VM rullar på. Eller som tur är rullar inte VM på ännu. Vi har fortfarande allt framför oss. Det finns gott om tid till att köpa hem öl, skaffa Sverigetröja, sjukskriva sig från jobbet, och så vidare.

Men min genomgång av gruppspelsmatchernas underhållningsvärde i VM rullar på. Vi är en vecka in i turneringen och så här kul blir det torsdagen den 21:a juni.

Torsdag 21 juni

14:00 Danmark-Australien 1,68-3,60-5,10 Bethard*

Jaha, vem mutade danskarna för att få den här lottningen då? Peru i första omgången och nu Australien. Snälla nån. Dessutom Frankrike som bästa lag i gruppen, det är också en riktigt bra lottning. Osmakligt.

1,68 på Danmark i en VM-match, ungefär som att Sverige skulle stå i 1,68 i en VM-match. Danmark hålls lite högre än Sverige, men inte mycket. Ni förstår att det är ovanligt, och det säger en del om att Australien helt enkelt inte är särskilt bra utan lever högt på att de tvingas slåss med länder som Fiji, typ, om sin VM-plats.

BBBB: Det är den där hatkärleken till Danmark. Ibland tycker man de är sådär väldigt härliga med sitt maniska öldrickande och sin allmänt överlägsna attityd. Ibland känns de bara som den här lillebrorsan som man vill låsa in och tappa bort nyckeln. De engagerar i alla fall och därmed något extra B i betyg. Rent kvalitetsmässigt och underhållningsmässigt annars en av gruppspelets svalare matcher.

17:00 Frankrike-Peru 1,32-4,80-9,50 Bethard*

Det var nivån på den här gruppen. Frankrike kommer antagligen från att ha dragit ner brallorna rejält på Australien i första omgången och kan lugnt och behagligt säkra sitt avancemang redan här, innan gruppavslutningen mot Danmark. Stor chans att de bara kommer göra upp om gruppsegern där och att matchen mellan Australien och Peru blir helt betydelselös. 

För Peru kommer inte kunna störa här va? På något sätt ska man bemöta dem med respekt. De kvalade in, Chile, som har ett tillräckligt bra lag för att nästan kunna utmana om att vinna hela VM, kvalade inte in. Hur obegripligt det än kan låta i och med att Peru på papperet inte har något bra lag men ja, man ska kanske inte avfärda dem fullständigt trots allt.

BBBB: Det är liksom inte dåligt det här. Frankrikes många fantastiska spelare mot ett Peru som håller en dokumenterat någorlunda god nivå. Kan bli kul.

20:00 Argentina-Kroatien 1,86-3,45-4,25 Bethard*

Ojdå, nu börjar det ju likna något här. Vilken jäkla match!

Lite intressant med oddsen här. Argentina nämns inte som någon utmanare om att vinna VM den här gången, men ändå ses de som tillräckligt bra för att stora favoriter mot ett så väldigt bra lag som Kroatien. Lite motsägelsefullt. Jag håller med de här oddsen, och håller inte med om den allmäna bilden av att Argentina denna gång inte är tillräckligt bra. De har världens bästa spelare, och runt honom finns fullt tillräckligt bra spelare för att gå hela vägen. Anfallsmässigt har de VM:s klart bästa uppställning i min mening.

VM:s bästa offensiv mot Kroatien som alltid är betongstarka bakåt med sin grymma organisation. Det i kombination med att kroaterna har några riktigt starka kort framåt med Modric i spetsen, jag tror den här matchen har kapacitet att bli VM:s så långt bästa.

BBBBBBBB: Det är gruppspel fortfarande, så man får ju lugna sig lite, men en stark åtta i underhållningsvärdesbetyg.

Regga konto hos Bethard* i god tid innan VM. Just nu med 200% specialbonus om man startar kontot via oss på Betting.