Annons

Galatasaray - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Galatasaray

Hela spelschemat

Istanbullaget är tillbaka i CL:s gruppspel för första gången sedan säsongen 2019/20. Man har en del väldigt stora namn i truppen och fansen hoppas nog på avancemang från gruppspelet i Champions League 2023/24. De största namnen som värvats under sommaren är Icardi från PSG, Ziyech från Chelsea och Zaha från Crystal Palace. Andra noterbara namn i truppen är belgaren Mertens och portugisen Sergio Oliveira. Det saknas verkligen inte stjärnglans i denna upplaga av Galatasaray.

Odds på Galatasaray i Champions League 2023/24

Se utvalda odds champions league vinnare i tabellen på Galatasaray i Champions League 2023/24, grupp A.

Odds: Galatasaray Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 201,00

Styrkor

Stora namn finns och nu gäller det såklart att dessa herrar ska prestera på en nivå som matchar vad de får i lönekuverten varje månad. Den offensiva trion Mertens, Icardi och Zaha bör ställa till en hel del problem för de flesta försvar på den här nivån. Truppen ser ut att hålla mycket fin nivå om man tittar på mittfältet och anfallet. Även i mål har laget den mycket rutinerade målvakten Muslera från Uruguay.

Svagheter

Laget släppte in få mål när man vann ligan den förra säsongen. Men vi ställer oss ändå frågande till lagets defensiv och att man ser ut att ha en alldeles för offensiv balans på sitt lagbygge. Vi tror att man kan släppa till ganska många mål i årets CL. samtidigt som lagets stjärnnamn måste prestera väl framåt. Visst är Icardi, Mertens och Zaha mycket fina spelare men har de verkligen det i sig att prestera på högsta nivå varje match nu när de börjar komma lite till åren?

Fakta och historik

Laget har aldrig vunnit någon titel i vare sig Europacupen eller Champions League, som bäst har man  lyckats att ta sig till en semifinal. Däremot vann man Europa League säsongen 1999/00.

Kommentarer

Feedback