Reklam

Kalmar FF

Kalmar FF har kvalat sig kvar två år i rad och har nu fått Henrik Rydström som tränare. Klubblegendaren lyckades bra hos IK Sirius och lär försöka få samma fina passningsspel till Kalmar FF. Frågan är om det räcker längre än vad det gjort de två senaste säsongerna? Klubben hoppas givetvis på det men det är svårt att se laget hamna på den övre halvan med truppen som finns tillgänglig nu.

Odds på Kalmar FF i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Kalmar FF i Allsvenskan 2021. Kalmar FF blir ett lag som får kämpa för att hålla sig kvar i Allsvenskan.

Kalmar FF: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 301,00 0,3%
Bäst av övriga 81,00 1,2%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Kalmar FF:s styrkor

Förmågan att hitta hyfsade spelare för inga pengar är en styrka hos klubben. Dessutom finns det väldigt spännande talanger som Nils Fröling. Med Henrik Rydström som tränare kommer det dessutom bli ett välspelande maskineri och värvningarna av Jonathan Ring och Douglas Bergqvist blir minst sagt intressanta. Kan Rydström få samma fina spel som med Sirius ser det intressant ut men frågan är hur det går utan en Elmbroder i laget för första gången på länge.

Kalmar FF:s svagheter

Laget har inte en särskilt bred trupp och har fått kvala sig kvar två säsonger i rad. Henrik Rydström som tränare kan bli succé men vi fick se förra säsongen att det inte direkt finns någon plan B. Om inte passningsspelet räcker till kan det bli en jobbig säsong för Kalmar FF. Hur snabbt hinner Rydström sätta sin prägel på klubben?

Kalmar FF:s Allsvenskan-historik

Kalmar FF har totalt gjort 33 allsvenska säsonger och är 13 i ligans maratontabell. Laget har totalt vunnit ett SM-guld vilket var 2008. I tillägg har Kalmar tre titlar i Svenska Cupen. De senaste två åren har laget dock haft det ganska tufft och endast hållit sig kvar genom att kvala. Men 2021 spelar laget fortfarande i Allsvenskan och hoppas att det även är fallet under 2022.

Kommentarer

Feedback