Torsdagar brukar på en bra vecka innebära Europa League-spel och det är en bra vecka nu! 24 matcher ska spelas och det innebär många intressanta drabbningar och inte minst många fina odds!

Schalke 04 – OGC Nice | Avspark 19.00


Grupp I är plattformen för detta möte där toppen tar emot botten. Schalke toppar grupp I överlägset och är redan klara gruppsegrare. Ikväll tar tyskarna emot franska OGC Nice, ett lag som med sina blott 3 poäng placerar sig sist i gruppen.

Nice har gått minst sagt överraskande bra i ligaspelet. Förstaplatsen är fortsatt intakt efter 13 spelade omgångar. I Europa League har laget dock gått tungt och ganska tydligt kan man se var succétränaren Lucien Favre lägger fokus.Schalke däremot har överraskat positivt i Europa men inte stått för märkvärt imponerande prestationer i Bundesliga. Hemma på Veltins-Arena är Schalke favoriter mot ett Nice som klart prioriterat bort Europa-spelet. Senast lagen möttes så var det tyskarna som knep samtliga poäng efter 0 – 1 på Allianz Riviera. Nu spelar de dessutom hemma och oddset 2.00 känns klart intressant hos Unibet* även om tyskarna redan spikat förstaplatsen!

Schalke 04 – 2.00 | Oavgjort – 3.40 | Nice – 3.75

Manchester United – Feyenoord | Avspark 21.05


United tar emot Feyenoord hemma på Old Trafford I Europa Leagues femte omgång! United har vunnit två och förlorat två matcher så här långt in i turneringen och Feyenoord har knipit två segrar, ett kryss och har förlorat en match vilket ger holländarna 7 poäng, en poäng mer än United.

Formen är fortsatt oviss hos Mourinho och hans manskap men Zlatan Ibrahimovic ser ut att komma till spel och lika så övriga storstjärnor som Pogba och Rooney. Nu har United chansen att trots en tveksam inledning på Europa-spelet, ta sig i kragen och spela sig upp på andraplatsen vilket även innebär avancemang!

I Feyenoord slutade matchen 1 – 0 till hemmalaget och ikväll söker ett inte alltför Europa League-taggat United revansch! Oavsett turnering och form är United oftast favoriter på Old Trafford och detta ser vi även på kvällens odds hämtade från Unibet*!

Manchester United – 1.36 | Oavgjort – 4.75 | Feyenoord – 9.50

Övriga intressanta odds från Europa League

19.00 H.Beer Sheva vs Inter (1) 3.10 (X) 3.05 (2) 2.45
21.05 Roma vs Plzen (1) 1.34 (X) 5.30 (2) 7.90
21.05 Athletic Bilbao vs Sassuolo (1) 1.44 (X) 4.50 (2) 7.50