Annons

Tipwin: Odds, Betting Bonus & Recension

Uppdaterad
Med en lÄng bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glÀdje hamnat hos Betting.se för att fortsÀtta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll Àr den sport som ligger hjÀrtat nÀrmast men jag har Àven en framgÄngsrik period som oddssÀttare pÄ svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelbolaget Tiwpin är en spelsida som satsat på ett bra utbud av odds och marknader istället för på den mest maxade designen. Det finns många odds från hela världen och ett gäng olika sporter att välja mellan. Med svensk licens från Spelinspektionen väntar dessutom en trygg spelupplevelse samt skattefria vinster. Det i tillägg till snabba uttag med Trustly gör att det är ett bra spelbolag att utforska.
I denna recension har vi på Betting samlat all relevant information om Tipwin och går igenom fördelarna och nackdelarna med spelbolaget. Efter det kan du själv välja om du vill prova på Tipwin eller istället upptäcka några av alla andra spelbolag vi listar här på betting.se

Vårt snabbtest av Tipwin

Typ av test Tid
Logga in och hitta den största Champions League-matchen en tisdagskväll klockan 18.00 15 sekunder
Logga in och hitta den största Champions League-matchen i liveklienten en tisdagskväll klockan 21.30 18 sekunder
Gå till spelhistorik och hitta avgjorda spel 22 sekunder
Få ett vinnande livespel på Champions League rättat 55 sekunder
Tid att öppna konto 4 minuter
Välkomstbonus i jämförelse med genomsnittet Bättre

Börja spela hos Tipwin

  1. Surfa in på Tipwin
  2. Registrera ett konto med BankID
  3. Sätt in pengar (i detta skede kan du välja att ta emot en bonus)
  4. Placera odds - Vill du ha hjälp med att placera odds kan du kolla in våra rekar

Tipwin Odds

Det finns väldigt många alternativ när det kommer till odds och marknader för den som väljer att spela hos Tipwin. Det är de mest attraktiva ligorna i de mest populära sporterna men också mer obskyra marknader långt borta ifrån rampljuset. Det gör att du ena stunden kan lägga odds på Champions League och Premier League i fotboll för att  nästa spela på Vattenpolo och Futsal. 
De största matcherna är de som har flest alternativ men det finns många marknader och konkurrenskraftiga odds för den som vill spela även på mindre sporter. Det gör Tipwin till ett bra spelbolag för den som vill ha många alternativ. Flest alternativ finns på fotboll med ligor från alla världens hörn. Det är allt från La Liga, Bundesliga och Premier League till Allsvenskan, Superligaen och Ligue 1

Tipwin Livebetting

Den som vill oddsa live har också gott om alternativ. I översta menyn på hemsidan finns det en kategori som heter "Live-Sportspel" där alla pågående matcher är samlade. Där kan du också se de matcher som startar snart. Det är ett fint utbud av odds live för den som önskar att spela på detta. Det kan du göra och hamna mitt i centrum av all action.

Tipwin har unika marknader på live betting som inte finns tillgängliga inför matchstart. På så sätt finns det väldigt mycket att upptäcka för den som vill oddsa live på sporter från hela världen. Precis som med oddsen generellt är det störst utbud av live betting på fotboll men det finns mycket mer än så att upptäcka.
Live betting hos Tipwin sportsbook

Hemsida

Hemsidan till Tipwin är relativt enkel i sin design. Istället för att satsa på flashiga extrafunktioner är det oddsen som är fokuset för den som väljer att signa upp här. Hemsidan är sterotypiskt tysk med ganska deppig layout men effektivt och smidigt att navigera runt och hitta oddsen. Det är det sistnämnda vi prioriterar och därför är Tipwin ett spelbolag värt att utforska.

Till höger på sidan finns det två uppskattade funktioner. Det handlar om "Bet Statistics" och "Bet Results" där du kan se resultaten och statistik. Eftersom spelbolaget också har svensk licens på plats kan vi känna oss trygga att det är säkert spelbolag vi hamnat hos med licens från Spelinspektionen. Hemsidan har alla funktioner som behövs utan att vara en fröjd för ögat.

Tipwin Mobil

Den som vill oddsa från mobilen får en större frihet i sin betting. Eftersom allt fler prioriterar att spela från en mobil enhet blir de mobila förutsättningarna allt mer avgörande. Du kan i alla lägen spela på Tiwpin från din smartphone eller surfplatta. Tyvärr finns det ingen app att ladda hem men eftersom hemsidan är responsiv går det bra att spela från din mobila webbläsare.
Den mobila upplevelsen från webbläsaren är bra och eftersom hemsidan är enkelt är det smidigt att växla mellan de olika undersidorna även om vi har en liten skärm framför oss. Därför kan vi ta del av Tipwin oavsett vart vi är så länge det finns uppkoppling. Använd en mobiltelefon för att upptäcka Tipwin på bästa sätt.
Tipwin i mobilen

Tipwin FAQ

Här delar vi med oss av vanliga frågor och svar vi fått kring Tipwin av våra läsare.

Har Tipwin en oddsbonus?

Ja, Tipwin har en oddsbonus på upp till 1 000 SEK. Detta är en av de största oddsbonusarna för svenska spelare.

Har Tipwin en svensk spellicens?

Ja, Tipwin har en svensk spellicens utfärdad av svenska spelinspektionen.

Är Tipwins bonus bra?

Ja, vi tycker att Tipwins oddsbonus är en av de bästa på den svenska spelmarknaden. Varför? Eftersom att den ligger på 1 000 SEK och har ett lågt omsättningskrav på enbart 5X.

Tillhandahåller Tipwin livestreaming?

Nej, Tipwin har inte livestreaming, däremot tillhandahålls livebetting med cash out.

InsÀttningsalternativ

Betalningsmetoderna hos Tipwin är bra men tyvärr saknar vi Swish som alternativ. Förhoppningsvis kommer det i framtiden men just nu finns det inte tillgängligt hos spelbolaget. Däremot går det att få snabba insättningar och uttag tack vare en rad andra betalningsmetoder. För dig som vill använda ditt bankkonto är Trustly det bästa alternativet. Då verifierar du dig med mobilt BankID och får såväl insättningar som uttag på några minuter. Därför är Trustly en av de absolut mest använda och uppskattade betalningsmetoderna. Tack vare att Tipwin har BankID som verifieringsmetod kan man klassa denna spelsajt som en "bettingsida utan konto". Här kan du läsa mer om bettingsidor utan konto.

Andra alternativ för snabbast insättningar och uttag är E-wallets och Tipwin erbjuder Skrill, Neteller och EcoPayz. Du kan också använda paysafecard för insättningar samt VISA och Mastercard för såväl insättningar som uttag. Dock rekommenderar vi Trustly eller E-wallets eftersom det är det som ger snabbast möjliga uttag. 

Support

Det är inte direkt den mest maxade kundtjänsten som erbjuds hos Tipwin även om det givetvis finns kundservice tillgänglig. Det finns ingen live chatt eller support via telefon, Istället behöver du trycka på "kontakt" och fylla i ett formulär med användarnamn, epost, ämne och meddelande. Dessutom behöver du fylla i en säkerhetskod.
När vi är vana vid att kunna få kontakt med kundservice via ett klick eller be om att bli uppringda känns det lite bakåtsträvande att ha ett formulär för kundtjänsten. Samtidigt går det inte att klaga på servicen utan när man väl får kontakt med supporten är det ett bra bemötande. Men det går inte att komma ifrån att det långt ifrån är samma smidighet som erbjuds hos majoriteten av andra spelbolag. 

Slutsats

Tipwin är ett bra spelbolag med bra odds och många alternativ. Även om designen lämnar en del att önska är det fortfarande enkelt att navigera runt och hitta konkurrenskraftiga odds samt många marknader. Visst saknar vi Swish men det finns många andra bra betalningsmetoder att det inte är någon direkt katastrof. 
När vi är vana vid att ett spelbolag lägger in pågående matcher direkt på startsidan har Tipwin tänkt annorlunda. Det är dock inga problem eftersom det finns en hel undersida dedikerad till live betting. Tyvärr finns ingen livestream tillgänglig på några matcher och även om funktionen där det på vissa matcher går att se vilken tv-kanal en match visas på är det inte den svenska kanalen som visas vilket gör det till en irrelevant funktion för svenska spelare.
Men det är kundtjänsten som är den stora besvikelsen. Visst är bemötandet högklassigt men att inte ha en live chatt känns inte direkt modernt utan istället behöver vi fylla i ett formulär. Det är inget vi gillar i alla fall. Men för den som vill utforska Tipwin finns det många anledningar att göra det. 

Tipwin: Odds, Betting Bonus & Recension

VĂ„rt betyg

Tipwin erbjuder alla nya spelare en bonus pÄ upp till 1 000 SEK. Denna bonus mÄste omsÀttas X5 vilket fÄr anses som bland det lÀgsta pÄ den svenska spelmarknaden. Endast odds över 1.8 rÀknas till omsÀttningskravet.

  1. Surfa över till Tipwin
  2. Registrera ett konto
  3. SĂ€tt in minst 100 SEK
  4. Ta emot bonusen
  5. OmsÀtt bonusen 5 gÄnger för att kunna ta ut dina bonuspengar

HÀmta 100% upp till 1000 kr frÄn Tipwin hÀr
InnehÄller reklamlÀnk | 18+ Är, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
OmsÀttningskrav: 7.00x insÀttning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen mÄste du dÀrför omsÀtta 14000 SEK kr inom 60 dagar innan det gÄr att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Denna kampanj Àr exklusiv för antingen nytt eller befintligt konto
Villkor och krav:  Referera till Tipwin för T&C I sin helhet gĂ€llande detta erbjudande18+. GĂ€ller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insĂ€ttning 100 kr.

Tipwin: Odds, Betting Bonus & Recension

Detta spelbolag har inga kampanjer listade för tillfÀllet Om du inte har ett konto hos Tipwin, sÄ rekommenderar vi dig att göra det för att ta del utav Tipwin bonus.

Om du vill lÀsa mer om Tipwin, var vÀnlig se Tipwin nyheter eller lÀs vad vÄra besökare har att sÀga om Tipwin .

Feedback