Annons

Grupp A i Fotbolls-VM 2022

Turneringens grupp A är en mixad historia med länder från fyra olika världsdelar. Det kommer gå att hitta många intressanta odds fotbolls-VM 2022 i den här gruppen. Klart är att Nederländerna är stora favoriter att ta hem gruppsegern. Annars ser det ut som att Ecuador och Senegal kommer att slåss om andraplatsen, medans värdnationen Qatar får det svårt att gå vidare till slutspelet.

Odds vinnare Grupp A -  VM 2022

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern. Vinnare grupp A: VM 2022

Så avgörs grupp A i VM 2022

Gruppen startar med VM:s öppningsmatch där Qatar möter Ecuador på Al Bayt Stadium den 20 november. Sedan spelar lagen mot varandra en gång vilket innebär tre matcher per lag. Det lag som få flest poäng vinner gruppen och det lag som kommer två går tillsammans med ettan vidare till åttondelsfinal. Lag tre och fyra åker ut från VM och får ta nya tag i nästa VM-kval.

Speltips: Vinnare grupp A - Favoriter

Nederländerna är stora favoriter att vinna och ta hem gruppsegern och de utmanas av ett gäng nationer med lite erfarenhet av VM-spel. Qatar debuterar i VM.sammanhang, Senegal gör sitt tredje VM och Ecuador gör sitt fjärde VM. Nederländerna har deltagit i VM elva gånger. Vi tror att favoriten håller och att Nederländerna vinner gruppen utan några större problem. Nederländerna vinner grupp A till oddset 1,42 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback