Annons

Oddsjämförelse - Jämför odds på matcher idag

Välkommen till vårt färska och supersnabba Matchcenter här på Betting, en plats där du hittar odds på alla matcher idag. - Inom alla sporter!

Här får du samtliga speltips och all övrig nödvändig information från dagens alla matcher i 10 av världens största sporter. Matchcentret hämtar realtidsinfo från fotboll, ishockey, tennis, basket, handboll, amerikansk fotboll, dart, E-sport, baseball och golf.

I varje ruta för respektive sport står det hur många matcher det spelas idag, hur många speltips våra spelexperter och användare lagt, samt hur många matcher som visas på TV.

Missa inte att besöka oddssidan regelbundet för att hålla dig uppdaterad dagligen med dagens matcher, speltips och odds online. Samtliga speltips integreras i Matchcentret och läggs in i den aktuella matchen.

Det enda du behöver göra är att hänga med!

Fullt fokus på matcher idag

Notera att vårt Matchcenter bara täcker dagens matcher, vilket kan tyckas självklart, men det innebär alltså att eventuella nattmatcher från exempelvis NHL inte syns här.

Börjar en match klockan 01:00 får du helt enkelt bläddra dig fram till morgondagens utbud. Det kan vara värt att ha i åtanke om du följer nordamerikansk sport, som till exempel speltips på NBA.

Bortsett från ligamatcherna täcker vår funktion med matcher idag även in landskamper och internationella tävlingar. Här får du helt enkelt all information och statistik du som sportnörd behöver!

Statistik, odds online och lagens form

I matchcentret får du inte bara information om dagens matcher, utan också det mesta runtomkring dem: skador, avstängningar, statistik, förmodade uppställningar, form, odds och inte minst speltips. Allt du behöver veta inför matcher idag finns här. Så det rekommenderas verkligen att titta runt lite i matchcentret om du tänker spela.

Om vi säger att exempelvis Barcelona ska möta Real Madrid så kan du få information om precis allt inför matchen.  

Enklare betting i 3 steg

Ett tips är att bryta ned analysen i tre steg, där du kan använda Matchcenter i alla tre.

1. Statistik

I statistiken kan du se inbördes möten, båda lagens form, tabellen hemma och borta plus mycket mer. Om du klickar på en match ser du flera kolumner som odds, statistik, lagnyheter och media.

I statistiken får du alla nödvändiga siffror om lagens prestationer långt bak i tiden, i samtliga tävlingar.

2. Odds online

 Den här sektionen visar de aktuella oddsen hos marknadens spelbolag, där kan du sortera utifrån högsta och lägsta så att du enkelt ser var värdet ligger.

Där finns även direktlänkar till det aktuella spelbolagets odds.

3. Lagens form

Lagnyheter visar lagens befintliga skador och eventuella avstängningar. Uppställningar visar den förmodade startelvan eller motsvarande uppställning om det är någon annan sport.

Under fliken Media kan du läsa de senaste nyheterna om matchen och de aktuella lagen från olika sajter eller medier.

Betta på matcher idag med hjälp av oddssidan

Idén med oddssidan är att du som läsare ska få reda på allt du behöver inför matcherna, men det används också som ett verktyg av oss själva när vi levererar speltips.

För som expert räcker det inte bara att titta på matcherna för att bli en bra spelare, du måste även läsa in dig på statistik och så vidare.

Det är som sagt något vi rekommenderar även dig att göra. Då är verktyget på oddssidan ett välkommet tillskott för att kolla upp vilka matcher som spelas idag. Det förbereder dig nämligen på bästa sätt att betta på matcher idag.

Ta hjälp av våra speltips

Man behöver inte följa oss och våra experter till punkt och pricka, det kan ju vara så att du läser ett speltips och sedan väljer ett annat spår, med inspiration av speltipset.

För du kan som sagt jämföra odds online mellan olika spelbolag, och då menar vi inte bara 1X2 utan också över/underspel, handicap och så vidare.

Att spela sportsbetting handlar om att bedöma en helhet, och då måste man väga in massa aspekter. Därför har vi valt att få in så många delar som möjligt om de aktuella matcherna.

Få historik från spelade matcher och se framtida matcher

Förutom att få en överblick av matcher idag kan du även scrolla både framåt och bakåt i tiden.

Konkret innebär det att du kan få information om matcher som spelades för länge sedan, plus att du kan se vad som komma skall i framtiden.

Du kan även följa med live i matcherna genom liverapportering, de pågående matcherna står under live om du klickar in på en sport.

Allt du kan hitta i matchcenter

 • Online odds före matchstart.
 • Liveodds under matchens gång (med oddsjämförelse!)
 • 7 av de vanligaste marknaderna.
 • Snabbspel för dig som gillar att spela efter statistik.
 • Bästa spelare i matchen.
 • Statistik från lagens 10 senaste matcher.
 • Statistik från de båda lagens tidigare möten.
 • Lagnyheter. Här ser du om något av lagen har några skador eller avstängningar.
 • Speltips från både experter och användare.
 • Media. Läs om senaste nyheterna kring lagen.
 • Pre-match, som visar all nödvändig statistik inför matchen.
 • Relaterade matcher, vilket är resultat från tidigare matcher från lag i samma liga och även kommande matcher.

Odds och statistik på 10 olika sporter

I nuläget har vi som sagt tio sporter i vårt Matchcenter: fotboll, ishockey, handboll, basket, amerikansk fotboll, tennis, golf, dart, baseball och E-sport.

Du kan alltså väldigt enkelt få fram odds för alla dessa 10 olika sporter.

Det är absolut inte omöjligt att antalet utökas med fler sporter i framtiden. Ambitionen är att ha en så fullmatad sida som möjligt och erbjuda alla spelare en så komplett och enkel översikt över dagens aktuella matcher med odds.

Bidra med dina egna speltips

Speltipsen hittar du till höger om det aktuella eventet, så om du klickar in på eventet ser du experttipset till höger. Klicka på läs analys för att se tipset i sin helhet.

Du kan även följa med i diskussionen och kommentera matcherna. Om du inte redan blivit medlem hos oss är det hög tid att bli det nu. Förutom att skriva i forumen har du även möjlighet att skriva dina egna speltips, få push-notiser med de senaste experttipsen och mycket mer. Dessutom har du chans att få exklusiva bonusar och erbjudanden.

Ibland anordnas även tävlingar där du har chans att vinna fina priser. Så det finns ingen anledning att inte bli medlem.

Få reda på aktuella laguppställningar inför matchen

Om du klickar in på en sport kan du se se de senast aktuella startuppställningarna till höger i bild.

Notera dock att de inte är 100 % bekräftade utan de baseras på en samlad bedömning av det senaste snacket i medierna samt lagens tidigare matcher. Det är en preliminär uppställning.

För bekräftade uppställningar får du vänta till matchstart och liverapporteringen innan du kan vara 100 procents säker.

Specialspel på matcher idag

Till alla dagens matcher kan du se några så kallade snabbspel, det är några specialspel med odds online på utvalda marknader. Det kan exempelvis vara över/under 2.5 mål eller att båda lagen gör mål.

Dessa specialspel är framtagna av databasen och baseras på lagens aktuella form. Det innebär att du ofta kan hitta ett spelvärde i dem.

Du kan också jämföra odds från de bästa spelbolagen för att få fram de bästa oddsen.

Mer fokus på de större matcherna

Det ska också nämnas att det finns vissa matcher där all statistik och information inte finns med.

I vissa fall kan det saknas lagnyheter, artiklar och statistik. Det här gäller dock enbart vid mindre kända matcher där informationen helt enkelt är knapphändig.

Vid de stora matcherna från de mest populära ligorna finns dock all information tillgänglig, det kan vi garantera.

Feedback