Reklam

No Account Bet är ruskigt snabba, testa du med!

NoAccountBet recension

Enkelt för alla att spela, oerfarna som proffs!

NoAccountBet har för tillfället stängt ner sin sportsbook. De arbetar med att lansera en ny uppgraderar sportsbook så att vi spelare får ett bättre utbud och en schysstare spelupplevelse. NoAccountBet återlanserar sin sportsbook den 28:e februari!

Marknader

No Account Bet erbjuder bra odds på alla de större sporterna, som fotboll, ishockey och Formel 1. Dessutom har du som spelare möjlighet att spela på alla de större ligorna som NHL och SHL inom ishockeyn, och inom fotbollen ligor som Premier League och La Liga.

Det är mer eller mindre ett måste idag att kunna erbjuda en stor och välfylld sportsbook, och det har verkligen No Account Bet. Förutom en smidig sajt erbjuder man också väldigt konkurrenskraftiga odds. Det är kort och gått både smidigt och prisvärt!

NoAccountBet Livebetting

Livebetting växer hela tiden i popularitet och självklart erbjuder No Account Bet även det. Att spela live under matchernas gång kan ge bra tillfällen att hitta riktigt höga odds.

Om du också är en person som tycker om att gissa på vad som ska hända i matcher, eller bara är grym på att läsa spelet, så är livebetting hos No Account Bet något du verkligen bör testa.

Hemsida

När det kommer till hemsidan och layout är det svårt att slå No Account Bet på fingrarna. De erbjuder en av marknadens absolut mest smidiga sajter och mobilupplevelser.

Det är enkelt, smidigt och helt utan krångel. Om du har ett annat spelkonto sedan tidigare törs vi nästan lova att du kommer bli förvånad över hur smidigt det är hos No Account Bet (ja, jag som skriver den här texten tycker faktiskt det, jag provade och det var verkligen något annorlunda).

NoAccountBet Mobil

Eftersom att i princip alla äger en mobiltelefon idag skulle det vara konstigt om det inte fanns möjlighet att spela via mobilen även hos No Account Bet.

Det är såklart väldigt nödvändigt när man gillar att betta, eftersom att man kan vara såpass mobil, att samtidigt kunna vara på plats när favoritlaget spelar som man kan lägga bet på allehanda fotbollsmatcher är nästan ett måste idag. 

Insättningsalternativ

Hos No Account Bet sker alla insättningar genom din internetbank. Om du har gjort en insättning eller valt "fortsätt spela", kommer ditt saldo synas i webbläsaren så länge du har sidan öppen.

Ditt saldo sparas när du pausar ditt spel, eller stänger din webbläsare eller är inaktiv. Otroligt smidigt helt enkelt.

Support

Kundsupporten är förstås svensktalande eftersom att de har den svenska spellicensen. Skulle du behöva professionell och hjälpsam support som kan svara på dina frågor hör du helt enkelt bara av dig till teamet på No Account Bet.

Slutsats

Vi på Betting.se hoppas du blir lika positivt överraskade som vi blev när vi testade No Account Bet. Mandalorian Technologies har verkligen lyckats skapa en kombination av enkelhet till bra sportspelsupplevelse.

De fina oddsen och utbudet av alla möjliga matcher och ligor är förstås ett klart plus för oss bettingälskare!

NoAccountBet kommentarer

Vårt betyg

No Account Bet erbjuder en helt ny bettingupplevelse med väldigt bra odds. Just nu får du 200 kronor extra att spela för och bonusen behöver bara omsätta en (1) gång!

  • Spela för 400 kr när du sätter in 200 kr
  • Kom igång blixtsnabbt utan krånglig registrering
  • Du får din vinst till bankkontot, hur smidigt som helst!

Hämta 200 kr extra (1x omsättningskrav) från NoAccountBet här
Omsättningskrav: 1.00x bonus till minsta oddset 0,00.Du måste omsätta 200 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: 18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Minsta insättning 200 kr | Omsättningskrav 1x | Endast nya insättande kunder
Villkor och krav:  Referera till NoAccountBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Minsta insättning 200 kr | Omsättningskrav 1x | Endast nya insättande kunder

NoAccountBet Kampanjer

Nya kunder

Supersmidig betting med bra odds!

No Account Bet har skapat en av marknadens absolut smidigaste spelsajter. Och dessutom har man laddat upp med väldigt bra odds på mängder av sporter. Klicka in och klicka runt så får du se!

Läs mer...

Feedback