Efter många månaders väntan är det äntligen dags. Idag tisdag startar Champions League och för att förbereda sig på absolut bästa sätt ska man kolla in vår stora guide inför årets säsong med allt om grupperna, lagen, och oddsen. 

På tal om odds. Om man ska spela på kvällens premiärmatcher är det viktigt att spela med högsta möjliga odds, och det vill givetvis vi här på Betting.se hjälpa till med.

Många toppmatcher i Champions League ikväll

Först ut är Lyon St Petersburg och Inter-Slavia Prag. Start 18:55 på dessa matcher. Sen förra säsongen är det så i Champions League. Alla matcher spelas inte längre 20:45 utan ett par tidiga matcher varje speldag, något alla fotbollsälskare tackar för. Speltips på Inter finns här.

1X2 odds, Lyon - Zenit St. Petersburg, Tis 17 sep 2019 at 18:55

Lyon

Lika

Zenit St. Petersburg

1X2 odds, Inter - Slavia Prague, Tis 17 sep 2019 at 18:55

Inter

Lika

Slavia Prague

På tal om starttider, det är inte längre 20:45 som gäller i Champions League-sammanhang. Sen förra säsongen är det 21:00 som gäller, givetvis för att matcherna som startar 18:55 ska hinna avslutas och att det efter det finns utrymme för försnack och reklam för de sändande kanalerna.

Ajax, som var i semifinal förra säsongen, ställs mot Lille. Ajax har tappat många ledande spelare, men förväntas ändå ta sig vidare till slutspel även denna säsong. Man förväntas i alla fall besegra Lille i första matchen. Ett speltips på matchen ligger uppe där skribenten tror att Ajax kan få det tufft.

1X2 odds, Ajax - Lille, Tis 17 sep 2019 at 21:00

Ajax

Lika

Lille

Tisdagens riktigt stora match är den mellan Dortmund och Barcelona. Ett speltips även på denna match ligger uppe. Barcelona har imponerat i början av säsongen. Dortmund är alltid livsfarliga på hemmaplan. Två offensiva lag och precis allt talar för att vi kommer få en fantastisk match ikväll. Barcelona relativt tydlig favorit.

1X2 odds, Borussia Dortmund - Barcelona, Tis 17 sep 2019 at 21:00

Borussia Dortmund

Lika

Barcelona

Chelsea, som vann Europa League förra säsongen, kliver in på hemmaplan mot Valencia. Valencia som blev totalt överkörda av Barcelona i helgen. Topplag i England mot topplag i Spanien. En toppmatch i Champions League, kanske det också. Speltips på Chelsea ligger uppe.

1X2 odds, Chelsea - Valencia, Tis 17 sep 2019 at 21:00

Chelsea

Lika

Valencia

Eller är det Napoli-Liverpool som är tisdagens främsta uppgörelse? Så kan man se det. Liverpool är regerande mästare i Champions League och Napoli är livsfarliga utmanare till de största lagen i Europa. Liverpool har inlett Premier League på ett oerhört imponerande sätt och förväntningarna är att man fortsätter ånga på idag.

1X2 odds, SSC Napoli - Liverpool, Tis 17 sep 2019 at 21:00

SSC Napoli

Lika

Liverpool

Benfica och Leipzig möts i en mycket viktig match där en eventuell segrare ligger väldigt bra till för att ta sig vidare till slutspel. Ingen vågar förlora och kryss?

1X2 odds, Benfica - RB Leipzig, Tis 17 sep 2019 at 21:00

Benfica

Lika

RB Leipzig

Genk förväntas vara ett av de stora stryklagen i Champions League i år och Salzburg borde få en behaglig resa mot tre poäng ikväll.

1X2 odds, Salzburg - Genk, Tis 17 sep 2019 at 21:00

Salzburg

Lika

Genk

Om något av oddsen hos ett spelbolag där man ännu inte har konto lockar ska man kolla in vår sida med samlade spelbolagsbonusar.

Alla grupper – Champions League 2019/2020

Vi har gått igenom alla lag och alla grupper i en förhandskoll. Gå vidare via länkarna för att läsa mer om varje grupp i årets Champions League.