Annons

Real Madrid - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Real Madrid

Hela spelschemat

Ancelottis Real Madrid ser ut att vara mitt uppe i generationsväxling just nu. Benzema, Asenio och Hazard har lämnat klubben under sommaren, samtidigt som Kroos och Modric snart gör sina sista säsonger i klubben. Stora pengar har lagts på Bellingham som ska ta plats direkt på mittfältet, den stora frågan är dock vem ska axla Benzemas målskytte under Champions League 2023/24, förutom storstjärnan Vinicius Junior.  

Odds på Real Madrid i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds vinnare Champions League i tabellen på Real Madrid i CL 2023/24, grupp C

Odds: Real Madrid Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 9,00

Styrkor 

Givetvis är Vinicius Junior en grym fördel att ha i sitt lag, precis som Courtois i mål, men vi har fastnat för antalet otroliga mittfältare som Real kan ställa på plan under kommande säsong. Modric och Kroos ser fortsatt ut att hålla hög klass, Valverde går från klarhet till klarhet, Tchouameni slog igenom under fjolåret, till detta mittfält har man alltså värvat in världens största mittfältstalang i Bellingham. Stora lyxproblem för Ancelotti i vilka mittfältare han kommer att tvingas bänka varje match.  

Svagheter 

Som vi var inne på i introt så kan laget få problem med att ersätta Benzema, utan honom kan de bästa lagen förflytta mer fokus på att isolera den briljante Vinicius Junior på vänsterkanten. Risken finns att Rodrygo och Vini Jr får dra ett för tungt lass offensivt om man inte hittar en riktigt bra ersättare till Benzema.  

Fakta och historik 

Real Madrid är den mest framgångsrika klubben genom Champions Leagues historia, sammanlagt har man lyft pokalen hela fjorton gånger. Det är ett sanslöst bra facit och innan annan klubb är egentligen i närheten av klubben när vi talar om europeisk klubbfotbolls största giganter.  

Kommentarer

Feedback