AIK, Malmö FF och IFK Norrköping är alla vidare i Europakvalet och vi listar bäst odds på svensklagen. Även BK Häcken går den här veckan in i Europaspelet.

Den här veckan skruvas nivån på motståndet upp betydligt och till skillnad från förstarundan så är inte alla svenska lag storfavoriter att gå vidare.

Använd flikarna nedan för att bläddra mellan olika marknader (1X2, Över/Under etc.). Klicka på oddsen för att gå direkt till det spelbolag du väljer, där du också erbjuds en startbonus om du blir medlem.Bäst odds på AIK Maribor

Bäst odds på Maribor – AIK

En tuff bortamatch väntar AIK i det här mötet med ett rutinerat Maribor. Det slovenska laget har stor vana från Europaspel, då man kvalat varje år sedan 2009 och nådde gruppspelet så sent som 2017.

Enligt oddsen har vi en tät förstamatch att vänta. Rikard Norling vet hur man stänger till och det känns inte alls otänkbart att AIK får med sig 0-0 från det här mötet.

TV-kanal och livestream för Maribor – AIK

AIK mot Maribor kan ses hos Bet365. För att kunna se matchen behöver du vara medlem hos dem och antingen ha pengar insatta på spelkontot, eller ha ett levande spel.

Observera att rättigheterna kan ändras fram till matchdagen. Det kan till exempel innebära att Bet365 inte visar matchen för personer med svenskt IP-nummer. I skrivande stund (måndag) är matchen dock listad och kan ses hos Bet365.

Uppdatering (matchdagen): Matchen sänds på Eurosport 1 eller Eurosport Player.

Bli medlem och se matchen hos Bet365

Du följer matchen textbaserat här i vårt Matchcenter, där även liveoddsen uppdateras automatiskt så du får bäst odds. Avspark onsdag kl. 20:15.

Maribor - AIK

Bäst odds på IFK Norrköping – Liepājas Metalurgs

IFK Norrköpings motstånd kommer från Lettland. Liepajas slog överraskande ut i sammanhanget starka Dinamo Minsk efter 1-1 hemma och seger 2-1 borta.

Det svenska formlaget, med Larsson, Nyman och Holmberg i spetsen, är klara favoriter i det här dubbelmötet. Målglatt kan det nog bli, för den som vill lägga ett "neutralt" spel.

Du följer matchen här i vårt Matchcenter, där även liveoddsen uppdateras automatiskt så du får bäst odds. Avspark torsdag kl. 20:00.

Norrköping - FK Liepāja

Bäst odds på AZ Alkmaar – BK Häcken

Tuffast av svensklagen får vi nog anse att Häcken har fått det. AZ Alkmaar slutade på fjärde plats i ligan och bedöms enligt oddsen från spelbolag med svensk licens vara åtminstone en klass bättre än Hisingens stolthet; uppemot fem gånger pengarna på Häcken-seger i första mötet.

Häcken är dock ett lag med skrällpotential. Defensiven har suttit bra i ligan de senaste matcherna och lyckas man hålla sifforna nere borta i Holland finns chanserna att gå ifrån hemma på Bravida Arena.

Du följer matchen här i vårt Matchcenter, där även liveoddsen uppdateras automatiskt så du får bäst odds. Avspark torsdag kl. 20:30.

AZ Alkmaar - Häcken

Bäst odds på Domzale – Malmö FF

Malmö FF hade inga som helst problem att städa undan Ballymena United i det senaste europeiska dubbelmötet. Liksom AIK ställs man nu mot ett slovenskt lag, men som till skillnad från Maribor inte alls är lika bevandrade med Europaspel.

Domzale gick vidare efter seger mot maltesiska Balzan. Slovenerna låg under tre gånger men fick till slut med sig förstasegern med 4-3. Spelar laget inte upp sig blir det närmast omöjligt mot ett MFF som har siktet inställt betydligt längre fram i turneringen.

Du följer matchen här i vårt Matchcenter, där även liveoddsen uppdateras automatiskt så du får bäst odds. Avspark torsdag kl. 20:45.

Domzale - Malmö FF

TV-kanal och livestream

TV-kanal och livestream för Maribor – AIK

AIK mot Maribor kan ses hos Bet365. För att kunna se matchen behöver du vara medlem hos dem och antingen ha pengar insatta på spelkontot, eller ha ett levande spel.

Observera att rättigheterna kan ändras fram till matchdagen. Det kan till exempel innebära att Bet365 inte visar matchen för personer med svenskt IP-nummer. I skrivande stund (måndag) är matchen dock listad hos Bet365.

Uppdatering (matchdagen): Matchen sänds på Eurosport 1 eller Eurosport Player.

Bli medlem och se matchen hos Bet365

TV-kanal och livestream för AZ Alkmaar – BK Häcken

BK Häcken mot AZ Alkmaar kan ses hos Eurosport eller via Eurosport Player.

100% av 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

Ta del av våra speltips!

Alla speltips på Betting.se uppdateras automatiskt här (Speltips) och vill du lägga ett eget speltips (testa, det är kul!) läser du här hur du gör: Lägg ditt första speltips på Betting.se

Här har vi sammanställt svenska betting bonusar.