Annons

Odds på Grupp B i Fotbolls-VM 2022

Grupp B består av fyra länder som kanske inte alltid är bästa vänner på fotbollsplanen (Wales och England) eller utanför den (USA och Iran). Vi fortsätter dock vår guide där vi går igenom alla grupper för att ge den bästa informationen för odds på VM 2022. Enligt just oddssättarna så är England väldigt stora favoriter att vinna grupp B. USA och Wales kommer att bli en hård kamp om andraplatsen och Iran ser hopplöst nederlagstippade ut.

Odds vinnare av Grupp B - fotbolls-VM 2022

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till att sluta etta i grupp B.

Vem vinner i grupp B i VM 2022?

Som vanligt så möts alla länder i grupp B en gång vardera, vilket innebär tre spelade matcher per land och den nation med flest poäng vinner gruppen och går tillsammans med det andraplacerade laget vidare till åttondelsfinal. Lag tre och fyra i sluttabellen åker ur VM. Noterbart är att slutomgången i grupp B bjuder på de laddade mötena mellan England och Wales, och USA mot Iran.

Favoriter i Grupp B i  i fotbolls VM

Favoriterna England har visat mycket dålig form sedan finalförlusten i EM 2020. Och just nu känns det inte helt självklart att man vinner gruppen. Wales och USA är inte dåliga och de kommer göra allt för att ta poäng mot England. Samtidigt är Iran inte lika långt efter på pappret som oddsen visar. Vi tror dock att USA kan ha något bra på gång med sitt landslag och att man vinner gruppen framför ett England som stöter på lite problem under gruppspelet. USA vinner grupp B till oddset 8,00 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Få  mer tips på Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback