Annons

Allsvenskan 2024 Speltips

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Häng med oss på Betting under hela Allsvenskan 2024. Vi kommer leverera värdefulla och heta speltips under hela säsongen, från öppningsmatchen till den sista i höst. Då Allsvenskan är en mycket stor folkfest så kommer bettingtipsen vara ett stort fokus här hos oss. På den här sidan kan du även hitta speltips levererade av våra experter gällande långtidsspel där vi tippar vinnaren av skytteligan och vilka som vinner SM-guldet. Bara att rygga spelen om du känner för det.

Vi satsar stenhårt på att hitta de bästa oddsen för allsvenskan 2024, med allt från specialspel till vinnarspel. Hos oss på Betting.se kommer du även att få djupgående analyser och oddsjämförelser för att kunna placera de bästa spelen på Allsvenskan 2024.

Hur du hittar de bästa speltipsen för Allsvenskan?

Här hos Betting.se hittar du några av bästa tippare och spelexperter på fotboll. Våra tipsexperter hittar de bästa speltipsen på Allsvenskan 2024. Om du är ute efter att förbereda dig så väl som möjligt inför alla matcher som spelas i Allsvenskan 2024 är detta sidan för dig. Vårat mål är att under säsongens gång leverera speltips med högt värde till dig som läsare. Du kan förvänta dig höga odds med bra spelvärde. Se till att bokmärka denna sida så att du har full koll på alla de hetaste speltipsen från våra rekare under Allsvenskan 2024.

Betting tips på vilka som vinner Allsvenskan

Malmö FF är stora favoriter i år igen och man siktar på att återta positionen som Sveriges bästa fotbollsklubb. Efter floppsäsongen 2022 har man tagit in Rydström som tränare och gjort en del intressant nyförvärv. Att man dessutom inte har något Europaspel att tänka på ökar chanserna till SM-guld drastiskt. Truppen som Malmö har inför årets säsong är otroligt bred, med minst två klasspelare på varje position.

Reservmålvakten Diawara hade varit given i många andra lag. Spelare som Beijmo, Knudsen och Rieks är inte alls säkra på en startplats. Det säger en hel del. Visst alla de andra topplagen kan skicka ut en startelva som kan rubba Malmös dito. Men inget annat lag har en truppbredd som är i närheten av MFF:s. De är redo för alla tänkbara skador och avstängningar som kommer att poppa upp under en säsong. Alla de andra lagen kommer att försvaga sin startelva när detta händer, Malmös kommer vara intakt och lika stark.

Trots detta så finns det några små svagheter att peka på hos MFF. Bakom Kiese Thelin finns det ingen solklar ersättare som anfallare, där kan lagets spel hacka lite om IKT blir skadad eller inte hittar formen. Laget har en ny tränare i Henrik Rydström, vilket kan göra att det tar lite tid för spelarna att ta till sig Rydströms taktiska tankar. Det ska dock sägas att den före detta Kalmar-ikonen har visat sig vara allsvenskans bästa tränare de senaste säsongerna. 

Det kan låta tråkigt, men vi tror just nu att inget annat kan rå på giganterna från Skåne i år och att man vinner Allsvenskan 2024 tätt före Djurgården . Malmö FF vinna SM-guld hittar ni till 2,70 hos Unibet.

TILL UNIBET!

Speltips: Vinnare av skytteligan i Allsvenskan 2024

Här finns det inget självklart val på förhand. Det är oftare än sällan att skyttekungen kommer från ett lag som inte är mästarlaget i Allsvenskan. Alexander Jeremejeff är undantaget som bekräftar regeln. Både 2021 och 2022 kom skyttekungarna från ett Norrköping som inte var nära titeln. Först vann Nyman skytteligan med 18 mål 2020, sen vann Adegbenro skytteligan i Nymans skadefrånvaro 2021 med 17 mål. I år är Nyman tillbaka och håller han sig skadefri lär han göra minst 15 mål i år.

Oddsfavoriterna är annars Edvardsen och Kiese Thelin. Vi varnar för att rygga Edvardsen då han inte riktigt övertygade i de stora matcherna förra säsongen samtidigt som Djurgården spelar ett spel där han måste lägga mycket energi på jobba hårt för sina lagkamrater. Sånt kan lätt kosta 4-5 mål gjorda för han personligen men gynna laget i längden. IKT ser het ut redan och känns som en av aspiranterna till titeln, han lär även vara sugen att slå sitt personliga målrekord i Allsvenskan som är 14 mål.

Sedan går det ju inte att glömma bort Marcus Berg som gjorde 10 mål på en höst under 2021 och stod för 13 mål och sex assist ifjol. Hade Blåvitts anfallsspel varit bättre så hade han varit en given favorit till titeln. Men just nu känns det som att han kommer hamna runt 10 mål igen och kanske lika många assists. Förra säsongens gigant, Jeremejeff, har återigen flytt svensk fotboll. Sen måste vi även nämna Kouakou i Sirius som har visade kvalitet under förra säsongen och även visat framfötterna under försäsongen. Han kan fortsätta sin målskörd under våren, men då finns risken att han blir såld redan i sommar. Sålda spelare vinner som bekant sällan skytteligor.

Vi tror på Totte Nyman, men hans skadehistorik oroar, därför tippar vi att det är ett himmelsblått år i år och att Kiese thelin smäller in flest mål i Allsvenskan 2024.  

Betting tippar Isaac Kiese Thelin som allsvensk skyttekung 2024.

TILL LEOVEGAS!

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

FAQ speltips Allsvenskan 2024

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på Allsvenskan 2024.

Vilka speltips rekommenderar Betting?

Vi har en rad speltips på sidan med långtidsspel som du kan rygga redan nu. Under mästerskapets gång kommer du att få dagliga speltips på de kommande matcherna som du kan se på denna sida.

Vill du skriva speltips på matcher under Allsvenskan?

Välkommen in i värmen till betting.se.

Vilka är de hetaste speltipset inför Allsvenskan 2024?

Du kommer hitta speltips allsvenskan under hela säsongen hos oss!

Vilket spelbolag är bäst för speltips på Allsvenskan 2024?

Det finns inget spelbolag som är bäst gällande odds eller speltips eftersom att alla operatörer sätter olika odds på marknaderna. Ett spelbolag som det är värt att kolla lite extra på är Expekt.

Feedback