Annons

Bettingsidor med odds på Padel

Ingen kan ha undgått hysterin kring padel som blivit en nationell angelägenhet. I takt med att sporten blivit allt mer populär har odds och betting på padel också få ett större intresse. Därför ser vi också hur spelbolagen i allt högre utsträckning börjar erbjuda odds på de största padelturneringarna. Utbudet är fortfarande begränsat men blir allt bättre i takt med att intresset fortsätter att öka.  På denna sida går vi på Betting igenom allt kring odds på padel.

Best spelbolag för betting på Padelbetting.se

Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100kr gratisspel i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Vinsten från gratisspelet måste omsättas 1 gång till min. odds 1.50 inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Endast nya spelare, Min. insättning: 100 kr
Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100 SEK freebet
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt.

Ytterligare villkor: Förlorar du på ditt spel händer ingenting och vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men att du behåller resterande summa av spelvinsten. Markera bonusen som betalningsmedel för spelkupongen.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Betting utan konto
Supersmidig livebetting!
Bredare oddsutbud än de flesta
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på återbetald insats eller vinster från gratissnurr.

Ytterligare villkor: Endast nya spelare från mars 2021. Välja "Ultrabet" på första insättning. Minimum insats är 100 kr. Högsta återbetalning på spelet är 1000 kr.
Villkor och krav:  Referera till Hajper för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 2.00x bonus till minsta oddset 1,40. Du måste omsätta 200 för att frigöra hela bonusbeloppet.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder
Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 2.00x insättning och bonus till minsta oddset 2,00. Du måste omsätta 3000 för att frigöra hela bonusbeloppet.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50. Du måste omsätta 20000 för att frigöra hela bonusbeloppet.

Ytterligare villkor: Minsta insättning 100 SEK, gäller för alla spelare som inte har gjort en insättning sedan 1 januari 2019.
Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandewww.stodlinjen.se | Regler och villkor gäller | 18+ | Spela ansvarsfullt

Vilka bettingsidor är bäst för Padel?

Nedan listar vi vilka svenska bettingsidor som är våra favoriter för odds på padel

Bet365

Världens största spelbolag är alltid ett bra alternativ för vilken sport det än handlar om och så även padel. Bet365 har konkurrenskraftiga odds oavsett marknad och har dessutom fördelen att du kan fråga om egna marknader om du inte hittar dem hos spelbolaget. Bet365 har odds på allt från World Padel Tour till andra turneringar inom sporten plus marknadens kanske mest kompletta spelbolag.

Betsson

Den svenska giganten Betsson har en extra stor kärlek till padel och förväntas öka sin närvaro i sporten. Jonas Björkman är ambassadör för spelbolaget och också ny förbundskapten för det svenska padellandslaget vilket talar för en ökad satsning. Betsson har odds på World Padel Tour och är ett trovärdigt spelbolag.

Unibet

Unibet har också öppnat dörren för padel genom att erbjuda starka odds och många marknader på World Padel Tour. Med utmärkta mobila förutsättningar kan den som önskar lägga bets på padel från en mobil enhet när som helst. Det gäller givetvis alla spelbolag som har odds på padel men Unibets app håller enligt oss en högre nivå än de andra som har bra padel odds.

Funktioner som är viktiga hos spelbolag med Padel

Det finns många olika funktioner som är viktiga för spelbolag som har padel i sitt utbud. Ett bra utbud av odds och marknader är givetvis avgörande. Det är viktigt att det finns odds på de största turneringarna som The World Padel Tour och VM i Padel. Men i övrigt finns det andra saker som också bör finnas för den som vill ha bra förutsättningar för betting på padel.

Live stream

Spelbolag som har rättigheter att kunna streama padel kommer att ha en fördel för de som vill ha spelbolag med padel odds. Att kunna titta på live streamad sport är en konkurrensfördel vilket vi sett i andra sporter. Med tanke på att rättigheterna i padel är inte direkt dyrare än i många andra sporter som fotbollen, kommer det säkerligen bara att bli bättre live stream på padel. 

Live odds på padel

Den som vill ha live odds på padel behöver inte leta länge. En match varar i många game och handlar mycket om mental förmåga av de som spelar sporten fysiskt. Därför är sporten spännande för live betting eftersom det snabbt kan svänga i en match. Spelbolagen som har padel odds har givetvis också live betting på padel tillgängligt.

Snabba uttag

Svenska spelare prioriterar alltid spelbolag med snabba uttag, så även inom betting på padel. Att kunna registrera sig, sätta in pengar och framförallt ta ut vinster med BankID är avgörande och något allt fler prioriterar. Eftersom det endast är de största och mest etablerade spelbolagens Sverige som har bra utbud av odds på padel är det som regel alltid väldigt snabba uttag på bara några minuter. Kolla in vår sida om bettingsidor utan konto för att lära dig mer.

Padelturneringarna att lägga odds på

Det finns flera olika padelturneringar att hitta odds på. Nedan har vi samlat de fyra största i en lista. Padel World Championship är det officiella VM:et för landslag medan övriga turneringar är spelare som representerar sina klubblag. De tre klubblagsturneringarna arrangeras på säsongsbasis medan VM arrangeras vartannat år och har så gjorts sedan 1992. Ett VM arrangeras för herrar och damer i både par och lag. Argentina och Spanien är de två stora dominanterna med Brasilien som uppstickare vid enstaka tillfällen.

Marknaderna i betting på padel

Nedan har vi samlat de tre vanligaste marknaderna i betting på padel men generellt påminner marknaderna väldigt mycket om tennis eftersom det används samma typ av poängsystem. Det betyder att den som först får sex games vinner ett set.

  • Matchvinnare - Den vanligaste marknaden där du helt enkelt spelar på det lag du tror vinner matchen. Eftersom det inte kan sluta oavgjort i padel är det 1 eller 2 som gäller.
  • Antal game - Över/under antal game är en vanlig marknad där du spelar på hur många games det blir i matchen men också på ett enskilt set.
  • Vinnarspel - Inför en större turnering finns det vinnarspel där det går att tippa vinnaren av hela tävlingen.

Speltips Padel

Eftersom Padel är en väldigt psykologisk sport gäller det att göra sin research innan odds placeras. Formen är också väldigt avgörande då en dålig dag kan göra att en stor favorit ändå förlorar. Kolla igenom statistik och form i samband med research inför ett spel.

När det är en större turnering eller ett VM kan det vara bra att köra lugnt de första rundorna och känna av spelarnas form. Det finns många faktorer som påverkar under ett stort mästerskap då det är en helt annan press på spelarna. Därför är det ofta rutin och mental förmåga som är avgörande när det är viktiga matcher vilket kan vara värt att ha i åtanke. 

Feedback