Ikväll är det återigen dags för Europa League och som vanligt är det ett fullspäckat spelschema vi har framför oss!

Fenerbahce – Manchester United | Avspark 19.00


Omgång 4 ska till att spelas och i grupp A finner vi Manchester United i topp efter en oväntad förlust i premiären mot Feyenoord. Med två raka segrar har Red Devils nu 6 poäng, lika många som just Feyenoord på andraplatsen. På tredjeplatsen parkerar just nu turkiska Fenerbahce följt av Zorya på den fjärde och sista platsen i gruppen.

Ikväll gästar United turkarna på Sükrü Saracoglu Stadium i Istanbul, en arena där Fenerbahce sällan förlorar även om den senaste tidens resultat sviktat. Laget förlorade senast på Old Trafford med 4 – 1 mot just United och nu är det dags för returmöte i Turkiet.

United har poängterat att Europa League-spelet nedprioriteras men lagens två raka segrar talar lite emot det och möjligtvis kan Mourinho ställa en stark elva på banan till kvällens tunga drabbning. Det blir en jämn kamp där Fenerbahce kommer ge allt för fortsatt chans på avancemang! På förhand känns matchen oviss och trots Uniteds favoritskap så skulle ett kryss inte förvåna.

Bet365* ger som vanligt marknadens bästa odds och detsamma gäller ikväll!

Fenerbahce – 3.70 | Oavgjort – 3.40 | Manchester United – 2.15

OGC Nice – Salzburg | Avspark 21.05


Nice går som tåget i Ligue 1 och toppar tabellen med hela 6 poäng fler än tvåan Monaco! En minst sagt fantastisk start på ligaspelet men i Europa League har det gått tyngre.

Laget har två förluster och endast en seger i Europa-spelet men ikväll bör den andra segern komma! Man gästas av österrikiska Salzburg som ännu inte tagit poäng i gruppen och här är man klasser bättre! Dessutom har Nice skapat sig lite andrum i och med den fina sexpoängsledningen i ligan, vilket naturligt bör innebära en viss omställd fokus på Europa League.

Alassane Pléa fortsätter producera mål framåt och Balotelli likaså. De offensiva kvalitéerna tillsammans med ett stabilt försvarsspel med endast 9 insläppta på 11 matcher (franska ligans näst bästa snitt) gör laget till stora favoriter ikväll! För två veckor sedan så vann Nice med 0 – 1 på bortaplan mot Salzburg och i denna returmatch med hemmastödet i ryggen är allt annat än Nice-seger en skräll!

Bet365* ger dig följande odds och Nice att vinna till fina 1.90 känns oerhört attraktivt!

OGC Nice – 1.90 | Oavgjort – 3.70 | Salzburg – 4.33

Kvällens övriga toppmatcher i Europa League

19.00 Austria Wien vs Roma (1) 5.00 (X) 4.20 (2) 1.70
21.05 Southampton vs Inter (1) 1.83 (X) 3.60 (2) 5.00
21.05 Ajax vs Celta Vigo (1) 1.90 (X) 3.70 (2) 4.33 

Spela på Europa League hos Bet365!