Annons

PSV Eindhoven - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, PSV Eindhoven

Hela spelschemat

PSV var överlägsna i kvalet till Champions League 2023/24. Där utklassade man först Sturm Graz med 7-2 totalt, för att sedan slå ut Glasgow Rangers med sammanlagt 7-3. Om PSV kan behålla den fina formen, så hoppas nog deras fans på underverk av laget i gruppspelet. Tappet av Simons till PSG kan nog svida, men man har värvat in talangfulla Noa Lang som hans ersättare. Den gamle räven Luuk de Jong leder lagets offensiv och han ser fortsatt ut att hålla ganska hög klass.  

Odds på PSV Eindhoven i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds Champions League i tabellen på PSV Eindhoven i CL 2023/24, grupp B.

Odds: PSV Champions League 23/24 Högsta odds Spelbolag
PSV vinner Champions League 101,00

Styrkor 

Trots att man inte vann den inhemska ligan ifjol så gjorde PSV flest mål. Den fina målformen fortsatte under kvalspelet till CL. Mittfältet ser ruggigt starkt ut med Sangare som defensivt ankare. Där finns också skicklige Veerman, Schouten och Saibari. Sedan förlitar man sig på snabba kantspelare och att de Jong ska vara vaken inne i boxen. Dest kommer bli en fin offensiv tillgång från sin ytterbacksposition. Här kan det bli att åka av och räkna med att laget kommer köra full fart framåt på hemmaplan i Eindhoven.   

 Svagheter 

Laget släpper in ganska många mål och man kan få det tufft att hålla tätt bakåt i CL. Lägg därtill att truppen inte är superbred. Går några nyckelspelare sönder så försvagas lagets kvalitet ganska drastiskt. Det gäller för PSV att man slipper skador på sina nyckelspelare annars lär man få det väldigt tufft att stå upp mot de bättre lagen under höstens CL-gruppspel.  

Fakta och historik 

Under ledning av Guus Hiddink så lyckades PSV gå hela vägen och vinna Europacupen 1987/88. Man vann även Europa League 1978. Säsongen 2004/05 tog man sig hela vägen till semifinal i CL, där blev det förlust mot Milan.  

Spelschema, PSV Eindhoven

Spelschema, Champions League 2023/24

Kommentarer

Feedback