Annons

Odds på Grupp H i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad

Den sista gruppen i VM är en blandad grupp med landslag från fyra olika världsdelar. Det innebär många täta matcher vilket leder till att det kommer finnas en massa spännande odds på VM 2022 från grupp H. Portugal är favoriter till att vinna gruppen, men skuggas närmast av Uruguay. Sydkorea och Ghana går in i gruppspelet som underdogs. Även om det inte finns någon självklar skytteligavinnare i denna grupp, så kryllar det av outsiders: Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Cavani och Son är alla giftiga målgörare som kan skrälla om de lyckas hitta storformen lagom till VM.

Odds vinnare av Grupp H

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp H i VM 2022?

Upplägget är så klart samma som för de andra grupperna under VM 2022. Lagen möter varandra en gång, vilket totalt blir tre matcher för vardera landslag. De två bäst placerade lagen går vidare till åttondelsfinal. Trean och fyran i gruppen efter tre matcher åker ur VM för den här gången.

Favoriter i Grupp H i fotbolls VM

Vi tippar att förstaplatsen kommer att stå mellan Portugal och Uruguay. Båda lagen har en del av sina äldre stjärnspelare i oklar form just nu: Ronaldo, Cavani och Luis Suarez. Det känns dock på förhand som att Portugals större truppbredd och rutin fäller avgörandet. Plus att Ronaldo kommer utvilad till VM och antagligen med en hög motivation. Portugal vinner grupp H till oddset 1,60 @LeoVegas*.

TILL LEOVEGAS!

Se tips för Fotbolls-VM 2022

Kommentarer

Feedback