Annons

Feyenoord - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Feyenoord

Hela spelschemat

Rotterdamlaget är tillbaka i CL för första gången sedan 2017/18. Tränaren Arne Slot plockade hem ligaguldet i våras och tog laget till Conference League-final 2022. Storstjärnan Orkun Kökcu har nu lämnat för Benfica. Men man fortsätter att agera smart på transfermarknaden och plockar in unga talangfulla spelare till relativt små summor.  Zerrouki från Twente ser ut att vara ett fynd, men man behöver nog få in ett par till fina spelare för att på allvar vara rustade för Champions League 2023/24. Det finns ett visst svenskintresse här med då talagen Patrik Wålemark tillhör Feyenoord.  

Odds på Feyenoord i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds Champions League vinnare nedan på Feyenoord i mästarturneringen 2023/24, grupp E. 

Odds: Feyenoord Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 101,00

Styrkor 

Feyenoord var mycket svårslagna under fjolårets säsong, i ligan förlorade man endast två matcher. I Europa League rök man i kvarten mot Roma, men man lyckades förbli obesegrade hemma på De Kuip. Just hemmastödet lär bli en nyckelfaktor för laget i CL, och man kan nog ställa till en hel del problem för de större lagen hemma i Rotterdam. Om man får behålla nyckelspelare som målvakten Bijow, högerbacken Geertruida, mittbacken Hancko och anfallaren Gimenez, så kan man mycket väl skrälla sig vidare från gruppen.  

Svagheter 

Truppen saknar egentligen några riktiga stjärnspelare på den här nivån. Dessutom är lagets bäste målskytt Gimenez avstängd under de två inledande gruppspelsomgångarna. Detta kan slå hårt mot lagets offensiv, då truppen inte kryllar av meriterade offensiva spelare som är redo att producera mål i CL. Vi tror att laget kan få det tufft mot de många CL-lags defensiv.  

Fakta och historik 

1970 vann Feyenoord Europacupen efter att ha slagit Celtic på San Siro i finalen med 2-1. Sedan dess har man då och då varit med i CL, men haft otroligt svårt med att ta sig vidare till gruppspelet eller vidare från gruppen.  

Kommentarer

Feedback