I min genomgång av underhållningsvärdet av VM-dagarna är vi nu framme vid gruppavslutningen. Närmare bestämt de sista matcherna i grupp A och B.

måndag 25 juni

16:00 Uruguay-Ryssland 2,25-3,05-3,45 Bethard*

Vid det här laget har man hunnit se huruvida ryssarna käkat dunderhonung den här gången eller ej och det lär ju påverka deras chanser mot Uruguay rätt rejält. Rysslands status känns oklar, men hemmanationerna brukar som bekant nästan alltid prestera mer eller mindre bra, och det är ganska troligt att det här kommer vara en match om gruppsegern snarare än om vilka som ska gå vidare eller inte.

BBBB: Hemmanation och sevärda motståndare med superstjärnor i Uruguay, visst blir det hett och sevärt men som sagt, lite risk att det inte kommer gälla så mycket som man skulle vilja.

16:00 Saudiarabien-Egypten 4,85-3,50-1,74 Bethard*

De kom undan med ett fullt vettigt resultat när de mötte Tyskland i en träningsmatch häromdagen, Saudiarabien, men det får ändå sägas att nej, de såg inte sådär superbra ut. Egypten, utan Salah, fick bra med stryk av Belgien för några dagar sen, men det kommer nog de flesta få om belgarna spelar vidare som de gjort i sina tärningsmatcher, om än mot svagt motstånd. Saudiarabien som är allmänt odugliga mot Egypten som fokuserar till 80% på försvar och till 20% på att Salah ska hitta på något. Risk också för att båda lagen är utslagna redan innan den här matchen. Risk för sömnighet utfärdad.

BB: Otroligt svårt att bedöma givetvis, men glödhett känns det inte. Risk för att vara en av VM:s svalare matcher, men vad gör det, det spelas ju en annan match samtidigt.

20:00 Spanien-Marocko 1,35-4,60-9,75 Bethard*

Nästa grupp till rakning, grupp B, närmare bestämt. Och det här är väl gruppen som känns minst öppen på förhand. Det kan vara så att Spanien och Portugal kryssar tidigare under turneringen. Man får hoppas på det, för det innebär i så fall att gruppen kommer leva inför sista omgången, om än mest i teorin. Marocko och Iran ska vara alldeles för dåliga för att bråka med de europeiska storlagen och det luktar väl lite spansk uppvisning det här, oavsett om de kommer behöva ta poäng eller inte.

BBBB: En av favoriterna till att vinna VM-titeln och 2000-talets bästa landslag, då vill man ju titta men det saknas lite för att antalet B:n ska stiga sådär riktigt högt.

20:00 Iran-Portugal 8,75-4,80-1,35 Bethard*

Om det är något lag som ska stöka till det för Spanien och Portugal i den här gruppen så är det inte Iran, det är i så fall Marocko. Iran duger inte i konkurrensen och kommer mest troligt stå på noll poäng inför den här matchen. Portugal har en del att bevisa, och det här blir en chans för dem att spänna musklerna inför slutspelet.

BBB: Kunde varit värre, men bättre också.

Ser oddsen från Bethard* smaskiga ut? Starta ditt konto i tid innan mästerskapet. 125% specialbonus via oss på Betting.