Annons

Speltips på Liverpool - Champions League 2022/23

Spelschema, Liverpool

Hela spelschemat

Klopps mannar tog sig ända till finalen i Paris i våras, där det blev en snöplig förlust mot Real Madrid. Transfersommaren har varit lugn för Pool; Mane ut och Nunez in i hans ställe. Just nu är det ett litet tapp för Liverpool. Laget har startat Premier League lite trevande och har stora skadeproblem för tillfället. Vilket har gjort att volymen och kritiken runt Anfield har skruvats upp ett par snäpp den senaste tiden. Man behöver en bra start på Champions League 2022/23 annars lär pressen öka ytterligare.

Odds på Liverpool i Champions League 2022/23

Se utvalda odds i tabellen på Liverpool i Champions League 2022/23.

Liverpool: Champions League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Liverpool: Att vinna Champions League 2022/23 8,00
Liverpool: Att sluta tvåa i Champions League 2022/23 7,00

Styrkor:

När Liverpool får igång sitt offensiva spel på allvar så är det få lag som kan hålla emot. De båda ytterbackarna Alexander-Arnold och Robertson är mycket farliga framåt och de är en väldigt viktig del i Klopps lagbygge. Samtidigt är en annan nyckel hur flexibla laget kan vara när de anfaller, ibland är det tålmodiga och nöter ner motståndarförsvaret och ibland är det inte mycket mer än en passning upp på Salah som alltid är redo att skapa chanser med sin snabbhet.

Svagheter:

Nu när laget har skadeproblem så ser det ut som att truppen kanske inte är tillräckligt bred för att täcka upp när några startspelare är skadade. Milner och Gomez fick chansen för ett tag sen på Old Trafford och deras insatser var allt annat än bra. Det centrala mittfältet och alla positioner i backlinjen saknar egentligen riktigt bra spelare bakom förstavalen och sånt kan straffa sig under en lång säsong. Speciellt när det vankas slutspel i Champions League när motståndet blir tuffare.

Fakta och historik:

Med sina sex titlar är klubben på delad tredjeplats genom historien tillsammans med Bayern Munchen.Totalt har laget spelat tio Europcupfinaler. Sedan Champions League introducerades har Liverpool deltagit 14 gånger, vilket gör deras statistik väldigt imponerande, laget tenderar till att ta sig långt när man är med i turneringen.
 

Kommentarer

Feedback