Reklam

Betting utan konto

Spelbolagen utvecklas hela tiden för att bli mer och mer användarvänliga. Många bettingsidor erbjuder betting utan konto, vilket betyder att du som kund kan spela utan att registrera ett traditionellt konto.

I praktiken handlar det dock om enkel registrering via Bank-ID, eftersom man enligt svensk lag inte får spela utan konto.

  3 bettingsidor utan konto

  Här listar vi tre av de spelbolag som erbjuder till exempel odds utan registrering.

  100% upp till 1 500 SEK

  18+ | Regler och villkor gäller
  Läs recension
  Betting utan registrering
  Sätt in direkt med BankID
  Extremt snabba utbetalningar
  18+ | Regler och villkor gäller

  100% upp till 2000 SEK

  18+ | Regler och villkor gäller
  Läs recension
  Snabb betting
  Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  Helt skattefria vinster
  18+ | Regler och villkor gäller

  Grymt bra sportsbook!

  18+ | Regler och villkor gäller
  Läs recension
  Betting utan konto
  Felfri livebetting!
  Bredare oddsutbud än de flesta!
  18+ | Regler och villkor gäller

  Populärt med betting utan konto

   I takt med att många spelbolag kommit in på den svenska marknaden så har konkurrensen bland bolagen ökat, vilket är en stor fördel för oss som användare.

   För att göra sina kunder så nöjda som möjligt måste spelbolagen hela tiden höja sig ett snäpp och erbjuda spelare nya och innovativa funktioner och fördelar, till exempel att kunna spela med enkel registrering.

   5 fördelar med spelbolag som erbjuder betting utan konto (enkel registrering)

   Det är enkelt att förstå varför fler och fler spelare väljer att betta utan konto.

   1. Kort tid från det att du vill spela till att du lägger ditt spel
   2. Inga krångliga registreringsprocesser eller inskickande av dokument
   3. Ofta helt mobilanpassade spelsidor, så du inte behöver någon dator
   4. Enkelt att spela hos flera spelbolag (om du vill nyttja bra oddsbonusar)
   5. Snabba uttag om du vill ta ut vinstpengar

   Spela smidigt och med integritet

   Något som är bra med att använda bettingsidor som erbjuder dig att spela utan konto är att du inte behöver dela med dig av mer personliga uppgifter än vad du behöver.

   Tidigare var det till exempel inte helt ovanligt att man som spelare behövde scanna in passet och ladda upp en kopia på sin elräkning för att kunna göra ett uttag.

   Snabba utbetalningar hos bettingsidor utan registrering

   Allt som oftast så brukar betting utan konto även innebära blixtsnabba utbetalningar. Detta möjliggörs bland annat genom betaltjänsten Trustly som fler och fler sidor börjar använda sig av.

   Här snackar vi alltså om uttag som bara tar upp mot 10-15 minuter att få på kontot.

   Vanliga frågor om betting utan konto

   Vi får många frågor om både bettingsidor utan konto och om olika situationer som kan uppstå då du ska spela utan registrering.

   Vilka uppgifter behöver jag uppge när jag ska betta utan registrering?

   När du ska betta utan konto behöver du inte uppge några uppgifter alls. Du går in på en bettingsajt, väljer ut de odds som du vill spela på och sedan verifierar du och betalar ditt spel med hjälp av E-legitimation. Inga jobbiga dokument behövs, utan det är bara "in och ut" som gäller.

   Kan jag göra uttag utan registrering?

   Absolut! Om du spelat utan konto och vunnit pengar går det smidigt att göra uttag på vinstpengarna direkt till ditt bankkonto. Det enda du gör är att begära uttag, signera med E-legitimation sedan har du pengarna på kontot inom ungefär 10-15 minuter från det att du begärt ditt uttag. (Vissa spelbolag är snabbare än så!)

   Kan jag lita på bettingsidor utan konto?

   Ja, alla spelbolag som vi rekommenderar här på Betting har svensk licens och står under kontroll av svenska myndigheter, som till exempel Spelinspektionen. Du kan definitivt lita på bettingsidor där du spelar utan konto, men du ska självklart alltid läsa spelbolagets regler och villkor innan du börjar spela.

   Betting utan konto med Trustly

   Vad har Trustly med E-legitimation att göra?

   Om bettingsidan erbjuder "no account betting", genom exempelvis Trustly så är spelandet väldigt simpelt. Vid din första insättning så legitimerar du dig med din E-legitimation, pengarna överförs direkt till ditt saldo på sidan och du kan börja spela direkt. Nästa gång du vill spela på sidan igen så verifierar du dig med ditt personnummer och E-legitimation. Enkelt och smidigt!

   Hur fungerar Trustly?

   Trustly fungerar enkelt förklarat som ett minikonto mellan din bank och spelbolaget. Med spel genom Trustly slipper du inte enbart att registrera dig hos spelbolaget, du behöver inte  heller registrering hos Trustly, vilket gör alla insättningar och uttag snabba och enkla.

   Bra att känna till är att alla överföringar med Trustly krypteras, vilket ytterligare ökar säkerheten.

   Hur gör jag en insättning utan registrering?

   När du ska göra en insättning hos ditt spelbolag utan registrering så väljer du först vilket land din bank kommer ifrån. Du får då upp en lista över banker som Trustly samarbetar med. Därefter väljer du den bank du använder. Efter det loggar du in på din internetbank och godkänner insättningen.

   Allt som behövs är att du ska bekräfta insättningen är att logga in på din mobila E-legitimation med din pinkod. Trustly har inte tillgång till din E-legitimation pinkod. Svårare än så är det inte att göra en insättning.

   Hur gör jag ett uttag utan registrering?

   När du ska ta ut pengar via Trustly är det ännu enklare än att sätta in. Du gör samma process som vid insättningen, förutom att du inte behöver logga in på din internetbank.

   Du bekräftar endast uttaget via din E-legitimation och sedan har du pengarna på ditt bankkonto efter bara några minuter.

   Därför har betting utan konto ökat i popularitet

   • Du slipper registreringsprocessen
    Bara detta är ett stort plus och en av de främsta anledningen till att betting utan registrering är så uppskattat. Du sparar tid på att inte behöva fylla i alla fält, försöka skapa ett användarnamn (som förmodligen redan är taget...) och bekräfta alla uppgifter. (Och inte minst komma ihåg lösenordet till spelkontot...)
     
   • Få dina vinster direkt till bankkontot
    Med tanke på att man brukar använda sig av E-legitimation när man bettar utan konto innebär det att transaktionerna går mycket snabbare än om du hade haft ett spelkonto hos ett spelbolag. Du slipper "mellanhanden" som ett spelkonto är i detta fallet och kan istället sätta in pengar snabbt, lägga ditt spel och sedan plocka ut dina vinstpengar precis lika snabbt in på ditt bankkonto.
     
   • Användningen av E-legitimation
    Du behöver bara slänga upp din mobil eller annan enhet där du har E-legitimation när du har lagt ditt bet, verifiera med exempelvis bankdosan eller en app, sen är det klart. Hela processen går oerhört smidigt.
     
   • Inga dokument krävs
    Vissa spelbolag kräver att du bevisar att du är du genom att till exempel kräva ett foto på ditt pass eller liknande. När du bettar utan konto vet redan bettingsajten vem du är genom E-legitimation och du slipper handskas med en massa jobbiga dokument.

   Ytterligare 5 spelbolag som vi rekommenderar

   På sidan spelbolag och bonus listar vi alla spelbolag vi rekommenderar. Vill du se sport på TV eller hitta matcher idag besöker du andra sidor här på Betting.

   Här är fem stycken som erbjuder snabb registrering via mobilen.

   100 % upp till 1250 kr

   18+ | Regler och villkor gäller
   Läs recension
   Regler och villkor gäller
   Ansvarsfullt spelande
   18+ åldersgräns
   18+ | Regler och villkor gäller

   100% upp till 2000 SEK

   18+ | Regler och villkor gäller
   Läs recension
   200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
   Svensk gigant inom betting
   Odds på film och politik
   18+ | Regler och villkor gäller

   100% vinstboost upp till 5000 SEK helt omsättningsfritt!
   Bra livebetting
   Erbjuder app till mobilen

   100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
   Bäst i mobilen
   Hög trovärdighet

   Upp till 1000 kr i gratisspel

   18+ | Regler och villkor gäller
   Läs recension
   Brett utbud
   Lång erfarenhet av betting
   Generös välkomstbonus
   18+ | Regler och villkor gäller

   Feedback