Det väntar fyra intressanta kvartsfinaler i Europa League. Flera favoriter har redan fått lämna turneringen och frågan är om vi kan få se fler skrällar här? Jämnaste mötet på förhand är den mellan Feyenoord och Roma där de förstnämnda visade upp en fantastisk när man slog Shakthar Donetsk med 7-1 senast. I övrigt är såklart Manchester United stora favoriter mot Sevilla och även till att vinna Europa League 2022/23. Överraskningen Union Saint-Gilloise siktar på ny skräll och i laget där har vi vår svensk, Gustaf Nilsson. 

Spela på Europa League hos Expekt!

Odds: Roma - Feyenoord

Här kan ni jämföra och hitta de högsta oddsen till Roma - Feyenoord.

Speltips: Roma - Feyenoord

Vi imponerades stort över hur Feyenoord lyckades slå ut Shakthar Donetsk tillslut, där man dominerade första mötet och sedan slaktade det ukrainska laget totalt i en 7-1-seger hemma i Rotterdam. Det nederländska laget går starkt även i ligaspelet och man förlorar väldigt sällan matcher nuförtiden. 

Mourinhos Roma ska väl ses som favoriter inför dubbelmötet här men laget har inte alls varit övertygande den här säsongen och just nu är man utanför topp 4 i Serie A. Helt klart att pressen är på det italienska laget och frågan är om de pallar trycket?

Speltips: Feyenoord går vidare

TILL UNIBET

Jämför odds på Feyenoord - Roma i vårat matchcenter för att få högsta odds.

Odds: Union Saint-Gilloise - Bayer Leverkusen

Här kan ni jämföra och hitta de högsta oddsen till Union Saint-Gilloise - Baer Leverkusen.

Speltips: Union Saint-Gillioise - Bayer Leverkusen 

Belgiska Union Saint-Gillioise har varit en pigg uppstickare den här säsongen i Europa League. Laget slog imponerande ut Union Berlin i åttondelsfinalen, och nu väntar alltså seriekollegan Leverkusen. Gustaf Nilsson från Falkenberg finns numera i det belgiska laget och får en hel del speltid. Blir såklart lite extra kul att följa.

Det gamla storlaget Bayer Leverkusen har börjat komma igång ordentligt med Xabi Alonso som ny tränare. Man lyckades precis vinna mot Bayern Munchen i Bundesliga vilket är ett starkt tecken på nytt liv i klubben. Här ska man definitivt vara favoriter till avancemang, vilket såklart syns på oddsen. Vi tror laget har stora chanser att gå hela vägen till final i år.

Speltips: Bayer Leverkusen går vidare

TILL UNIBET

Jämför odds på Bayer Leverkusen - Union Saint-Gilloise i vårat matchcenter!

Odds: Sporting Lissabon - Juventus

Här kan ni jämföra och hitta de högsta oddsen till Sporting Lissabon - Juventus.

Speltips: Sporting Lissabon - Juventus

Vilken imponerande bedrift av Sporting Lissabon att slå ut självaste Arsenal i åttondelsfinalen, där man till slut vann på straffar på Emirates Stadium, trots avstängningar på viktiga spelare. Vi höjer ett varningens finger här och ser ny vettig chans till skräll.

Press på Juventus då en seger i Europa League troligtvis är deras biljett in till nästa års Champions League. Laget har kommit igång något på slutet och man ska såklart vara hyfsat klara favoriter i detta dubbelmöte.

Speltips: Sporting Lissabon går vidare

TILL UNIBET

Jämför odds på Villarreal - Dinamo Zagreb i vårat matchcenter för att få högsta odds.

Odds: Sevilla - Manchester United

Här kan ni jämföra och hitta de högsta oddsen till Sevilla - Manchester United.

Speltips: Sevilla - Manchester United

Nytt spanskt och  Sevilla-motstånd väntar alltså för favoriterna Manchester United. Real Betis stod upp helt ok under perioder men engelsmännen visade till slut sin styrka och det blev aldrig riktigt spännande. 

Sevilla hittar man numera i bottenregionerna av La Liga och klubben måste såklart prioritera överlevnaden i högstaligan. Detta stör i vår mening för mycket och vi tror inte att man kommer ha något att säga till om i detta dubbelmöte.

Speltips: Manchester United går vidare

TILL UNIBET

Jämför odds på Manchester United - Sevilla i vårat matchcenter för att få högsta odds.