Annons

Odds på Grupp B i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Grupp B består av fyra länder som kanske inte alltid är bästa vänner på fotbollsplanen (Wales och England) eller utanför den (USA och Iran). Vi fortsätter dock vår guide där vi går igenom alla grupper för att ge den bästa informationen för odds på VM 2022. Enligt just oddssättarna så är England väldigt stora favoriter att vinna grupp B. USA och Wales kommer att bli en hård kamp om andraplatsen och Iran ser hopplöst nederlagstippade ut.

Odds vinnare av Grupp B - fotbolls-VM 2022

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till att sluta etta i grupp B.

Vem vinner i grupp B i VM 2022?

Som vanligt så möts alla länder i grupp B en gång vardera, vilket innebär tre spelade matcher per land och den nation med flest poäng vinner gruppen och går tillsammans med det andraplacerade laget vidare till åttondelsfinal. Lag tre och fyra i sluttabellen åker ur VM. Noterbart är att slutomgången i grupp B bjuder på de laddade mötena mellan England och Wales, och USA mot Iran.

Favoriter i Grupp B i  i fotbolls VM

Favoriterna England har visat mycket dålig form sedan finalförlusten i EM 2020. Och just nu känns det inte helt självklart att man vinner gruppen. Wales och USA är inte dåliga och de kommer göra allt för att ta poäng mot England. Samtidigt är Iran inte lika långt efter på pappret som oddsen visar. Vi tror dock att USA kan ha något bra på gång med sitt landslag och att man vinner gruppen framför ett England som stöter på lite problem under gruppspelet. USA vinner grupp B till oddset 8,00 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Få  mer tips på Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback