Annons

Speltips på Champions League

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Vi satsar stenhårt på att hitta speltips med bäst odds på Champions League. Vi levererar värdefulla och bra speltips under hela turneringen, från gruppspelet till finalen. På den här sidan får du tips på långtidsspel på Champions League, speltips på skytteligavinnare och gruppvinnare.

Våra experter har stenkoll på lagen i Champions League och gör noggranna analyser av spelarna. Gruppspelet i Champions League är inte alltid lätt att tippa, många storklubbar är nöjda med kryss på bortaplan och matcher mot lättare motstånd kan ibland inträffa mitt emellan två viktiga ligamatcher. Det gäller att vara på tårna och läsa på!  

Hur du hittar de bästa speltipsen för Champions League?

Här hos Betting.se hittar du några av de bästa tipparna och spelexperterna på fotboll. Våra tipsexperter hittar de bästa speltipsen på Champions League. Om du är ute efter att förbereda dig så väl som möjligt inför alla matcher som spelas under mästarturneringen är detta sidan för dig. Vårat mål är att under turneringens gång leverera speltips med högt värde till dig som läsare. Du kan förvänta dig höga odds med bra spelvärde. Se till att bokmärka denna sida så att du har full koll på alla de hetaste speltipsen från våra rekare under Champions League 23/24.

Betting tips på vilka som vinner Champions League

Det är svårt att tippa vem som vinner Champions League 23/24 men Manchester City har nu både truppen och rutinen att vinna i år igen. Man har startat ligan väldigt bra och lyckas man bara göra ett ryck där så kommer man kunna satsa fullt ut på CL igen och rotera mer i Premier League. 

TILL LEOVEGAS!

Speltips: Vinnare av skytteligan i Champions League

Här finns det bara tre spelare att välja bland och det är Lewandowski i Barcelona, Kane i Bayern München samt världens bästa målgörare: Erling Håland. Till att börja med har Bayern den svåraste gruppen med först och främst Manchester United, men även mariga bortamatcher mot FCK och Galatasaray. Barcelonas grupp ser överkomlig ut men man ska också komma ihåg att Lewandowski är 35 år gammal och knappast på toppen av sin karriär längre. 

Manchester City och Erling Håland har de bästa förutsättningarna att göra många mål. De har en grupp bestående av Young Boys, Crvena Zvevda och Leipzig. Det luktar minst ett hattrick i gruppspelet.

Vi tror att Håland fortsätter att jaga rekord och kommer göra allt för att vinna skytteligan och titeln i år.

TILL LEOVEGAS!

FAQ speltips Champions League

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på Champions League 2023/24.

Vilka speltips rekommenderar Betting?

Vi har en rad speltips på sidan med långtidsspel som du kan rygga redan nu. Under turneringens gång kommer du att få dagliga speltips på de kommande matcherna som du kan se på denna sida.

Vilka är det hetaste speltipset inför Champions League?

Vi tippar att Man City vinner i år igen.

Vilket spelbolag är bäst för speltips på Champions League?

För stora matcher rekommenderar vi ofta att du spelar hos Expekt, men det finns inget spelbolag som är bäst gällande odds eller speltips eftersom att alla operatörer sätter olika odds på marknaderna.

Feedback