Annons

Inter - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Internazionale DB

Hela spelschemat

Det händer grejer i Milano efter finalförlusten i CL mot Man City tidigare i år. Lukaku ser ut att vara förlorad för gott, Handanovic lämnar, Skriniar till PSG, Dzeko till Fenerbahce, Onana till Man United och Brozovic till Al Nassr. Här snackar vi förlorad stomme, rutin och till viss del även spets. Lautaro Martinez är ny kapten och är mannen som ska leda detta bygge på planen. Cuadrado ska bidra med rutin och Thuram har potential att bli en mycket fin värvning. Frågan är om Inzaghi kan trolla med knäna, för det ska nog mycket till om Inter är med och slåss med de allra bästa i Champions League 2023/24.   

Odds på Inter i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds vinnare Champions League i tabellen på Inter i CL 2023/24, grupp D  

Odds: Inter Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 34,00

Styrkor 

Inter var taktiskt flexibla i fjol och visade prov på att man kunde anpassa sig efter olika motståndare när man tog sig till CL-final. Med Martinez och Thuram framåt kommer man ha fin snabbhet och kontringspelet kan nog bli en spetsegenskap för denna upplaga av Inter. Barella kommer att få dra ett tungt lass på mitten, men han är en urkraft som aldrig slutar springa, en spelartyp som i princip alla lag vill ha, men få har.  

Svagheter 

Som sagt, Inter har tappat väldigt många tongivande spelare under sommaren. Det känns som att det kommer ta tid att bygga upp truppen igen. Även om fina nyförvärv kommer in så lär inte laget vara fullt samspelt när CL drar igång. Det finns en ganska stor risk här att laget inte kommer att orka få ihop det på två fronter och att antingen ligan eller CL kommer att bli lidande under hösten.  

Fakta och historik 

Inter plockade hem Europacupen två år i rad under 1960-talet. 1964 och 1965. I modern tid lyckades man även vinna Champions League 2010 under Mourinhos ledning. Man har även förlorat ett gäng finaler: Europacupen 1967 och 1072 och Champions League tidigare i år.  

Spelschema, Internazionale DB

Spelschema, Champions League 2023/24

Kommentarer

Feedback