Reklam

Hammarby IF

Hammarby IF var fjolårets stora besvikelse men satsar nu stort inför 2021. Laget har endast ett SM-guld men hoppas kunna ta sitt andra under 2021. Tränare Stefan Billborn har fortsatt förtroende trots fjolårets svaga placering. I år ser offensiven minst sagt spännande ut efter värvningen av Astrit Selmani.

Odds på Hammarby IF i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Hammarby IF i Allsvenskan 2021. Hammarby IF är ett av topplagen inför årets Allsvenskan. Laget är med och tävlar mot både Djurgårdens IF och Malmö FF om guldet. Chanserna ser också väldigt goda ut för att bli Stockholms bästa lag, det är mycket sannolikt att man åtminstone tar en andraplats i Stockholm ovanför AIK.

Hammarby IF: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 7,00 14%
Bäst i Stockholm 2,30 43%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Hammarbys styrkor

Hammarbys styrka ligger i publiken och i offensiven. Eftersom det är osäkert om det blir publik under säsongen får laget förlita sig på anfallet. Med flera bra offensiva pjäser och intressanta värvningar blir det spännande att se hur klubben kan placera sig under 2021. Astrit Selmani kom tvåa i skytteligan förra säsongen och David Accam är vindsnabb. Frågan är hur långt det räcker 2021?

Hammarbys svagheter

Defensiven är väl inte direkt Hammarbys styrka och det som behövs för ett SM-guld är stabilitet i samtliga lagdelar. Laget har inte värvat någon direkt förstärkning till försvaret med undantag för vänsterbacken Mohanad Jeahze. Därför kan det bli svårt att ta SM-guld utan ett tillräcklig starkt försvar.

Hammarbys Allsvenskan-historik

Hammarby har spelat i Allsvenskan 52 säsonger men har bara ett SM-guld. Detta kom 2001 och sedan dess har det alltså inte blivit något guld. Klubben har heller inga titlar i Svenska Cupen men laget hoppas på en titel 2021 där de spelar semifinal mot Djurgårdens IF söndagen, 4/4.

Kommentarer

Feedback