Annons

Paris Saint-Germain - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Paris Saint-Germain

Onsdag 1 maj 2024

21:00 Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain


Tisdag 7 maj 2024

21:00 Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund


Hela spelschemat

Efter vårens åttondelsförlust mot Bayern i CL så har det hänt grejer i PSG under sommaren. Messi har lämnat Paris för Miami och Ramos är inte heller kvar. Galtier lämnade i början av juli, och som ny tränare kommer Spaniens fd förbundskapten Luis Enrique. Han får jobba med några riktigt intressanta nyförvärv, som Hernandez från Bayern, Ugarte från Sporting Lissabon, Skriniar från Inter och Asenio från Real Madrid. Frågan är hur långt Enriques nya lagbygge kommer att hinna byggas innan det är dags för Champions League 2023/24, kan de vara med och utmana om titeln redan i år? 

Odds på Paris Saint-Germain i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds vinnare Champions League i tabellen på PSG i CL 2023/24, grupp F.  

Odds: PSG Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 17,00

Styrkor 

Egentligen är PSG:s trupp världsklass i alla lagdelar även utan Messi. Man har dessutom spetsat till truppen med en riktigt vass allroundback i Lucas Hernandez. På mittfältet kryllar det av alternativ och det lär inte bli lätt för Enrique att välja vilka spelare som ska starta där. Mbappe är just nu kvar i klubben och så länge som han är det, så har PSG en spets som andra lag i CL kan matcha.  

Svagheter 

2023 har varit ett ganska turbulent år för klubben. Messi har lämnat, Neymar har haft stora skadeproblem, ny tränare och sist men inte minst alla spekulationer om Mbappe ska stanna i Paris eller inte. Alla turer kring storstjärnans framtid, om hans kontrakt ska förlängas och så vidare, tar givetvis energi både från Mbappe själv och resterande delar av PSG. Frågan är verkligen i vilket slag och form Mbappe kommer vara i till hösten, och om han inte når upp till sin storform eller lämnar klubben, så kommer det att slå hårt mot PSG:s anfallsförmåga.  

Fakta och historik 

Klubben fortsätter att sikta mot att plocka hem en första och historisk CL-titel till Paris. Närmast var man 2020, då man nådde CL-finalen men väl där blev det förlust mot Bayern München. 

Spelschema, Paris Saint-Germain

Onsdag 1 maj 2024

21:00 Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain


Tisdag 7 maj 2024

21:00 Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund


Spelschema, Champions League 2023/24

Kommentarer

Feedback