Reklam

Matchcenter

Välkommen till matchcentret hos betting.se! Här får du samtliga speltips och all övrig nödvändig information från dagens alla matcher i fotboll, ishockey, tennis, basket, handboll samt amerikansk fotboll. I varje ruta för respektive sport står det hur många matcher det är idag, hur många speltips samt hur många matcher som visas på TV.

Om det exempelvis står 0 i kolumnen matcher idag så betyder det helt enkelt att det inte spelas några matcher i den aktuella sporten idag. Matchcentret uppdateras dagligen med matcher och speltips. Samtliga speltips integreras i matchcentret och läggs in i den aktuella matchen.

Notera att matchcentret bara täcker dagens matcher, vilket kan tyckas självklart, men det innebär alltså att eventuella nattmatcher från exempelvis NHL inte syns här. Börjar en match 01:00 får du bläddra dig fram till morgondagens utbud.

Det kan vara värt att ha i åtanke om du följer nordamerikansk sport. Bortsett från ligamatcherna täcker även matchcentret in landskamper och internationella tävlingar. Här får du information och statistik om all sport helt enkelt!

Statistik, odds och tabeller

I matchcentret får du inte bara information om dagens matcher, utan också det mesta runtomkring dem: skador, avstängningar, statistik, förmodade uppställningar, form, odds och inte minst speltips. Allt du behöver veta inför matchen finns här. Så det rekommenderas verkligen att titta runt lite i matchcentret om du tänker spela. Om vi säger att exempelvis Barcelona ska möta Real Madrid så kan du få information om precis allt inför matchen. I statistiken kan du se inbördes möten, lagens form, tabellen hemma och borta plus mycket mer.

Om du klickar på en match ser du flera kolumner som odds, statistik, lagnyheter och media. Odds visar de aktuella oddsen hos marknadens spelbolag, där kan du sortera utifrån högsta och lägsta så att du enkelt ser var värdet ligger. Där finns även direktlänkar till det aktuella spelbolagets odds.

I statistiken får du alla nödvändiga siffror om lagens prestationer långt bak i tiden, i samtliga tävlingar. Lagnyheter visar lagens befintliga skade- och avstäningsläge. Uppställningar visar den förmodade startelvan eller motsvarande uppställning om det är någon annan sport. Under fliken Media kan du läsa de senaste nyheterna om matchen och de aktuella lagen från olika sajter eller medier.

Idén med matchcentret är att du som läsare ska få allt du behöver inför matcherna, men det används också som ett verktyg av oss själva när vi levererar speltips. För som expert räcker det inte bara att titta på matcherna för att bli en bra spelare, du måste också läsa in dig på statistik och så vidare. Det är som sagt något vi rekommenderar även dig att göra.

Man behöver inte följa oss och våra experter till punkt och pricka, det kan ju vara så att du läser ett speltips och sedan väljer ett annat spår, med inspiration av speltipset. För du kan som sagt jämföra odds mellan olika spelbolag, och då menar vi inte bara 1X2 utan också över/underspel, handicap och så vidare.

Att spela sportsbetting handlar om att bedöma en helhet, och då måste man väga in massa aspekter. Därför har vi valt att få in så många delar som möjligt om de aktuella matcherna.

I matchcentret kan du scrolla både framåt och bakåt i tiden, det innebär att du kan få information om matcher som spelades för länge sedan, plus att du kan se vad som komma skall i framtiden. Matchcentret sköts inte för hand utan via en tredje part vars databas förser oss med data om de kommande matcherna.

Du kan även följa med live i matcherna genom liverapportering, de pågående matcherna står under live om du klickar in på en sport.

Matchcenter med alla sporter

I nuläget har vi som sagt 6 sporter: fotboll, ishockey, handboll, basket, amerikansk fotboll och tennis. Det är absolut inte omöjligt att det utökas med andra sporter i framtiden. Ambitionen är att ha en så fullmatad sida som möjligt.

Speltipsen hittar du till höger om det aktuella eventet, så om du klickar in på eventet ser du experttipset till höger. Klicka på läs analys för att se tipset i sin helhet.

Du kan även följa med i diskussionen och kommentera matcherna. Om du inte redan blivit medlem hos oss är det hög tid att bli det nu. Förutom att skriva i forumen har du även möjlighet att skriva dina egna speltips, få push-notiser med de senaste experttipsen och mycket mer.

Dessutom har du chans att få exklusiva bonusar och erbjudanden. Ibland anordnas även tävlingar där du har chans att vinna fina priser. Så det finns ingen anledning att inte bli medlem.

Om du klickar in på en sport kan du se se de senast aktuella startuppställningarna till höger i bild. Notera dock att de inte är 100 % bekräftade utan de baseras på en samlad bedömning av det senaste snacket i medierna samt lagens tidigare matcher. Det är en preliminär uppställning. För bekräftade uppställningar får du vänta till matchstart och liverapporteringen innan du kan vara 100 % säker.

Till varje match i matchcentret kan du se några så kallade snabbspel, det är några specialspel med odds på utvalda marknader. Det kan exempelvis vara över/under 2.5 mål eller att båda lagen gör mål. Dessa specialspel är framtagna av databasen och baseras på lagens aktuella form. Det innebär att du ofta kan hitta ett spelvärde i dem. Du kan också jämföra odds från olika spelbolag för att få fram de bästa oddsen.

Det ska också nämnas att det finns vissa matcher där all statistik och information inte finns med. I vissa fall kan det saknas lagnyheter, artiklar och statistik. Det beror helt enkelt på att vår samarbetspartner som bistår med data inte har fått tag i allt inför den aktuella matchen.

Det här gäller dock enbart vid mindre kända matcher där informationen helt enkelt är knapphändig. Vid de stora matcherna från de mest populära ligorna finns dock all information tillgänglig, det kan vi garantera.

Feedback