Annons

Grupp G i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

På pappret är grupp G en av de absolut bästa för årets VM, vilket innebär att det kommer gå att hitta mycket intressanta VM odds i Qatar 2022 i den här gruppen. Brasilien är så klart favoriter till gruppsegern, men Serbien, Schweiz och Kamerun är alla landslag med bra spelare. Vilket gör att brassarna måste prestera bra matcher för att inte tappa poäng mot någon av utmanarna. Heta spelare som Gabriel Jesus, Neymar och Mitrovic är alla spelare som kan vara med i kampen om skyttekungstiteln.

Odds vinnare av grupp G

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp G i VM 2022?

Gruppen rivstartar redan i den första omgången med den tuffa matchen Brasilien mot Serbien. Sedan rullar gruppen på och alla möter alla en gång, vilket innebär tre omgångar totalt. De två bästa lagen går vidare till åttondelsfinal och de två sämsta åker ut från VM 2022.

Favoriter i Grupp G i fotbolls VM

Gruppen är på förhand ett riktigt getingbo. Även om Brasilien får bära favoritskapet. Vi tror dock att Brasilien kan tappa poäng i någon av de inledande matcherna vilket gör utgången än mer svårtippad. Serbien har visat mycket fin form de senaste åren och bör inte underskattas. Vi tror att det kommer bli en mycket tajt kamp mellan brassarna och serberna om förstaplatsen. Det höga oddset på Serbien lockar, så vi drar till med en chansning här. Serbien vinner grupp G till oddset 7.00 @LeoVegas*.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM 2022

Kommentarer

Feedback