Det väntar fyra intressanta kvartsfinaler i Europa League. Flera av favoriterna har redan åkt ur turneringen och frågan är om det väntar fler skrällar under kvartsfinalerna? På förhand ser nog de flesta mest fram emot kvartsfinalen mellan Granada och Manchester United men det finns många andra spännande drabbningar. Kommer Arsenal hålla för favoritskapet mot Slavia Prag och hur ska det egentligen sluta mellan Dinamo Zagreb och Villarreal? Lägg till mötet mellan två klassiska klubbar i form av Ajax och Roma och det kan bli en minst sagt underhållande torsdag.

Odds: Roma - Ajax

15/4, 21:00

1x2 Högsta odds Spelbolag
Roma 2,60
Oavgjort 3,85
Ajax 2,45

Det blev slutligen Roma som vann första mötet i kvartsfinalen mot Ajax i Amsterdam, men hemmalaget tog ledningen i första halvlek. Andra halvan av matchen kunde ha börjat bättre för det nederländska huvudstadslaget då Dusan Tadic brände en straff tidigt. Inte långt därefter kom kvitteringen när Lorenzo Pellegrini gjorde 1-1 på frispark. Det var sedan Ajax som var närmast att ta ledningen efter ett par missade målchanser, men så i slutet av matchen höll sig Romas Ibanez framme och skickade in segermålet och Roma har övertaget inför returen i Rom på torsdag.

Vi kan nästan räkna med ett Roma som på torsdag går ut för att försvara sin ledning och låter Ajax mest ha bollen. Något som kan komma att straffa hemmalaget. Laget från Amsterdam sitter på en väldigt kompetent offensiv som vi tippar kommer att ställa till en hel del problem för Romas försvar.

Vi tippar segern till Ajax i det andra mötet.

Jämför odds på Roma - Ajax i vårat matchcenter för att få högsta odds.

Odds: Slavia Prague - Arsenal

15/4, 21:00

1x2 Högsta odds Spelbolag
Slavia Prague 4,60
Oavgjort 3,70
Arsenal 1,78

Efter att det slutade 1-1 mellan lagen på Emirates i det första mötet har Arsenal satt sig i en obekväm sits. För Slavia Prague är inget dåligt hemmalag. De har inte förlorat en hemmamatch på sina 30 senast spelade. Då har de kryssat mot lag som Rangers och Leicester under slutspelet på Eden Arena och gått vidare båda gångerna. Under gruppspelet när Nice, Hapoel Beer Sheva och Bayer Leverkusen kom på besök lämnade de alla med en förlust.

Arsenal kommer in i matchen efter att ha tagit tre poäng i helgen hemma mot Premier Leagues strykgäng nummer 1, Sheffield United. Ingen vinst som övertygar och dessutom verkar situationen i klubben aningen problematisk gällande Aubameyang, men Lacazette har varit riktigt bra de senaste matcherna och det återstår att se om de kan ta en av platserna till Champions League nästa säsong .

Vi tippar att det andra mötet slutar oavgjort.

Jämför odds på Slavia Prague - Arsenal i vårat matchcenter för att få högsta odds.

Odds: Villarreal - Dinamo Zagreb

15/4, 21:00

1x2 Högsta odds Spelbolag
Villarreal 1,46
Oavgjort 4,30
Dinamo Zagreb 7,50

Det var väl egentligen inga tvivel om att innan mötena mellan Dinamo Zagreb – Villareal drog igång vilka som skulle gå vidare. För trots Zagrebs sensationella hemmavinst och avancemang mot Tottenham Hotspur är de inget lag som egentligen räcker till när turneringen börjar nå sitt slutskede. Även om Villareals vinst inte var med några större siffror fick de med sig det så viktiga bortamålet. Det var La Liga-laget som dominerade matchen och det skulle kunna ha blivit en ännu större seger. Men 0-1 inför returen lovar gott.

Vi spelar Asian Handicap -1 på Villareal till oddset 1.77.

Jämför odds på Villarreal - Dinamo Zagreb i vårat matchcenter för att få högsta odds.

Odds: Manchester United - Granada

15/4, 21:00

1x2 Högsta odds Spelbolag
Manchester United 1,47
Oavgjort 4,40
Granada 7,25

Det mesta går rätt för Manchester United för tillfället, fyra vinster på de fem senast spelade matcherna och i helgen när de besökte Tottenham Hotspur i London fick de med sig alla poängen efter en riktigt fin insats av laget, men framförallt Pogba. I returmötet mot Granada på torsdag får de klara sig utan några av sina viktigaste spelare då Scott McTominay, Harry Maguire och Luke Shaw alla missar matchen för att de dragit på sig för många kort.

Det tippar vi inte ska vara några större problem då de har en såpass bred trupp och en ledning med 2-0 efter bortavinsten i Spanien. Dessutom var som vi nämnde Pogba i strålande form mot Spurs och kommer vara fortsatt viktig på torsdag.

Vi tippar att United även vinner returen hemma på Old Trafford.

Jämför odds på Manchester United - Granada i vårat matchcenter för att få högsta odds.