Reklam

Bet365

Bet365 recension

Tänk på att allt spelande måste ske under kontrollerande och ansvarsfulla former. Hos Bet365 är det viktigt att du läser igenom regler och villkor, inget spelande är tillåtet om du är under 18 år gammal.

Bet365 är och har varit ett ledande spelbolag i många års tid. När du som kund skapar ett konto kan du räkna med mycket god service, nöje och bra odds. Detta är en recension av Bet365 där du kan läsa om, utbudet och massor av mer viktiga detaljer.

Bet365 erhöll den Svenska spellicensen: 2018-11-27. Det betyder att du som är bosatt i Sverige kan surfa in på sidan och lägga ett bet på ditt favoritlag.

Marknader

Du hittar ett brett utbud av olika sporter, spel och spelformer. Oddsen är oftast väldigt bra och höga, precis som det ska vara. Hela sidan är enkel och man kommer snabbt dit man söker sig till.

Det är få bolag som erbjuder lika många sporter att spela på som Bet365. Dagligen hittar du en mängd intressanta spel att ta del utav, oavsett vilken sport du kan tänkas föredra.

Utöver sport så erbjuder man spel på casino, poker och bingo. Kort sagt så erbjuder man det mesta som kan tänkas vara utav värde för dig som spelare.

Bet365 Livebetting

Som de flesta av dagens stora spelbolag erbjuder bet365 givetvis livebetting. Att lägga sina odds under en match går snabbt och effektivt. Du kan enkelt kolla statistik och ta reda på hur de olika lagen eller utövarna presterat i tidigare matcher och på så sätt få en uppfattning om dagsläget. Det förhöjer alltid upplevelsen att ha chansen att mitt under dramat mellan Manchester United och Manchester City vid ställningen 1-1 lägga in ett spel på att Aguero kommer att missa straffen han just har tilldelats. Du streamar matchen samtidigt som du ser att Aguero skjuter stolpe ut.

Hemsida

När du klickar runt på bet365 kommer du snabbt märka att allting flyter på väldigt bra, du behöver inte vänta på långsamma laddningstider eller irriterande moment som hindrar dig. Layouten är simpel, stilren och framförallt enkel.

I fliken till vänster kan du klicka dig runt på de olika sporterna som erbjuds, klicka på någon utav dom för att få upp alla ligor, turneringar och matcher som du kan betta på. Efter att du gått vidare därifrån kan du välja mellan många olika matcher eller utövare och sen klicka dig vidare för att hitta massor av olika spel på just denna matchen. För att komma till liveoddsen trycker du bara på fliken liveodds. Du har även möjligheten att välja mellan "24 timmar" och "Alla", alltså vilka event inom den sporten du har valt kommer att spelas inom de närmsta 24 timmarna. 

Bet365 Mobil

När du är på språng, inte har tillgång till datorn eller helt enkelt föredrar en smidigare och mobil enhet går det precis lika bra att spela via den. Bäst funkar det att använda sig av bet365 applikationen men det går även att logga in direkt via webbläsaren. Du behöver inte vara orolig att gå miste av något som erbjuds via datorn då allting finns att spela på via mobilen. Det här är väldigt välkommet för spelaren som följer många sporter samtidigt.

Insättningsalternativ

Insättningar gör du enkelt med ditt bankkort, kreditkort eller nätplånbok. Pengarna förs över på några sekunder och du kan direkt börja spela. Uttagen sker också snabbt och skulle det uppstå några frågor eller problem kan du höra av dig till supporten via chatt, mail eller telefon.

När du gjort din första insättning kommer det att gå väldigt smidigt och enkelt att sätta in pengar fler gånger, allt du behöver är din cvc kod som är den tresiffriga kod på baksidan av bankkortet.

Support

Precis som sig bör när det kommer till världens ledande spelbolag så genomsyras det utav en professionalism som få andra kan erbjuda. Supporten lika så vilket inte minst märks när man ser till den korta behandlingstiden och öppettiderna. Vilken minut som helst under dygnet kan du vända dig till kundtjänst för att få hjälp med dina frågor rörande bet365. Livechatt, mail, telefon eller post är alla olika sätt som du kan använda dig utav för att komma i kontakt med någon utav deras duktiga medarbetare. Du kan även testa att hitta svaret på din fråga i FAQ-avdelningen! Givetvis finns det svensk support.

Slutsats

Hos Bet365 kan du alltid känna dig trygg och säker. Dina person och bankuppgifter förvaras under största sekretess och inget utlämnande av personlig information kommer att försvinna ut någonstans på nätet. Med miljontals nöjda kunder världen över är det ingen hemlighet att bet365 är ett av de attraktivaste spelbolagen idag som dessutom hela tiden får fler kunder. De jobbar alltid för att bli bättre och det märks då de verkligen ser efter sina kunder och deras behov.

Som kund hos bet365 kan man förvänta sig det bästa.

Omsättningskrav gällande Bet365's välkomstbonus:

Endast för nya kunder bosatta i Sverige. En kvalificerad insättning på 50 SEK eller mer från det att kontot registrerades ger spelaren rätt att inom 30 dagar ta del av erbjudandet om 100% i spelkrediter till ett matchande belopp, upp till max 1.000 SEK. Vid mottagande av erbjudandet kommer spelkrediterna att läggas på saldot på spelkontot där dessa medel inte kan tas ut.

Endast ett öppningserbjudande per kund för alla Bet365’s produkter.

För att kunna använda spelkrediterna behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av insättningen (Max 1000 SEK) inom 60 dagar från att erbjudandet mottogs. Endast kvalificerande spel efter mottagande av erbjudandet räknas mot kravet.

Det är inte tillåtet att använda betalningsmetoderna Neteller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ”by Skrill” vid mottagande av erbjudandet med spelkrediterna. För att det ska gälla krävs det att du har verifierat ditt konto med två accepterade utgörande dokument. Se fullständiga regler och villkor för mer information.

För att kunna lösa ut spelkrediterna måste vissa kriterier uppfyllas:

  • Minst ett spel måste ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
  • Vid kombination av marknader och matcher där det endast kan bli tre utfall, 1x2 te.x och spel har placerats på flera utgångar, liveodds eller före matchen räknas endast det första lagda spelet.
  •  Då ett spel delvis har stängts i förtid, kommer endast den återstående aktiva insatsen att räknas.
  • Vid ändring av ett spel med funktionen ”Ändra spel” räknas insatsen för det nya spelet.
  • Spel som inte kommer att räknas är: Fullt stängda spel, Gaming, Direktspel, Annulerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade via Bet365’s speltjänst via telefon.

Spelare kan inte göra uttag på spelkrediter som inte är omsatta och kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för erbjudandet för full översikt.

Om ditt konto är inaktivt 90 dagar i rad kommer spelkrediterna att makuleras

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 kommentarer

Feedback