Annons

TV-Tablå för Fotbolls-VM 2022 - TV-tider och kanaler

Uppdaterad

Är du intresserad av att följa alla TV-tider i fotbolls-VM 2022 På denna sida hittar du vilken TV-kanal samt vilken tid matchen börjar. Nedan hittar du rätt tider, kanaler och streamingmöjligheter för de matcher som du är intresserad av.

Inget innehåll hittades.

Fotbolls VM 2022 - TV-tider

Om du vill ta del av fotbolls-VM 2022 i Sverige finns det ett flertal olika alternativ som du kan välja mellan. Du kan titta på matcherna direkt via TV, men du kan även streama om du hellre vill det. Du väljer själv vilket alternativ som du tror passar bäst för dig. På så sätt kan du luta dig tillbaka i TV-soffan och bara njuta av den utmärkta fotboll som vi har att se fram emot. Vem vill hålla på att fippla med dosan när det bjuds på fantastisk underhållning på rätt kanal?

Många restauranger visar även matcherna på storbild, vilket är ett hett alternativ om du tycker om att äta god mat, samtidigt som du får se på fotboll i världsklass.

Fotbolls VM 2022 - TV-kanaler

Vad gäller TV är det SVT och TV4 som delar på rättigheterna. Detta innebär inte att du kommer kunna se samtliga matcher hos båda aktörerna, de delar istället upp matcherna sinsemellan. Hälften av matcherna sänds via SVT, medan resterande matcher streamas hos TV4. Båda kanaler erbjuder självklart studio med både för- och eftersnack, vilket bidrar till en bättre upplevelse.

På så sätt får du en helhetsupplevelse för hela mästerskapet, och får en kontinuitet för varje match, även om matcherna delas upp mellan de olika TV-kanalerna.

Vart kan man se fotbolls-VM?

Du kan välja mellan många olika alternativ om du vill se fotbolls-VM i Sverige. Du kan exempelvis se matcherna direkt via TV:n hos SVT och TV4, men du kan även streama matcherna hos C More och vissa spelbolag. Vilket av dessa alternativ som passar bäst för dig är självklart helt och hållet upp till dig att avgöra. 

Förutom att kunna ta del av matcherna direkt på arenorna i Qatar, kan du även streama eller se dem via TV:n. Om du planerar att besöka en av arenorna i Qatar rekommenderar vi att du planerar och köper biljetter i god tid, annars riskerar du att matcherna är slutsålda.

Hur ser man på fotbolls-VM gratis i Sverige?

Om du vill se fotbolls-VM gratis i Sverige finns det ett flertal olika alternativ som du kan välja. Om du har tillgång till SVT och TV4 kommer du att kunna se samtliga matcher helt gratis, även slutspelet och finalen. Det kan hända att vissa spelbolag streamar matcherna gratis om du har ett aktivt spelkonto med ett positivt spelsaldo.

Hur stor är tidsskillnaden mellan Sverige och Qatar?

Sverige är en timme bakom Qatar tidsmässigt. Det innebär att när klockan är 20:00 svensk tid är den 21:00 i Qatar.

I vilka kanaler kan jag se alla fotbolls VM matcher?

För att följa fotbolls-VM 2022 hemma framför TV:n är det SVT och TV4 som gäller. De två kanalerna delar på mästerskapet och kommer att sända 32 matcher vardera. Söndag den 18 december kan du följa VM-finalen 2022 i TV4 med avsparkstid 16:00.

Så kan du streama fotbolls VM 2022

De svenska rättigheterna delas jämt mellan SVT och TV4, det innebär att de sänder 32 matcher var från fotbolls-VM i Qatar. De matcher som sänds av SVT kommer att kunna streamas via SVT Play. De matcher som TV4 sänder kommer att kunna streamas exklusivt via C More. 

Vart ser man fotbolls-VM live stream?

Sannolikheten är hög för att du har tillgång till ovanstående kanaler, men om så inte är fallet kan du självklart även ta del av vm fotboll stream. Fotbolls-VM 2022 kommer att streamas via C more. På så sätt behöver du aldrig missa matcherna, oavsett vart du befinner dig.           

För att kunna streama via C More måste du ha ett aktivt konto och en prenumeration. Detta kostar självklart en del pengar, därmed är det i de flesta fall bättre att ta del av pengarna via TV om du har tillgång till kanalerna och är ledig under de tider då matcherna spelas. Med hjälp av streaming kan du dock ta del av matcherna efteråt, och behöver inte förhålla dig till specifika tider.

TILL CMORE

Bokmärk vår TV-guide: All sport på TV

Går det att streama fotbolls vm 2022 gratis?

Att streama fotbolls VM 2022 gratis är svårt, men om du har tillgång till SVT och TV4 kommer du att kunna ta del av samtliga matcher i mästerskapet, även slutspelet och finalen.

Det kan även hända att något spelbolag väljer att streama matcherna, något som blir tillgängligt om du har ett konto med ett positivt spelsaldo. Vilka spelbolag som kommer att streama matcherna vågar vi dock inte säga, och är något som kan komma att annonseras senare under året.
 

Feedback