Annons

Speltips på Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad

Häng med oss på Betting under hela VM i USA 2026. Vi kommer leverera värdefulla och heta speltips under hela turneringen, från öppningsmatchen till finalen. Då VM i fotboll är en mycket stor turnering världen över så kommer tipsen. Trots att Sverige inte deltar i VM, så kommer de svenska spelbolagen att satsa stort och det finns stora möjligheter att hitta intressanta tips på Fotbolls-VM. på den här sidan kan du även hitta speltips levererade av våra experter gällande långtidsspel där vi tippar vinnaren av skytteligan och vilka som vinner VM-guldet. Bara att rygga spelen om du känner för det.

Vi satsar stenhårt på att hitta de bästa oddsen för VM, med allt från specialspel till vinnarspel. Hos oss på Betting.se kommer du även att få djupgående analyser och oddsjämförelser för att kunna placera de bästa spelen på VM 2022 i Qatar. 

Hur du hittar de bästa speltipsen för VM?

Här hos Betting.se hittar du några av bästa tippare och spelexperter på fotboll. Våra tipsexperter hittar de bästa speltipsen på VM 2022. Om du är ute efter att förbereda dig så väl som möjligt inför alla matcher som spelas under Qatar-VM är detta sidan för dig. Vårat mål är att under turneringens gång leverera speltips med högt värde till dig som läsare. Du kan förvänta dig höga odds med bra spelvärde. Se till att bokmärka denna sida så att du har full koll på alla de hetaste speltipsen från våra rekare under världsmästerskapet i Qatar 2022.

Betting tips på vilka som vinner VM

Det är mycket svårt att tippa vem som vinner VM 2022 i Qatar på förhand. Utöver de fem största oddsfavoriterna som vi har gått igenom ovan så finns det en mängd bra landslag: EM-mästarna Italien, Cristiano Ronaldos Portugal, Tyskland som aldrig bör räknas bort i VM-sammanhang, silvermedaljörerna från 2018 Kroatien, Belgien med sin gyllene generation, Danmark ser otroligt starka ut just nu och Nederländerna som såg spännande ut under EM 2020.

Vi pratar alltså om över tio olika nationer som alla ser ut att ha något riktigt bra på gång. För att ovissheten skall bli ännu större så kommer inget av lagen ha någon form av hemmafördel då Qatar ligger relativt långt i från alla nämnda länder. Vi väljer just nu att rygga lite av en outsider till guldet och det är Portugal. Cristiano Ronaldo lär vara otroligt taggad i vad som nog är hans sista

VM och det kryllar av klasspelare i deras trupp: Ruben Dias, Cancelo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Jota, Joao Felix och Leao. Portugal vinner VM till oddset 16.00 @LeoVegas*.

TILL LEOVEGAS!

Speltips: Vinnare av skytteligan i VM 2022

Harry Kane vann VM:s skytteliga 2018 med sex mål. Han delar favoritskapet inför VM i Qatar med Mbappé. Andra stora namn är Messi, Neymar, Benzema och Lukaku. När det gäller just skytteligatiteln så kryllar det av bra målskyttar i ett VM och det kan vara värt att kolla bland de lite mindre länderna för att leta högoddsare. Speciellt med tanke på att man kan vinna skytteligan utan att gå jättelångt i turneringen. Några bra gruppspelsmatcher kan räcka långt för att slåss i toppen av skytteligan.

Därför väljer vi att rygga en spelare med högre odds och vi har identifierat följande kandidater: Lewandowski, Vinicius Junior, Gabriel Jesus, Aleksandar Mitrovic och Lautaro Martinez. Alla dessa har stor potential att göra mål för sina länder, men vi har fastnat för ett speciellt alternativ. Och det är Gabriel Jesus. Brasilien lär gå långt i VM och Jesus kommer vara omringad av bra spelare som kommer ge honom många målchanser. Han är mycket giftig i straffområdet och har visat fin form under hösten i Arsenal. Gabriel Jesus vinner skytteligan i VM till oddset 41.00 @LeoVegas**.

TILL LEOVEGAS!

FAQ speltips Fotbolls-VM 2022

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på världsmästerskapet i Qatar 2022.

Vilka speltips rekommenderar Betting?

Vi har en rad speltips på sidan med långtidsspel som du kan rygga redan nu. Under mästerskapets gång kommer du att få dagliga speltips på de kommande matcherna som du kan se på denna sida.

Vill du skriva speltips på matcher under fotbolls-VM?

Skriv speltips och vinna pengar! Gå till kampanj!

Vilka är det hetaste speltipset inför Fotbolls-VM 2022?

Vi har en rad speltips inför mästerskapet som du hittar i våran oddsguide om världsmästerskapet 2022. Två av de hetaste speltipsen med höga odds kan du se på denna sida.

Vilket spelbolag är bäst för speltips på världsmästerskapet i fotboll 2022?

Det finns inget spelbolag som är bäst gällande odds eller speltips eftersom att alla operatörer sätter olika odds på marknaderna. Ett spelbolag som det är värt att kolla lite extra på är LeoVegas.

Feedback