Reklam

TV guide - Tablå med all sport på TV | Tider, kanaler och odds

All sport på TV och Livestream

Med TV-matchens guide får du information om all sport på tv - idag, imorgon och flera dagar framöver. Högst upp är dagens matcher, sedan följer morgondagens och resterande veckodagarna.

© TVmatchen.nu - Sport på TV

TV-matchen visar när matcherna sänds och på vilken kanal, eller för den delen  vilken betting sida (det finns en hel del spelbolag som streamar sport). Guiden visar information om sport på tv nu, och det kan handla om fotboll, ishockey, tennis, handboll, basket, formel 1, MMA, golf, innebandy, skidor, speedway eller rugby. Uppdatering av tablån sker automatiskt och samtliga tv-kanaler som sänder sport är anslutna, det innebär att guiden täcker samtliga tv-sända och streamade matcher som visas för svensk publik. Med det sagt så är du garanterad att inte missa någon sport på tv nu och framöver. Vi har även en guide på att streama el clasico som är läsvärd.

Här på betting.se hittar du TV-matchens guide där du får all information om vilka kommande sportevent som visas på Tv. Oavsett om det rör sig om den kommande stormatchen i Allsvenskan eller golfturneringen i Dubai så får du reda på vart du ser den via denna tablå. TV-matchen erbjuder en komplett tv-tablå för sport, varje dag får du information om vad det är för sport på tv. Vill du inte missa något är med andra ord TV-matchen den ultimata sidan att följa.

Numer behöver du alltså inte titta i någon gammal tv-tablå eller gå igenom kanalernas hemsidor för att få koll på när matcherna går, TV-matchen ger dig allt du behöver veta. På så sätt kan du lättare planera din vardag framöver - väldigt smidigt! TV-matchen fungerar minst lika bra i mobilen eller surfplattan som det gör i datorn.

Dag för dag, sport för sport

Med tv-guiden kan du ett par dagar i förväg få information om vilken tid och kanal som gäller för all sport på tv.

Tiden då du inte visste vad det går för sport på tv:n är över, med tv-tablån från tvmatchen.nu hos Betting.se kommer du alltid ha stenkoll på samtliga kanaler. På de flesta eventen och matcherna finns även en kort information om tävlingen. Vilka sporter och matcher det rör sig om beror givetvis vilken dag och månad det är. Men de vanligaste tv-sända matcherna är tveklöst fotboll. Här är de sportevent som förekommer oftast i tvmatchens tablå:

 • Fotboll - Champions League, Europa League, Premier League, Championship, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredevisie,  Allsvenskan, Superettan, VM-kval, EM-kval.
 • Ishockey - NHL, SHL, KHL, Champions Hockey League, Hockey-VM, Karjala Cup, Chanel One Cup, Sweden Hockey Games, OS.
 • Tennis - ATP-touren, Davis Cup, WTA-touren, Wimbledon, Franska Öppna, Australian Open, US Open, Swedish Open.
 • MMA - UFC
 • Basket - NBA, Basket-VM, Basket-EM, Euro League
 • Handboll - Elitserien, Handbolls-VM, Handbolls-EM, EHF Champions League
 • Formel 1
 • Skidor
 • Innebandy - SSL, Innebandy-VM
 • Game of Thrones odds
 • Eurovision odds

Vilka kanaler täcker TV-guiden?

Alla kanaler som sänder matcher. De vanligaste kanalerna är Cmore som sänder SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och en hel del golf. Discovery-gruppen med Eurosport, Kanal 5 och Kanal 9 som sänder svenska landslagets matcher, OS och Europa League till exempel. Viasat med alla sina kanaler som har rättigheterna till Premier League, Serie A, La Liga och NHL.

TV och live-streaming från Sverige

Numera finns det som sagt en rad olika bettingsidor som erbjuder livestreaming på sina webbplatser. Hur det fungerar skiljer sig från sida till sida, men det vanligaste är att du måste registrera ett konto på den aktuella sidan. Sedan kan du också behöva sätta in pengar för att få tillgång till streamen, i vissa fall krävs det även att du spelar på det aktuella eventet för att kunna titta på det. Läs igenom regler och villkor noga innan du bestämmer dig för att streama. Tanken med live streaming hos bettingbolag är att du ska kombinera de två delarna, sportsbetting och livestreaming. Så om du lägger ett bet, antingen live eller före match, så ska du ha möjlighet att följa matchen.

Tv-matchens guide täcker inte bara de tv-sända matcherna utan även de som visas via live-streaming på tv-bolagens hemsidor och spelbolagens streamingtjänster. Idag finns det mängder av matcher som enbart sänds hos bettingbolag, och ingen annanstans. Den här guiden ger dig all information om var och hur du ser alla matcher. Från Sverige kan du streama mängder av matcher via bettingbolagens hemsidor. Allt du behöver göra är att registrera ett konto och göra en insättning.

Unibet är ett exempel på ett sådant bolag. För att ta del av livestreaming från bettingsidor måste du i regel göra en insättning på minst 100 kr. I vissa fall krävs det att du spelar på den match du vill se. Men har du ändå tänkt att spela så är det givetvis bara positivt att du kan följa matchen.

Ni som följer Bundesliga är säkert väl medvetna om att inget tv-bolag i Sverige har rättigheter att visa ligan. Det innebär att man måste vända sig till spelbolagen för att titta på matcherna. Detsamma gäller världens främsta basketliga, NBA.

Marknaden för TV-rättigheter i Sverige är i ständig förändring och det är så mycket pengar inblandat att affärer ibland inte går i lås, som med Bundesliga och NBA. Men sådant kan vända snabbt och rätt var det är kan en tv-kanal köpa in sig på en liga. Oavsett vilket kan vi garantera att du alltid kommer få information om det genom att följa tv-matchen.

Planera matcherna i förväg

Tv-guiden är alltid up to date med ett schema långt i förväg. Så fort tv-kanalerna släpper sin planering sätts de in i kalendern. Det innebär att du kan planera in matcherna så fort de släpps. I den bästa av världar skulle det givetvis vara att föredra att ha matcherna klara flera månader innan, men så jobbar inte tv-bolagen.

TV-matchens guide är dock med på noterna och lägger in alla matcher så fort information ges. Alla tv-kanaler som sänder sport i Sverige, oavsett om det gäller linjär TV eller stream, är anslutna till tvmatchen. Det betyder att matcherna läggs in automatiskt med hjälp av databasen. På så sätt täcker tv tablån samtliga tv-sända matcher i Sverige - varje dag.

Betting.se – En komplett sportportal

Med en Tv-tablå så blir Betting.se än mer komplett. Inte nog med att det erbjuds dagliga speltips, läsvärda nyheter och den senaste statistiken, nu kan du även hålla koll på vilka matcher som Tv-sänds. Följ ditt favoritlag genom varje match, nu riskerar du inte att missa en enda sekund.

I vårt matchcenter får du allt du behöver veta inför, under och efter matcherna. Där finns fullständig information om alla lag, dess form, statistik, skadeläge, avstängningar samt lagnyheter. Matchcentret är ett perfekt verktyg för dig som spelar och behöver läsa på inför matcherna. Vår statistikdatabas ger dig all nödvändig info om varje spelare och varje lag. Det går också att jämföra specifika odds mellan olika spelbolag inför en match. Därför får du alltid tillgång till marknadens högsta odds!

I matchcentret kan du också se vilka matcher som tv-sänds och vilka matcher som våra experter har lagt ut tips på. Det är med andra ord ett perfekt sätt att planera in matcherna, då du kan läsa på om allting inför dem. Men det är också ett bra sätt att titta tillbaka i backspegeln och se svart på vitt siffrorna från tidigare matcher.

Bli medlem hos Betting.se för att utnyttja hela utbudet på sajten. Helt kostnadsfritt kan du bli en del av Sveriges största sport-community! Som medlem hos Betting.se får du tillgång till samtliga funktioner. Du kan följa en expert och få push-notiser så fort ett tips lägg ut, därmed är du garanterad att få tipsen först av alla.

Det är verkligen något som rekommenderas eftersom oddsen tenderar gå ner ganska kraftigt så fort någon av våra rekare lägger ut ett tips. I grund och botten är väl det ett grymt betyg till våra rekare, men för dig som följer oss kan det bli ett problem om du inte är snabb. Som medlem får du också ta del av exklusiva erbjudanden som exempelvis förhöjda odds eller bonusar. Ibland anordnas även speciella tävlingar enbart för medlemmar med fina priser i potten.

Feedback