advert

Betting utan konto

Allt fler väljer idag att betta utan konto. I takt med att fler och fler spelbolag entrar marknaden så ökar även konkurrensen bland bolagen. Detta är självklart en stor fördel för oss som användare: För att göra sina kunder nöjda så måste spelbolagen höja sig ett snäpp och erbjuda spelare nya och innovativa funktioner och fördelar.

Vi lever på många sett i det som många för några decennier sedan skulle beskriva som framtiden. Teknologin utvecklas i en otrolig takt och bidrar till att göra våra liv och vår vardag så mycket lättare. Detta finns det hur många exempel på som helst och ett av dessa är intåget av betting utan konto, vilket är en uppskattad funktion som blir mer och mer populär bland bettingsidorna.

Så här fungerar det:

Det är väldigt enkelt att betta utan konto och fler och fler spelbolag väljer idag att erbjuda denna enorma fördel. Generellt sett så är det enda som krävs tre väldigt enkla steg.

 1. Välj summa att sätta in
 2. Verifiera dig genom Mobilt BankID eller bankdosa och välj din bank
 3. Nu kan du börja spela! Nästa gång du ska logga in, begära ett uttag eller göra en ny insättning så verifierar du dig bara på nytt.

Uttag när du väljer att betta utan konto 

Betting utan konto har fler fördelar än bara snabba insättningar. Du kan även njuta av blixtsnabba uttag! Vanligtvis får du pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter från att du har begärt ditt uttag. I situationer där det tar lite längre tid så snackar vi ändå om max några timmar innan pengarna landat på ditt konto, vilket givetvis är extremt snabbt jämfört med vanliga uttag på traditionella sidor.

Betting utan konto hos Mr Green

Mr Green är ett av spelbolagen som valt att satsa på betting utan konto. Mr Green är ett av de största spelbolagen på marknaden och nedan kan du se hur du gör för att betta hos Mr Green utan ett konto. 

Vad är fördelarna med att betta utan konto?

Listan på fördelarna med att betta utan konto kan göras lång, och för att ge konkreta exempel på dessa fördelar har vi gjort upp, just det, en lista. Den ser du här nedanför:

  • Du slipper registreringsprocessen. Bara detta är ett väldigt stort plus och är väl kanske den främsta anledningen till att betting utan konto är så uppskattat. Du sparar väldigt mycket tid på att inte behöva fylla i alla fält, försöka skapa ett användarnamn som förmodligen redan är taget, bekräfta alla uppgifter och inte minst komma ihåg lösenordet till spelkontot.
  • Få dina vinster direkt till bankkontot. Med tanke på att man brukar använda sig utav bank ID när man bettar utan konto innebär det att transaktionerna går mycket snabbare än om du hade haft ett spelkonto hos ett spelbolag. Du slipper "mellanhanden" som ett spelkonto är i detta fallet och kan iställer sätta in pengar snabbt, lägga ditt spel och sedan plocka ut dina vinstpengar precis lika snabbt in på ditt bankkonto.
  • Användningen av bank ID. Du behöver bara slänga upp din mobil/annan enhet där du har bank ID när du har lagt ditt bet, verifiera med exempelvis mobilt bank ID, sen är det klart. Hela processen går oerhört smidigt.
  • Inga dokument krävs. Vissa spelbolag kräver att du bevisar att du är du genom att till exempel kräva ett foto på ditt pass eller liknande. När du bettar utan konto vet redan bettingsajten vem du är genom bank ID och du slipper handskas med en massa jobbiga dokument.

Vilka uppgifter behöver jag uppge när jag ska betta utan konto?

När du ska betta utan konto behöver du inte uppge några uppgifter alls. Du går in på en bettingsajt, väljer ut de odds som du vill spela på och sedan verifierar du och betalar ditt spel med hjälp av en bankdosa eller bank ID. Inga jobbiga dokument behövs, utan det är bara in och ut som gäller. En fördel med att inte lämna ut sina uppgifter såsom sin E-post eller adress är att du slipper få massor av onödig reklam.

Kan jag göra uttag utan konto?

Givetvis kan du det! När du bettat utan konto och vunnit går det väldigt smidigt att göra uttag på vinstpengarna direkt till ditt bankkonto. Det enda du gör är att begära uttag, signera med bank ID eller bankdosa sedan har du pengarna på kontot inom ungefär 5 minuter från det att du begärt ditt uttag - Hur smidigt som helst! Till skillnad från när det ibland kan ta flera dagar att få sitt uttag från spelbolag slutfört, tar det alltså bara några minuter när du spelar utan konto. Allt för att du ska kunna göra annat för dina vinstpengar.

Kan jag lita på bettingsidor utan konto?

Du kan definitivt lita på bettingsidor där du spelar utan konto. Det är gedigna spelbolag som erbjuder betting utan konto och med tanke på att fler och fler bettingsajter får upp ögonen för detta kommer betting utan konto bli ett alltmer populärt inslag. Att betta utan konto innebär att du slipper ge ut dina personuppgifter vilket i sin tur minskar risken för att dina uppgifter ska komma på vift. Du använder dig bara utav bankdosa eller bank ID, så du har ingenting att oroa dig över!

Trustly - en snabb och säker betalningsmetod

Trustly fungerar kort sagt som en mellanhand mellan din bank och spelbolaget. Du slipper inte enbart att registrera dig på spelbolaget, du behöver heller ingen registrering hos Trustly vilket gör alla insättningar och uttag snabba och enkla. 

När du ska göra en insättning hos ditt spelbolag utan registrering så väljer du först vilket land din bank kommer ifrån. Du får då upp en lista över banker som Trustly samarbetar, välj sedan den bank du använder. Efter det loggar du in på din internetbank och godkänner insättningen. Allt som behövs är att du ska bekräfta insättningen är att logga in på ditt mobila BankID med din pinkod. Trustly har inte tillgång till din BankID pinkod. Svårare än så är det inte att göra en insättning. 

När du ska ta ut pengar via Trustly är det ännu enklare, du gör samma process förutom att du inte behöver logga in på din internetbank. Du bekräftar endast uttaget via din BankID app och sedan har du pengarna på ditt bankkonto efter bara några minuter. Trustly är snabbt, enkelt och säkert - alla överföringar krypteras. 

Betta utan konto hos Mr Green!

Steg 1:

Klicka på "bli medlem" på Mr Greens startsida, välj sedan "Expressregistrering" som du hittar
under formuläret där du skapar ett konto.

Steg 2: Välj din bank

Du ska nu välja den bank du använder och vill använda i samband med ditt bettande hos 
Mr Green

Steg 3: Legitimering

Du ska nu legitimera dig med hjälp av antingen Mobilt BankID eller genom din bankdosa.
Skriv in ditt personnummer och legitimera dig sedan. Klicka därefter på nästa.

 

 

Steg 4: E-postadress och mobilnummer

Skriv in ditt mobilnummer och sedan din e-postadress. Godkänn sedan
användarvillkoren och du är redo för att börja betta hos Mr Green!

Betta utan konto hos Mr Green!

Feedback