Annons

Odds på Grupp D i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Grupp D är en mycket intressant grupp att leta odds fotbolls-VM 2022 för. Här hittar vi de regerande världsmästarna Frankrike, Danmark som är på uppgång efter EM-semin senast, plus uppstickarna Australien och Tunisien. Mbappé kan ha bra läge att lägga grunden för en skytteligaseger redan mot de två sistnämnda länderna. Frankrike är favoriter att plocka hem gruppsegern, men räkna inte bort vårt östra grannland från kampen om förstaplatsen. Tunisien och Australien kommer få kriga för att ta poäng från de två topptippade lagen.

Odds vinnare av grupp D

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp D i VM 2022?

Precis som de andra grupperna i årets VM, så består grupp D av tre omgångar där alla lag möter alla en gång. De två lag med flest poäng går vidare till åttondelsfinal och de två bottenplacerade lagen får säga tack och hej till Qatar och åka hem.

Favoriter i Grupp D i Fotbolls VM

Danmark och Frankrike är givna favoriter att slåss om gruppsegern. Vi tror inte att Tunisien och Australien kommer ha någon chans att blanda sig i detta. Frankrike har en del skadeproblem just nu och det är oklart vilken status flera av spelarna kommer att ha. Danmark däremot bara kör på och vi tror att danskarna kommer göra livet surt för fransmännen och sluta som gruppsegrare. Dessutom vann Danmark två gånger mot Frankrike under årets Nations League. Danmark vinner grupp D till oddset 3,50 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Få fler tips på Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback