen genom C More. SVT visar utvalda matcher av Damallsvenskan på TV och i SVT Play. Vill du se Division 1-fotboll på TV måste du hitta matcherna själv via ligans streamingtjänst. Även Sportkanalen visar dagligen sport på TV, där det blir en del svensk fotboll i tablån.

Internationell fotboll visas av både C More och Viasat. Premier League och Champions League på TV kan du se hos Viasat Fotboll eller Viaplay, medan Serie A och La Liga visas hos C More Fotboll. Damfotboll utomlands på TV, som till exempel Bundesliga, kan från och med 2019 ses på Viaplay.

Om du inte vill ha dyra TV-abonnemang för att se fotboll på TV kan du titta igenom vad för sport spelbolagen sänder i sina streamingtjänster. Genom att vara medlem hos Bet365 kan du till exempel se Serie A och La Liga i Sverige.

Medlemmar hos Bet365 kan streama massor av sport!

Tennis på TV

Här på Betting.se tycker vi extra mycket om tennis. Vi har en spelexpert som levt på att ge speltips på tennis i närmare 15 år och han ser i stort sett all tennis på TV som är möjlig att följa.

Är du väldigt insatt ska du köpa TennisTV. Då kan du se i stort sett all tennis över hela världen. Eurosport är annars den TV-kanal som visar tennis på TV i Sverige. Några turneringar per år kan dock visas i Viaplay eller hos TV12/Sportkanalen.

Spelbolag som Bet365 och Unibet sänder i stort sett alla matcher. Om du är medlem hos dem kan du streama tennis utan att ha något TV-abonnemang.

Bli medlem hos Unibet och testa deras sändningar

Hockey på TV

C More är den TV-kanal som visar hockey på TV. Numera kan du se hockey på TV varje dag under säsongen, eftersom SHL och HockeyAllsvenskan lägger sitt spelschema så det är matcher alla dagar.

NHL-rättigheterna innehas av Viasat Hockey och Viaplay. SVT, TV3 Sport och Viaplay visar Champions Hockey League. En del spelbolag erbjuder stream till CHL kostnadsfritt för sina medlemmar.

Junior-VM i hockey på TV brukar sändas i mellandagarna och kring nyår. Här delar SVT och Viasat på att ha turneringen i sin sport-TV-tablå.

Motorsport på TV

Vill du se motorsport på TV är det utan tvekan TV6, Viasat Motor och Viaplay som gäller. TV-kanalerna sänder allt från Formel 1 och Nascar till speedway och Supercars.

Eurosport och Eurosport Player sänder viss motorsport på TV, till exempel motocross och Porsche Super Cup.

Trav på TV

Tycker du om att följa hästsport och trav på TV är det TV4 och deras kanaler som sänder det mesta i Sverige.

En hel del lopp visas i "storfyran", men även TV8 och TV12 visar trav på TV.

Golf på TV

Det finns många svenskar som spelar på tourerna och Viasat Golf och Viaplay visar i stort sett allt som går att se. De sänder både PGA-touren och LPGA-touren, samt tävlingar från Europatouren.

Vill du se golf på TV är det hos Viasat du finner det mesta. Vissa tävlingar, till exempel Masters, sänds av C More och TV4-gruppen. Tidigare har även SVT haft en del av dessa rättigheter.

Cykel på TV

Visste du att TV12 och Sportkanalen sänder Tour de France? Det är faktiskt inte bara Roberto Vacchi och Anders Adamson i Eurosport som pratar cykling.

Men det är klart, Eurosport kallas sig själva för "Home of Cycling" av en anledning. Vill du se cykel på TV är det hos dem du hittar det mesta.

Friidrott på TV

Diamond League i friidrott på TV sänds av både SVT och TV4. TV4 väljer ibland att visa friidrott i TV12 (och sport utan reklamavbrott kan ses hos C More). Mästerskap som VM och EM varierar mellan SVT och TV4.

SVT sänder även Folksam GP på TV, samt tävlingar som Lag-EM, Finnkampen och SM. Du kan kort sagt se det mesta av friidrott på TV utan något särskilt abonnemang.

Livestream sport – så kan du streama sport gratis

Numera finns det som sagt en rad olika spelbolag som erbjuder livestream som en fri tjänst till sina medlemmar.

Hur det går till att streama sport via spelbolag skiljer sig dock från sida till sida, men det allra vanligaste är att du 1) registrerar ett konto på sidan och 2) sätter in pengar eller lägger ett spel. Normalt sett räcker det med en insättning på 100 kronor.

Exempel på krav för att kunna streama sport:

För att streama sport hos till exempel LeoVegas måste minst ett av följande krav uppfyllas:

  • Spela på matchen du vill se max 24 timmar innan matchstart.
  • Ha pengar insatta när matchen sänds.

Vill du nyttja en bra oddsbonus får du mer att spela för ju mer du sätter in, upp till i ungefär 1000 kronor. Detta eftersom spelbolag ofta dubblar din första insättning, vilket är ett erbjudande du bör nyttja om du ändå ska bli medlem när du vill streama sport.

Registrera dig hos LeoVegas och streama sport här

Tänk på det här när du väljer spelbolag för livestream:

  • Jämför olika spelbolag och deras utbud innan du väljer ett eller flera av dem.
  • Läs igenom regler och villkor innan du blir medlem hos spelbolaget.
  • Ta reda på vad som krävs för att du ska kunna streama sport, till exempel om du måste ha ett aktivt spel eller minst 100 kronor insatt på spelkontot.

En fördel med livestream från spelbolag jämfört med att se sport på TV är att spelbolagens streaming i stort sett alltid är snabbare än TV-sändningen. Detta eftersom spelbolagen inte har råd med ens någon enstaka sekund av fördröjning när de sätter liveodds och tar emot livespel.

5 bra spelbolag för att streama sport

De flesta spelbolag erbjuder någon form av livestream av sport, men vissa är bättre än andra. Här är tre av våra favoriter. 

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet

Läs på innan du ska se sport på TV – det blir roligare då!

Med TV-tablå sport kan du nu se all sport på TV idag och även sport på TV imorgon. Men innan du slår dig ned i TV-soffan är det alltid roligt att vara extra påläst inför en match eller turnering.

Ta gärna en titt i vårt Matchcenter, där du hittar mängder av statistik och historik inför matcherna. Där får du också laguppställningar när de publiceras. Under matchens gång får du textreferat och kan se liveodds från spelbolag med svensk licens.

Vill du ha bra speltips på den sport du ska se på TV eller när du ska streama sport hittar du alla våra expertrekar här under sidan Speltips.

Feedback