Annons

Bayern München - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Bayern München

Tisdag 30 april 2024

21:00 Bayern München - Real Madrid


Onsdag 8 maj 2024

21:00 Real Madrid - Bayern München


Hela spelschemat

Herr Tuchel gör sin första riktiga säsong som Bayerntränare efter ett minst sagt turbulent fjolår, där man i sista minuten av sista omgången säkrade Bundesligaguldet framför Dortmund. Som vanligt har man rensat några av konkurrenterna i Bundesliga på talangfulla spelare. Laimer från RB Leipzig och Guerreiro från Dortmund. Anställningen av Tuchel var en tydlig signal från Bayern att man har siktet inställt på att plocka hem CL-titeln igen till södra Tyskland, precis som Tuchel lyckades göra med Chelsea. Frågan är hur starka de tyska giganterna står sig mot konkurrensen i Champions League 2023/24? 

Odds på Bayern München i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds champions league vinnare i tabellen på Bayern München i CL 2023/24, grupp A.

Odds: FC Bayern Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 6,00

Styrkor 

Bayern München är precis som Tuchels lag ofta är en kollektiv vinstmaskin som bara ångar på. Som i CL-gruppspelet förra hösten där man sprang igenom gruppen med sex raka segrar. Den nuvarande truppen kryllar av fina offensiva spelare framför mittfältsankaret Kimmich: Musiala, Gnabry, Sane för att nämna några. Lägg därtill en Thomas Muller som lär vara rejält revanschsugen i höstens CL efter kvartsfinalsförlusten mot Man City i våras. En lite smågrinig Muller och en likadan Tuchel är nog precis vad Bayern behöver för att få igång maskineriet igen.  

Svagheter 

Det finns lite orosmoln i laget, både längst bak i banan och längst fram i anfallet. Neuer är inte helt återställd efter sitt benbrott ännu och frågan är i vilken form han kommer att vara i under hösten? Som väntat blev tappet av Lewandowski stort och nu saknar laget en riktigt vass målskytt, även om flera spelare stort för ganska många antal mål förra säsongen, så var ingen i närheten av polackens målsnitt. Om inte en ny anfallare kommer in innan sommarfönstret stänger så känns det inte som att laget har vad som krävs för att på riktigt utmana de fyra-fem bästa lagen i årets CL.  

Fakta och historik 

Totalt har Bayern plockat hem hela sex CL-titlar hem till München. Man är alltså uppe och nosar bland de allra mest framgångsrika klubbarna. Den senaste titeln bärgades så sent som 2020.  

Spelschema, Bayern München

Tisdag 30 april 2024

21:00 Bayern München - Real Madrid


Onsdag 8 maj 2024

21:00 Real Madrid - Bayern München


Spelschema, Champions League 2023/24

Kommentarer

Feedback