Reklam

Örebro SK

Örebro SK är Sveriges mittenlag nummer 1. Laget slutar alltid 9:a och därför var det förvånande med en sjunde plats förra säsongen. Örebro har ett helt okej lag inför säsongen 2021 och borde sluta i mitten vilket också experterna tippat. Högre än fjolårets sjunde placering är det inte många som tror.

Odds på Örebro SK i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Örebro SK i Allsvenskan 2021.

Örebro SK: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 201,00 0,49%
Bäst i Väst 31,00 3,2%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Örebro SK:s styrkor

Jämnheten är Örebros definitiva styrka. De finns kvalité och rutin i form av Agon Mehmeti, Kevin Wright, Andreeas Skovgaard och målvakten Bobby Allain. Även mittbacken Michael Almebäck och mittfältaren Jake Larsson är bra spelare. Örebros styrka är att de är jämna. De vinner mot lagen de ska vinna mot men förlorar oftast mot lagen som är bättre än dem. Därför är man också Allsvenskans stabilaste mittenlag.

Örebro SK:s svagheter

Laget har kanske inte riktigt den spets som behövs för att ta nästa steg. Att två försvarare och målvakten är lagets högst värderade spelare är ett bevis på något. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med spets för att bli ett allsvenskt topplag utan så länge Örebro har en liknande trupp som de har nu kommer de hamna i mitten.

Örebro SK:s Allsvenskan-historik

Örebro har totalt 52 allsvenska säsonger men har aldrig blivit bättre än tvåa. Detta skede 1994. Laget blev dock trea så sent som 2010 men sedan dess har laget varit ett mittenlag. Flest allsvenska mål har Thomas Nordahl gjort med 106 stycken och laget har det mindre smickrade rekordet att ha spelat flest säsonger i högsta serien utan att ha vunnit.

Kommentarer

Feedback