Annons

Speltips på Real Madrid - Champions League 2022/23

Spelschema, Real Madrid

Hela spelschemat

Ancelotti lotsade sitt real till en dubbel förra året, vinst i CL efter ett otroligt slutspel och en ganska komfortabel La Liga-titel. Man har rensat i truppen ganska rejält under sommaren; Marcelo, Bale, Casemiro och Isco har lämnat. Lite av en generationsväxling är på gång i den spanska huvudstaden. Man har bara gjort två värvningar vilket tyder på att Ancelotti tror på sin trupp. Rudiger från Chelsea och Tchouameni. Tar laget sin andra raka och totalt femtonde titel i Champions League 2022/23?

Odds på Real Madrid i Champions League 2022/23

Se utvalda odds i tabellen på Real Madrid i Champions League 2022/23.

Real Madrid: Champions League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Real Madrid: Att vinna Champions League 2022/23 12,00
Real Madrid: Att sluta tvåa i Champions League 2022/23 8,00

Styrkor:


Real har en riktigt fin balans mellan ungt och gammalt just nu i sin trupp. En viktig del i att detta fungerar är att det gamla gardet med Modric, Benzema och Alaba i spetsen fortsätter att prestera på allra högsta nivå trots sin ålder. Vinicius Junior har redan växt ut till en otrolig spelare. Även Rodrygo, Camavinga och Tchouameni står inför liknande utveckling.

Svagheter:

Samtidigt som att laget var väldigt bra så finns det ett visst frågetecken kring truppens bredd och hur länge de äldre spelarna klarar av att hålla sig i storform. Vad finns det egentligen bakom Benzema i anfallet? Vad händer om Kroos och Modric går sönder på mittfältet? Hur redo är de unga spelarna att redan nu prestera på allra högsta nivå?

Fakta och historik:

Med sina fjorton titlar i Europacupen och Champions League är man den bästa klubben genom tiderna. Real har spelat hela 464 matcher på denna nivå totalt. 277 av dessa matcher har slutat med en vinst. Det råder ingen tvekan om att klubben är giganter när det kommer till Champions League.

Kommentarer

Feedback