Annons

Grupp F i Fotbolls-VM 2022

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Denna grupp har potential att bli ett riktigt getingbo, vilket såklart innebär att det går att hitta mycket intressanta fotbolls odds i VM 2022 här. Belgien är knappa favoriter att ta hem gruppen framför silvermedaljörerna från senaste VM Kroatien. Men både Marocko och Kanada ser ut att resa till Qatar med relativt slagkraftiga trupper. Grupp F har potential att bjuda på många täta och fina matcher.

Odds vinnare av Grupp F

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp F i VM 2022?

De fyra lagen möter varandra en gång, vilket leder till en sluttabell där vinnaren och grupptvåan går vidare till slutspel och åttondelsfinal. Grupptrean och gruppfyran får tacka för sig och VM är slut för deras del den här gången.

Favoriter i Grupp F i fotbolls VM

Här ser det ut som en mycket tuff kamp mellan Belgien och Kroatien om gruppsegern. Men vi räknar inte bort de två andra länderna som mycket väl kan skrälla och ta poäng av de högre rankade lagen. Lukaku är fortsatt skadad och det ställer till det för belgarnas offensiv, Modric däremot är redan i spel igen efter skada och kroaterna har ett mycket starkt mittfält som bär laget framåt. Vi tror att det blir avgörande. Kroatien vinner grupp F till oddset 3,25 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback