Annons

Grupp A i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Turneringens grupp A är en mixad historia med länder från fyra olika världsdelar. Det kommer gå att hitta många intressanta odds fotbolls-VM 2022 i den här gruppen. Klart är att Nederländerna är stora favoriter att ta hem gruppsegern. Annars ser det ut som att Ecuador och Senegal kommer att slåss om andraplatsen, medans värdnationen Qatar får det svårt att gå vidare till slutspelet.

Odds vinnare Grupp A -  VM 2022

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern. Vinnare grupp A: VM 2022

Så avgörs grupp A i VM 2022

Gruppen startar med VM:s öppningsmatch där Qatar möter Ecuador på Al Bayt Stadium den 20 november. Sedan spelar lagen mot varandra en gång vilket innebär tre matcher per lag. Det lag som få flest poäng vinner gruppen och det lag som kommer två går tillsammans med ettan vidare till åttondelsfinal. Lag tre och fyra åker ut från VM och får ta nya tag i nästa VM-kval.

Speltips: Vinnare grupp A - Favoriter

Nederländerna är stora favoriter att vinna och ta hem gruppsegern och de utmanas av ett gäng nationer med lite erfarenhet av VM-spel. Qatar debuterar i VM.sammanhang, Senegal gör sitt tredje VM och Ecuador gör sitt fjärde VM. Nederländerna har deltagit i VM elva gånger. Vi tror att favoriten håller och att Nederländerna vinner gruppen utan några större problem. Nederländerna vinner grupp A till oddset 1,42 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback