Annons

Odds på Grupp C i Fotbolls-VM 2022

Grupp c ser på förhand ut att kunna bli en ganska jämn historia vilket gör att det kommer att finnas fina möjligheter att hitta fina odds på fotbolls-VM 2022 från gruppen. Argentina är knappa favoriter att bli gruppsegrare framför utmanarna Mexiko och Polen. Saudiarabien ser ut att få det svårt att ta sig vidare till åttondel. Det kommer bli intressant att se vem av storstjärnorna Messi och Lewandowski som gör mest mål under gruppens gång. 

Odds vinnare av Grupp C

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp C i VM 2022?

Gruppen öppnar med Argentina mot Saudiarabien och Mexiko mot Polen. Sedan fortlöper det som vanligt där alla möter alla en gång. Tre matcher per land. Vinnaren av gruppen och tvåan går vidare till slutspel och åttondelsfinal. Trean och gruppjumbon är klara med VM för den här gången.

Favoriter i Grupp C i Fotbolls VM

Som sagt är Messis Argentina knapp favorit att vinna och ta hem gruppen. Polen och Mexiko kan givetvis utmana men vi tror att Argentina blir för starka, och att de får slåss om andraplatsen istället. Där blir öppningsmatchen avgörande då de båda utmanarna möts redan där. Argentina vinner grupp C till oddset 1,40 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Få fler tips på Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback