Annons

Grupp G i Fotbolls-VM 2022

På pappret är grupp G en av de absolut bästa för årets VM, vilket innebär att det kommer gå att hitta mycket intressanta VM odds i Qatar 2022 i den här gruppen. Brasilien är så klart favoriter till gruppsegern, men Serbien, Schweiz och Kamerun är alla landslag med bra spelare. Vilket gör att brassarna måste prestera bra matcher för att inte tappa poäng mot någon av utmanarna. Heta spelare som Gabriel Jesus, Neymar och Mitrovic är alla spelare som kan vara med i kampen om skyttekungstiteln.

Odds vinnare av grupp G

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp G i VM 2022?

Gruppen rivstartar redan i den första omgången med den tuffa matchen Brasilien mot Serbien. Sedan rullar gruppen på och alla möter alla en gång, vilket innebär tre omgångar totalt. De två bästa lagen går vidare till åttondelsfinal och de två sämsta åker ut från VM 2022.

Favoriter i Grupp G i fotbolls VM

Gruppen är på förhand ett riktigt getingbo. Även om Brasilien får bära favoritskapet. Vi tror dock att Brasilien kan tappa poäng i någon av de inledande matcherna vilket gör utgången än mer svårtippad. Serbien har visat mycket fin form de senaste åren och bör inte underskattas. Vi tror att det kommer bli en mycket tajt kamp mellan brassarna och serberna om förstaplatsen. Det höga oddset på Serbien lockar, så vi drar till med en chansning här. Serbien vinner grupp G till oddset 7.00 @LeoVegas*.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM 2022

Kommentarer

Feedback