Reklam

Betting utan konto

Unibet
Svensk gigant inom betting
Felfri produkt
Bättre odds än de flesta

Mr Green
Fördelaktig välkomstbonus
Bra livebetting
Erbjuder app till mobilen

SpeedyBet
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller E-post
Totalt skattefria vinster!

18+ | Välkomsterbjudanden gäller endast nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Konkurrensen bland spelbolagen hårdnar och det innebär också att vi som användare får fler och fler förmåner. En väldigt uppskattad sådan är möjligheten att kunna spela utan konto - Vilket idag är fullt möjligt på ett antal bettingsidor.

Här nedanför så har vi listat några seriösa och bra alternativ som låter dig betta utan konto.Vad är betting utan konto?

Allt fler väljer idag att betta utan konto. I takt med att fler och fler spelbolag entrar marknaden så ökar även konkurrensen bland bolagen. Detta är självklart en stor fördel för oss som användare: För att göra sina kunder nöjda så måste spelbolagen höja sig ett snäpp och erbjuda spelare nya och innovativa funktioner och fördelar.

Vi lever på många sett i det som många för några decennier sedan skulle beskriva som framtiden. Teknologin utvecklas i en otrolig takt och bidrar till att göra våra liv och vår vardag så mycket lättare. Detta finns det hur många exempel på som helst och ett av dessa är intåget av betting utan konto, vilket är en uppskattad funktion som blir mer och mer populär bland bettingsidorna.

Fördelar med att spela utan registrering

Att betta utan registrering ger en rad fördelar. 

  • Du slipper lämna ifrån dig personliga dokument eller onödigt många uppgifter
  • Du slipper den krångliga och ibland väldigt långa registreringsprocessen
  • Du kan snabbt överföra pengarna till ditt konto 

Det som är bra med att använda sidor som erbjuder no account betting. Du behöver inte dela med dig av personliga uppgifter såsom myndighetsdokument och liknande som kan vara vanligt förekommande på vanliga bettingsidor. Du slipper även den ibland väldigt långa och utdragna registreringsprocessen och kan istället direkt börja lägga dina spel. 

Allt som oftast så brukar betting utan registrering även innebära blixtsnabba utbetalningar. Detta möjliggörs bland annat genom betaltjänsten Trustly som fler och fler sidor börjar använda sig av. Då snackar vi alltså om uttag som enbart tar upp mot 10 minuter att få på kontot. 

Inga mer personliga dokument

Som vi har nämnt tidigare så är en av de stora fördelarna med betting utan konto att du slipper dela med dig av känsliga uppgifter och personliga dokument. Det kan faktiskt vara så att vissa personer drar sig ifrån att pröva på betting just för att man inte vill dela med sig av sina personliga uppgifter på nätet. Som tur är så har fler och fler spelbolag insett detta och betting utan registrering löser detta problem.

Vilka uppgifter behöver jag uppge när jag ska betta utan registrering?

När du ska betta utan konto behöver du inte uppge några uppgifter alls. Du går in på en bettingsajt, väljer ut de odds som du vill spela på och sedan verifierar du och betalar ditt spel med hjälp av E-legitimation. Inga jobbiga dokument behövs, utan det är bara in och ut som gäller. En fördel med att inte lämna ut sina uppgifter såsom sin E-post eller adress är att du slipper få massor av onödig reklam.

Kan jag göra uttag utan registrering?

Givetvis kan du det! När du bettat utan konto och vunnit går det väldigt smidigt att göra uttag på vinstpengarna direkt till ditt bankkonto. Det enda du gör är att begära uttag, signera med E-legitimation sedan har du pengarna på kontot inom ungefär 5 minuter från det att du begärt ditt uttag - Hur smidigt som helst!

Till skillnad från när det ibland kan ta flera dagar att få sitt uttag från spelbolag slutfört, tar det alltså bara några minuter när du spelar utan konto. Allt för att du ska kunna göra annat för dina vinstpengar.

Kan jag lita på bettingsidor utan konto?

Du kan definitivt lita på bettingsidor där du spelar utan konto. Det är gedigna spelbolag som erbjuder betting utan registrering och med tanke på att fler och fler bettingsajter får upp ögonen för detta kommer betting utan registrering bli ett alltmer populärt inslag.

Att betta utan konto innebär att du slipper ge ut dina personuppgifter vilket i sin tur minskar risken för att dina uppgifter ska komma på vift. Du använder dig bara av E-legitimation, så du har ingenting att oroa dig över!

Vad har Trustly med E-legitimation att göra?

Om bettingsidan erbjuder no account betting genom exempelvis Trustly så är det väldigt simpelt. Vid din första insättning så legitimerar du dig med din E-legitimation. Pengarna överförs direkt till ditt saldo på sidan och du kan börja spela direkt.

Nästa gång du vill spela på sidan igen så verifierar du dig med ditt personnummer och E-legitimation. Enkelt och smidigt!

Trustly fungerar kort sagt som en mellanhand mellan din bank och spelbolaget. Du slipper inte enbart att registrera dig på spelbolaget, du behöver heller ingen registrering hos Trustly vilket gör alla insättningar och uttag snabba och enkla. 

När du ska göra en insättning hos ditt spelbolag utan registrering så väljer du först vilket land din bank kommer ifrån. Du får då upp en lista över banker som Trustly samarbetar, välj sedan den bank du använder. Efter det loggar du in på din internetbank och godkänner insättningen. Allt som behövs är att du ska bekräfta insättningen är att logga in på din mobila E-legitimation med din pinkod. Trustly har inte tillgång till din E-legitimation pinkod. Svårare än så är det inte att göra en insättning. 

När du ska ta ut pengar via Trustly är det ännu enklare, du gör samma process förutom att du inte behöver logga in på din internetbank. Du bekräftar endast uttaget via din E-legitimation app och sedan har du pengarna på ditt bankkonto efter bara några minuter. Trustly är snabbt, enkelt och säkert - alla överföringar krypteras. 

Varför du ska signa upp hos en operatör som erbjuder Betting utan registrering redan idag:

  • Du slipper registreringsprocessen. Bara detta är ett stort plus och är en främsta anledningen till att betting utan registrering är så uppskattat. Du sparar tid på att inte behöva fylla i alla fält, försöka skapa ett användarnamn som förmodligen redan är taget, bekräfta alla uppgifter och inte minst komma ihåg lösenordet till spelkontot.
  • Få dina vinster direkt till bankkontot. Med tanke på att man brukar använda sig av E-legitimation när man bettar utan konto innebär det att transaktionerna går mycket snabbare än om du hade haft ett spelkonto hos ett spelbolag. Du slipper "mellanhanden" som ett spelkonto är i detta fallet och kan iställer sätta in pengar snabbt, lägga ditt spel och sedan plocka ut dina vinstpengar precis lika snabbt in på ditt bankkonto.
  • Användningen av E-legitimation. Du behöver bara slänga upp din mobil/annan enhet där du har E-legitimation när du har lagt ditt bet, verifiera med exempelvis bankdosan, sen är det klart. Hela processen går oerhört smidigt.
  • Inga dokument krävs. Vissa spelbolag kräver att du bevisar att du är du genom att till exempel kräva ett foto på ditt pass eller liknande. När du bettar utan konto vet redan bettingsajten vem du är genom E-legitimation och du slipper handskas med en massa jobbiga dokument.
Feedback