Ur svenska ögon sett är denna upplaga rätt intressant trots avsaknad av svenska lag i turneringen. Istället finner vi glädjen i att Zlatan Ibrahimovic spelar i Europa League. Ikväll tar turneringen en sprakande inledning när inte minst Manchester United gästar Feyenoord på De Kuip i Rotterdam.

Feyenoord - Manchester United  | Avspark 19.00

Den holländska ligatrean från ifjol tar emot Zlatan och kompani på hemmaplan i grupp A, en av de mer spännande grupperna i årets turnering. United tog en femteplats i Premier League förra säsongen och tack vare de prestationerna spikade laget en plats i Europa Leagues gruppspel.

Zlatan är mer känd för att delta i Champions League och det hetaste samtalsämnet har varit förbannelsen över svensken och CL-titeln. Inte heller denna säsong blir det någon CL-titel och istället ser Zlatan på förhand ut att ha goda chanser till att inkassera en Europa League titel i sitt namn. Spelbolagen favoriserar Manchester United till titeln och med spelare som Ibra, Pogba, Rooney och tränare Mourinho vid sidlinjen är det inget argumentera emot. Även i kvällens match är United favoriter och Unibet* ger dig fina 1.80 i odds på rak seger.

Manchester United att vinna Europa League – 6.50

Feyenoord – 4.25 | Oavgjort – 3.80 | Manchester United – 1.80

OGC Nice – Schalke 04 | Avspark 21.05

Franska ligatvåan OGC Nice tar emot tyska sjuttonde placerade Schalke i en tuff drabbning. Det är ett av omgångens hetaste möten och favoritskapet faller marginellt på Schalke. Nice ska dock inte underskattas och de senaste åren har laget verkligen etablerat sig i toppen av Ligue 1. Matchen spelas på nybyggda Allianz Riviera där Nice är oerhört stabila och vi finner fina odds på hemmaseger hos Unibet*.

Nice – 3.00 | Oavgjort – 3.10 | Schalke 04 – 2.50


För odds på samtliga kvällens 24 Europa League matcher, klicka dig in på Unibets sportsbook som ger dig de absolut bästa oddsen på marknaden. Dessutom får du just nu 200% upp till 1000 kronor!

Spela hos Unibet!