Annons

Grupp E i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Grupp E är en spännande grupp när det gäller att hitta på odds på fotbolls-VM. Två länder är stora favoriter att slåss om gruppsegern; Spanien och Tyskland. Där bakom lurar Japan som en utmanare och Costa Rica som väntas få det tufft att hänga med de andra lagen i gruppen. Räkna således med en tuff kamp om gruppsegern mellan två stora europeiska fotbollsnationer.

Odds vinnare av grupp E

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Grupp E i VM 2022 - Vinnare

Gruppen består av fyra lag där alla möter alla en gång. De två bäst placerade lagen går vidare till åttondelsfinal. Samtidigt för grupptrean och grupptvåan tacka för sig och åka hem från VM 2022. Spanien möter tyskland i gruppens andra omgång och det kan bli den avgörande matchen om vilket land som tar hem gruppsegern.

Favoriter I Grupp E i fotbolls VM

Vi ser Spanien som större favoriter än vad oddsen visar. La Roja ser ut att vara på uppgång efter förra årets EM-semi. Tyskland däremot har två svaga mästerskap bakom sig och under det senaste VM.et kom man sist i sin grupp. Japan kan vara med att slåss om en andraplats. Costa Rica ser ganska svaga ut och lär inte ha något med toppstriden att göra. Spanien vinner grupp E till oddset 1,90 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Fler tips på Fotbolls-VM!

Kommentarer

Feedback