Annons

Grupp F i Fotbolls-VM 2022

Denna grupp har potential att bli ett riktigt getingbo, vilket såklart innebär att det går att hitta mycket intressanta fotbolls odds i VM 2022 här. Belgien är knappa favoriter att ta hem gruppen framför silvermedaljörerna från senaste VM Kroatien. Men både Marocko och Kanada ser ut att resa till Qatar med relativt slagkraftiga trupper. Grupp F har potential att bjuda på många täta och fina matcher.

Odds vinnare av Grupp F

Se odds nedan för att se vilka som är favoriter till gruppsegern.

Vem vinner i grupp F i VM 2022?

De fyra lagen möter varandra en gång, vilket leder till en sluttabell där vinnaren och grupptvåan går vidare till slutspel och åttondelsfinal. Grupptrean och gruppfyran får tacka för sig och VM är slut för deras del den här gången.

Favoriter i Grupp F i fotbolls VM

Här ser det ut som en mycket tuff kamp mellan Belgien och Kroatien om gruppsegern. Men vi räknar inte bort de två andra länderna som mycket väl kan skrälla och ta poäng av de högre rankade lagen. Lukaku är fortsatt skadad och det ställer till det för belgarnas offensiv, Modric däremot är redan i spel igen efter skada och kroaterna har ett mycket starkt mittfält som bär laget framåt. Vi tror att det blir avgörande. Kroatien vinner grupp F till oddset 3,25 @LeoVegas.

TILL LEOVEGAS!

Se mer speltips för Fotbolls-VM

Kommentarer

Feedback